|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 10:11:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: septembrke 2005
9.2.2006 11:03:17   
2ursae
ok, gremo naprej ... user posted image . Ja, tery, vem, da si ti tud mela štalo pri spanju. Sem si mislila it res Pantleya sposodit, pa je pri nas knjižnjica odprta le 1x tedensko za 2 uri, in to ravno danes takrat, ko imamo cepljenje user posted image .
Sem pa razmišljala, da bi dala mal stanovanje zmerit za bioenergetsko sevanje (al kako se že tej zadevi reče) - kaj pa vem, mogoče ma pa posteljico postavljeno na kakšni negativni točki, al kaj user posted image . A ve kaj verjamete v to? Sem že slišala pričevanja, da je to ljudem ful pomagal. Menda nekje prav zastonj pridejo izmerit, ker pol upajo, da boš kupil njihove izdelke. Sam pol ti najbrž natvezijo, kolk slabe energije maš doma, samo da kaj nabaviš user posted image .
Kaj pa tisto, ko si na sosednjem forumu objavila pod "težaven otrok"? Kaj boš storila?

Pety, kako prijetno vprašanje. Komaj čakam pomlad in poletje, je pa res, da niti ne vem, kod bomo hodili. Na Gorenjsko sigurno - če katera pozna kakšne primerne lokacije za dojenčke, se priporočam - v Lj okolici pa še ne vem, tudi sama nimam idej user posted image , moram kaj potuhtat, pa ti sporočim.

Doroteja, kaj si pol naredila? Si poklicala pediatra?

Kaj pa maškare? A kaj veste, kam je fajn iti z dojenčkom pustovat? Men pade na misel samo pustovanje v City Paku ... a je kje še kaj boljšega?

Pa ve, ki hodite plavat z otrokom - a kaj komplicirate glede klorirane vode? Men se zdi mal preveč agresivna za nežno kožo, al sam kompliciram user posted image

Matr, imam danes cel kup vprašanj user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 11:37:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 653
9.2.2006 11:55:31   
tažana
evo pa da se še jest mal oglasim.
pri nas prav lepo sije sonček ampak user posted image  sladko spi. bova šle popolne ven.
dons ponoč pa sem se tok smejala me je user posted image  zbudu zakaj je katarina zbujena tam okrog dveh. pa sem mu zatrjevala da spi no potem pa se začne mala pogovarjat. trajalo je ene pol ure in je cvilila, pljuvala vglavnem mela je celo govorno vajouser posted image . no potem pa jo je zlepa minil in že je spala naprej.user posted image  tko jo je blo fajn poslušat.

za poleti nimam prov nobenih idej zaenkrat, kam bi lahko hodili. prva svtvar ki mi je padla na misel je bled ali pa bohinj bomo vidl kam nas zanese.
glede sevanja pa je moje mnenje tako: če vas že kej mika da bi v to vrjele se same prepričajte da imate idealne tokove in bo to tanajbolj. user posted image
lepo se mejte pa uživejte v sončku

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 654
9.2.2006 12:19:49   
2ursae
tery, saj v CP ni ravno pustovanje za dojenčke, sem pa lani videla, da so bile prireditve za otroke in je bilo par staršev tud z dojenčki tam ... je pa res, da je našim otrokom najbrž prav vseen, a je prireditev za otroke al za odrasle. No, vsaj našemu je user posted image . Je pa najbrž na pustno soboto - se moram še pozanimat. Sam ne vem, če ni to preveč folka na kupu, pa je vprašanje, kako bo to naš prenesel pa da ne bo kakšnega bacila staknu ... mi2 namreč hodiva ven le po svežem zraku pri nas doma, v štacuni smo pa do zdaj bili ene 2x, pa se bojim, da za "masovke" še ni utrjen user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 655
9.2.2006 13:47:02   
benika
Evo, pa se še jaz malo oglašam z našimi dogodivščinami.

Benjamin pridno je in raste. Vsak dan se nauči kakšno novo traparijo, ki jo potem veselo prakticira. Medtem, ko sem že napol plešasta od stalnega vlečenja za lase, je mali ugotovil, kako zelo je fajn mamičine bradavička šipatuser posted image . Popoldansko spanje je za nas še vedno nerešljiva uganka (kot pri ursa2e mislim). Zaspi dobesedno enkrat na dan  za 10 minut in to je to.Potem pa ko je zvečer čas za spanje je pa božec tako zmatran, da ne more zaspat in čisto vsak dan imamo krizo. Ko pa enkrat zaspi (ponavadi okol devetih) pa spi tja do sedmih, osmih zjutraj.

Počasi prehajamo z Aptamila 1 na Aptamil 2. En obrok tudi zamenjujemo s kašico. Moram priznat, da naš mulc (hvala bogu) dobro prenaša vse okuse kašic. Poizkusili smo tudi z riževo kašico z banano, ampak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....no ja, grimase na njegovem obrazu so bile zelo podobne Mr. Beanu, ustka pa ne bi niti kajla odprla.Tudi korenček mu nekako ne gre preveč v ritko, tako da ostajamo pri jabolčku in bananci.

Al katera dojenčku že daje baby piškote?

Baje, da ni nič narobe, če začne že sedaj piškote žulituser posted image ? Kolegica mi je tud predlagala naj piškote namočim in jih pretlačim skupaj z banano.

V nedeljo smo imeli krst. Bilo je res lepo in nepozabno, samo mislim, da našemu Benjamino župnik ni preveč všeč, saj se je nakremžil vsakič, ko je spregovoril. Ampak zajokal pa le niuser posted image user posted image user posted image . Slikice krsta so tudi v albumu.

Na Gorenjskem je zelo primeren sprehod okrog Blejskega jezera, samo kaj, ko isto misli še 1.000 ljudi in potem je ob lepih dnevih taka gužva, da se še obrnit ne da in se naokrog sprehajaš kot v procesiji.

Sedaj pa otrok kliče, bo treba it. Nadaljevanje....user posted image za vse vas in vaše sončke.

pa pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 656
9.2.2006 13:59:38   
Pia67
Živjo!

ker pridno letam okoli, se šele sedaj javljam v drncu, saj greva z Ničo na dolg sprehod (upam, da ujamem kak pogled na jeklene ritke tekačev, ki jih je cel kup za Krko user posted image
Včeraj sem bila v hribih, Niča je dobro izkoristila mojo odsotnost, valjala se je v vseh naročjih, popljuvala je kašico (čudno, očino sem stroga mati, ker tega drugače ne počne), mačka je vlekla za rep, da je oprasnil mojo mamo user posted image . Ko sem prišla ob štirih domov je vladala zagrobna tišina, saj je skurjenka spala.
O tem kako se je sposobna razbrcat raje ne napišem, le to, da sem vesela, če je zjutraj obroba na svojem mestu in ne leži na Niči, da zgleda vse skupaj kakor po kakem potresu ali pa cunamiju.
Zelo rada sedi ob opori, v stolčku za hranjenje pa sploh, zaigra se in ko pomeče vse igračke, se šele začne razburjat. Malo bolj je ratala strpna pri pasenju kravic. Zobek počasi kuka in jaz iščem zobozdravnika, da mu enkrat pokaževa nove okelčke.

Šibam, mejte se

Damjana

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
9.2.2006 16:58:37   
teta beta
pozdravljene!

upam, da ste vse izkoristile ta lep in topel dan za sprehode. Midve sva bili dvakrat ful dolgo zunaj, a žal nisva mogli iti v mesto na kavo, ker sva prvič morali čuvat hišo, ko so vsi naši šli od doma, imamo pa neke delavce, drugič pa tudi, ker sva, no, sem jaz, pri atiju pozabila polnilec za telefon, ki je od zato na off. Čakam, da pride zvečer brat, ki ima tudi SE, da mi ga posodi.

Tery, onih podstavkov za kad sem videla na bolhi cel kup in niso dragi.

2ursae, mi smo bili zaenkrat samo v bazenu za malčke, bomo pa šli tudi v tavečjega, kaj pa češ. Takoj ko kje najdem rabljen Fredov obroč, nov se mi zdi malo drag user posted image . Do takrat bo pa v rokah.
Sevanje - user posted image kaj pa vem... neka sevanja ziher so povsod, sploh elektromagnetna, ker je zemlja en sam velik magnet, ampak vprašanje, koliko to res vpliva na ljudi. In seveda smo tudi ljudje različni, na ene verjetno bolj, na druge pa sploh ne.

Katja, jaz sicer še nič ne dajem, ampak mogoče bi na tvojem mestu še malo počakala s piškoti. Pravijo, da zaradi glutena. Torej ali kupiš one brezglutenske ali pa probaš čisto malo, če bo kaka reakcija.

Mi tudi dajem Dašo že kak mesec spat v vrečo, ker se je sicer zbujala. Danes, ko sva pri mojih, sem jo tudi še bolj oblekla (body + majčka + pižamca + kapica) za ponoči, ker se mi je prejšnjo noč zbujala oz. tako napol. Postelja je namreč tik ob zunanji steni in eno okno je pri glavi, drugo pri nogah, in očitno povsod malo vleče.

Se pa Daša ful dviguje, poskuša sama od sebe, kolikor gre, če ji samo prst ponudiš, se kar z eno roko dvigne... Ne vem pa, koliko ji lahko pustim. Se moram malo pozanimat. A ste že kaj dvignile vozičke in ležalnike? Jaz vozička še ne, doma ima tudi še vedno košaro, ležalnik pa včasih malenkost dvignem ali/in zadaj privzdignem tudi one "stabilizatorje" (pač tiste haklce, da se ne guga, ampak je fiksen).

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 658
9.2.2006 18:00:21   
2ursae
mi smo nazaj s cepljenja, mali ni niti trznil, po mojem je mene bolj bolelo kot njega user posted image .

Teta beta, jaz v vozičku košaro že dvignem, tko da lahk mal špega ven. Mali je total firbčen in noče več ležat. Pa gleda drevesa, hiše... Ko pa zaspi, pa vzglavje spustim in lepo v miru aja. Ko se zbudi, pa spet dvignem itd. Ma, stalno mu je treba streči user posted image . Doma je pa itak v naročju al pa v lupinci.

Ja, katja, le pazi, kar se glutena tiče. Menda še ni za take malčke, kot so naše devičke/ tehtnice.

nočko, po mojem me dons ne bo več, zvečer mi mož "ukrade" računalnik.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 659
9.2.2006 19:49:53   
doroteja23
Oj! Ena je vprašala, če sem klicala pediatra!? Ne nisem ga, ker je blo boljše. Zdaj pa je že normalno tak da ni blema.
Zdaj uvajama novo hrano iz Aptamila pre prehajama na Aptamil 1. Ja pozno. Ampak nama je pediater komaj zaj napisal enko. Na svojo roko pa nočem nič spreminjat.

Jaz jo v vozičku še vedno vozim v lupinici, ker je kombiniran z lupin ico. Sem pa že razmišljala da bom jo počasi dala v voziček normalno. Saj ne da bi ji bla lupinica premala, ampak jo moti ker ne more tak mogat z rokicami in nogicami.

Glede sevanja pa tak. Jaz še pomisla nisem da bi dala preverit sevanje. Mogoče pa bi blo pametno, ker včasih je med spanjem full nemirna. Pa še obrne se čisto kontra med spanjem.

Kopat se še nismo šli, čeprav me mika da bi šla. Ampak ne vem kak bi se Alina obnesla.

Danes sem dobla pošto iz bolnice da imama UZ srčka komaj 29-ga marca. Po p... Nonstop mi spreminjajo ta termin za kardiologa tak da ne vem če nem menjala kardiologa. Bom vidla, ker se to že preveč dolgo vleče.

No fajn bodite in uživajte z svojimi sončki.

Aja še to. Mi hodimo na sprehod k trem ribnikom. V Mariboru seveda.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 660
9.2.2006 20:00:49   
maya_slo1
Na hitro malo, ker se mi mudi mojega zalivančka kopat!
Poleti se lahko jaz slikam s kakšnimi lepimi sprehodi po ravnem, je moj dragi že napovedal hribovske ture! Ta malega v nahrbtnik pa gremo! Saj mali pa dragi bosta uživala, jaz bom pa za njima sopihala pa previjala na štorih pa kašice mešala sredi Triglava!user posted image

Tudi jaz sem Krisu že malo dvignila vzglavje vozička tako kot 2ursae, da malo ven špega…saj ne dolgo ampak mu je fino dokler ne zaspi.

Sledenje evro bankovcem
http://www.eurobilltracker.eu/?referer=98711

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 661
9.2.2006 20:12:43   
tažana
čeruser posted image

no jest mam pa dons tok "cajta" pa še kabelski internet so mi zrihtal, pa sem lahko več gor in sem se lotila slikc, da bi kakšno gor dala. vam povem, da je zame to prava umetnost, ko že mislim da mi je uspelo mi lepo prijazno napiše, da je slika prevelikauser posted image . ni mi jasno kako jest na ekranu sploh več ne razločim kaj je na sliki un mi pa govori, da je slika prevelikauser posted image user posted image .
no eno sem celo uspela gor spravt. upam da mi uspe še k imenu eno dat!
lepo se mejte

(odgovor članu maya_slo1)
Neposredna povezava do sporočila: 662
9.2.2006 20:23:56   
tažana
še eno vprašanje. kako daste slikco k imenu jest ne znamuser posted image user posted image . pa zakaj mi piše pri sliki da je, citiram: size 7,25 un mi pa napiše da je slika prevelikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 663
9.2.2006 21:32:10   
teta beta
tažana, saj zdaj jo že imaš, vidim, da ti je uspelo. Če hočeš imeti pa kvadratno obliko jo pa oblikuj s "crop". Tudi album sem si ogledala, je pa Katarina res močna punca, kot si rekla. In srčkana. Kar se pa tiče, da je slika prevelika - ne gre za to, da jo ti zmanjšaš na ekranu, pač pa da zmanjšaš piksle.
evo, zdajle imam pa cajt, grem pa še jaz nekaj slik vržt v album, kar jih imam na tem računalniku.
lp.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 664
9.2.2006 22:29:15   
teta beta
Tako punce, zdaj imam pa tudi jaz album. Vabljene k ogledu, jaz grem pa spat, ker sem se kar namatrala.

nočko, tanja

Neposredna povezava do sporočila: 665
10.2.2006 9:19:21   
mlaka
Lep  pozdrav ,kaj  je novega  pri  nas  ...mama  je  zopet  dobila  ta  rdečo...user posted image
in to  danes  ,že včeraj  me  je  nekaj  špikalo  toda  nisem  pomislila  na  to  ,ker  povno  dojim in glej  ga  zlomka  danes  je tu.
Kako  pa  naša  Živa: ko  jo  tako  opazujem  se kar  raznežim  in  razmišljam  kaj  zna  že ta teden  ko  prejšni  ni  niti  nakazala  v to  smer .Je pa  zanimivo  če osvoji  kaj  gibalnega  je tisto  in  in  drugo  tačas stoji potem  pa  obratno.Je  pa  bila  in to  le  en dan  kar  močno  prehlajena  ,boga, iz  oči  so  tekle  sovzice  in  nos  sem  ji redno  pucala  ja  tisti  dan  je  pa  bil  katasrofa ,naslednji  dan  pa  čudežno  ozdravljenje.user posted image Voziček  ji  tudi  jaz  dvignem   ker  leže  negre  več , pa  hrano  ji  počasi  uvajam  
ne  mara  nobenih  kašic  s sadjem  ampak  konkretno  hrano  iz  mojega  krožnika,  no  tudi  prav    to  je  vse    .Se  še  beremo

Neposredna povezava do sporočila: 666
10.2.2006 11:13:31   
2ursae
u, madonca, mlaka, pa si zihr, da je ok, če ji daješ za jesti tisto, kar tudi sama ješ? To naj bi bilo počasi priporočljivo šele po 1 letu starosti ... no, ne vem, morda se pa motim user posted image

kaj je zdaj to, babe, nič vprašanj? Bom pa izkoristila to zatišje in vam mal morila z našimi prigodami user posted image . Moj otrok bo naravoslovec user posted image . Zdnjič, ko smo bili na uz kolkov, sem tam srečala znanko s svojim sinčkom, ki je tud septemberčak. No in un mali je našga takoj prijel za rokico in se mu smejat, naš pa nič ... tko, da družboslovc zihr ne bo, bo očitno bolj po očiju. Ja, pa pohlepen je tud - ko že ima eno igračo v roki in mu ponudim drugo, zagrabi še to drugo in ni šans, da bi prvo spustil. Pol pa obe k sebi stiska al ma pa vsako v svoji ročici in gleda najprej eno pol pa drugo user posted image . Da ne govorim, kakšne zganja pod gymom - on kar vse tri obeske naenkrat prime, tak mali grabežljivček je.

Nogic v usteca še ni dal, ampak se približujemo tudi temu dogodku. Ko leži, mu nogice dvignem tko, da jih gleda in jih tudi zagrabi, sam mu jih še ne uspe zadržat, če jih spustim. Drgač pa je videt, da so mu kar zanimive (kako tudi ne, saj so vendar najlepše na svetu user posted image ) in ni vrag, da bo moral tud probat, če so okusne.
Predvčerajšnjim je, ko je ležal na previjalni mizci (zvečer si damo s previjanjem, nego in telovadbo ful dela in je mali min. pol ure nagec, pri čemer total uživa), sem mu igračko odložila za glavico, v zgornji levi kot previjalne. Njegova priljubljena igrača trenutno so žepni robčki - še v vrečki, da fino šušlja in par robčkov ven vzamemo, da je vse bolj prožno in se da mečkat. In on leži neki cajta na hrbtu, pol se pa obrne na bok, pogleda gor, vidi ljubljene robčke in hopa, stegne ročico in jih vzame user posted image . Jaz sem sam strmela.

Danes sem bolj slab spala, tokrat ne zarad malega, ki je panal kot angelček. Moj user posted image  je opolnoči po telefonu nekaj debatiral s svojo mamo (kasnej sem zvedela, da sta se 2 uri kregala, raj ne povem zakaj, ker je vse skupaj mal "sick". Še zdaj ne morem verjet, kaj je izjavla user posted image ) in nisem mogla spat. In sem bila pol tko besna, da nisem mogla spat tud pol, ko je tudi on prišel v pojstlo. Pa tud on ni spal, ker je rekel, da je težko spat poleg nekoga, s katerega se kar kadi user posted image . Tko da sva oba skrokana. Ni mi dano, kaj čmo.

no, dost bo, grem še mal ostale forume prečekirat, pa vaše nove slikce tud.

(odgovor članu mlaka)
Neposredna povezava do sporočila: 667
10.2.2006 11:44:44   
ninocka
Ojla punce. Hvala za izrecena sozalja!
Uceri smo meli pogreb in je blo grozno. Ceprav sem se do pogreba kar OK drzala (bolj malo jokala, razen ce nisem vidla kje dedkove slike), me je pa v vezici pol cist zvil. S sestro se sploh nisva mogle nehat jokat. Pol pa se, ko si v hisi in te vse spominja na njega - kavc na katermu je gledu dnevnik, gugalnik na kermu se je gugal in gledal cez okno, njegova denarnica...obup! NO, je pa vsaj lepo starost docakal - 85 let in pa docakal je tudi 60 obletnico poroke z omo, ceprav je nista praznovala, ker je bil ze v bolnici.
OK, zdej pa mal bolj k veselkim temam.

Slike...matr, kot da jih risem in jih mislim objavt, ne pa da jih moram sam gor spravt...v glavnem slike se ne najdejo (hvala mojmu racunalnicarju user posted image user posted image user posted image ) in imava danes iskalno akcijo, kje se nahajajo. Tko da vam nc vec ne bom govorila, kdaj jih objavim (ker ste potem vse samo razocarane), ampak jih objavim takoj, ko jih najdem.

Evan je se zmeri prehlajen, ponoi po hranjenju je zacel tud kasljat in to tolk, da se zbudi. Potem pa se mal vriska in pljuva in brblja...in po 1 uri koncno zaspi. Cez dan pa ni nobenga sledu o kasljanju (mogoce 2 -3x na dan malce pokaslja). Zgleda je ponoci tok suh zrak (al kaj?) da ga drazi in potem bolj kaslja?
Mulc mali je zadnjic pogruntu, da lahko brrr dela tud med hranjenjem in rezultat tega je bil, da sem mela njegovo kasico na laseh, ocalih, obrazu, majca je bla cist bela, in hlacah user posted image user posted image . Me je pa isti dan dopoldne totalno presenetu, ker je pojedu 2 frutka!!!! user posted image user posted image user posted image in spil cez se 100ml mleka. Men ni nc vec jasno? Je pa zacel kakat do 3x na dan od kar sva na gosti hrani.

Jst tut komi cakam za novo kavico. Februar bi bil OK, sam glede na to kolk je kratek mesec, ga bo prej mem kot se bomo me dogovorile user posted image .
Sicer pa tud jst nestrpno cakam tople dneve, ceprav vem, da bo pol kr naenkrat konc porodniske. Verjetno bom sla mal na morje na soncek, potem pa sprehodi po stari LJ in Tivoliju, ZOO, pa tuki pr men do brunarce in se bom tam usedla na kaksno kavico. Al jo bom pa pes mahnla do BTCja po PSTju.
Maya, si me prav nasmejala s tvojimi sprehodi...prav v zivo sem si predstavljala, kako malega  previjas na storih...mogoce ti bo pa se kaksne svizec pomagal (baje so izurjeni za zavijanje cokolade user posted image user posted image ) user posted image

Glede sevanja ... jst lih ne verjamem neki prevec. Baje se macki vedno ulezejo tja, kjer je slaba energija. No, moja dva lezita men pri nogah al pa men na obrazu user posted image . Tko da pol pa res ne vemuser posted image ? Mam pa po feng shuiju vsaj pravilno obrnjeno lezisce. user posted image Pa mali tud, ker je pac njegova pojstelca zraven najine. Aja, zdej sem se spomnla in mam eno vprasanje: v kaksni posteljici spijo vasi soncki? Evan je zaenkrat se zmeri v zibki in pocasi razmisljam, da ga dam v veliko posteljico (kinderbet). Ampak se mi zdi, da se bo kr zgubu v njej user posted image
V vozicku mu ze mal dvignem naslon, ampak mu je itak vseen, ker njemu so glavne njegove ropotuljice.

Za valentinovo dvomim, da bova kam sla (mogoce prej v pojstlo user posted image ). Jst tega praznika ne praznujem neki prevec, se mi zdi prevec pocukran in ameriski...

Katja, jst sem razmisljala, da bi dala nasmu k zmeckanim bananam se mal piskotkov, ampak tistih brez glutena (ko smo ze pri glutenu, a mi lahko ena prosim razlozi kaj je spoloh fora tega? Skoz berem, da ni dobr, da je skodljiv, ampak zakaj?).

A je kera ze razmisljala, da bi praznovala 6 mesecnico otrocka?
(Sej vem da prehitevam, ampak nas bo star 6 mesecev naslednjo soboto - joj, kok gre hitro!). Jst sem hotla narest torto, pa povabit moje in od lubija, pa napisat na torto za 6 mesecev, sam zdej pa ne bo slo, ker tasca tist dan praznuje 60 letnico. Mogoce bom pa naslednji dan to nardila.

To je vse kar se spomnin, se oglasim se zvecer, zdej grem pa mal vase albume gledat, ce ze jst ne morem objavt mojga user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu mlaka)
Neposredna povezava do sporočila: 668
10.2.2006 11:46:55   
tažana
čao.
res da sem včeri spravla tisto slikco gor ampakje čist spacanauser posted image . mi je možek hotu neki povedat kako naj to nardim ampak vam povem da sve oba mal za luno ker on tut ne zna pa se sam pametnega dela.user posted image
no zdej mava v načrtu že v osnovi manjše slikce slikat, mogoče bo poj bolš kaj pa vemuser posted image

pri nas še vedno ni nič novega z obračanjem iz trebuha na hrbet kaj šele obratno! se tolažim da se bo že obrnila ko ji bo zapasal ampak očitno ji to ni všeč -glavno da ona lahko sedi (to pa obvlada sto na uro). prevali se samo na postli, če zraven nje luknjo naredim z mojo težouser posted image . a ste jim ve kej pomagale da so se začel obračat?

voziček ma že kr lep čas dvignjen, tut doma je v gugalniku in je tudi privzdignjen. edino ravno površino ima še v postli, privijalni in če se kje na tleh igrava.

še eno vprašanje kok mate kej stopinj v stanovanju podnevi in ponoči v spalnici?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 669
10.2.2006 12:04:13   
2ursae
teta beta, jaz sem se kar topila, ko sem gledala tvoj album user posted image . Tvoje detece je res prekrasno. Anže sprašuje, če je že oddana user posted image

Tažana, podnevi imamo 23'C, ponoč pa 21'C. Našmu tud kotaljenje še ne gre, tko da ni panike. Ja, mu pa mal pomagam, mal ga usmerim, da vidi, kako to gre. Naš se komaj s hrbta na bok obrne, pa še pri tem "goljufa", ker se ne obrne do konca. Od sedenja smo pa še daleč.

Punčke, prejle sem brala na sosednjem forumu en post o otroku, ki zaostaja v razvoju, pa so punce rekle, da lahko, da ima CP user posted image . Moj tud še ne kaže kakšnega zanimanja za dvigovanje, vaši pa to tud po 2 meseca že obvladajo. Saj men se nikamor ne mudi, sam do sedaj še pomislila nisem, da bi lahko bilo kaj resno narobe user posted image . Me je kar mal vrglo, ko sem tisto brala ... še dobr, da imamo v ponedeljek RA. Pa spet ga meče in se napenja precej več, kot se je. Sploh ne vem, kaj mu je, pa vse delamo po reglcih user posted image . Saj vem, da vas težko prosim za kakšne spodbudne besede, ker to ni vaša tematika, ampak, če se katera vseeno kaj spomni, bom hvaležna ... 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 670
10.2.2006 12:19:12   
2ursae
joj, še ninočka: za 6. rojstni dan še nimamo pojma, je še mal daleč. Bomo pa zihr mal povabili bližnje, ker je to le pomembna obletnica. Bo pa to marca, ko je lahko že lepo vreme in toplo, tko da se bomo orientirali bolj po vremenu. Mi te dni razmišljamo bolj o maškarah user posted image .
Kar se glutena tiče, ne vem, bom pa moža vprašala, on pozna odgovor na vse user posted image , pa ti sporočim.
Anže pa že od začetka spi v otroški posteljici in je daleč od tega, da bi se zgubil v njej. Sem ga ravno danes zjutraj gledala - če da rokice v odročenje, se že dotika stranic, oz. na tisti strani, kjer nima obloženo (da ga lahko iz najine postelje vidiva) mu tačka že čez visi. Imaš prav - kmalu bodo odšli v širni svet ... je včeraj pri pediatru ena gospa komentirala, da izgleda, kot da ima že vsaj 7 mesecev. Ja,res je velik.
Jaz tud komaj čakam, da me bo začel tudi sam objemat. Se mi pa zdi, da sva zaradi tega, ker se ne smeva nosit pokonci, za marsikaj prikrajšana. Preprosto ga ne morem res stisnit k sebi. Meni je namreč ful pomemben dotik lice-na-lice, tega pa pri handlingu bolj ni, ker ga nosim v višini prsi. Bova pa kasneje vse nadoknadila.

Joj, mali mi je čist zaspal - kaj bo z današnjim sprehodom? Ponavadi greva na sprehod, ko je doma že vsaj urco in pol buden, da lepo v vozičku zaspančka.

pridne bodte

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 671
10.2.2006 12:30:25   
mlaka
Da  se razumemo,dam  ji  pire krompir,pa  kakšno  zeljenjavo   ne  si mislit  da  poje  krožnik  vampu  pa  kos  kruha user posted image  kje pa . Očitno  ji  sadje  kot  okus  ne odgovarja  pa  naj  ji kupim  frutek  ali  pa  sama  skuham  jabolko.
Tudi  jaz  sem brala  o  enoletnem  otroku  ki   zaostaja v razvoju ,toda  on  je  zaostajal že  v štartu  njegovo  obdobje  novorojenčka se je podalšalo  in tako  tudi  napreduje. Njegova  teta  tudi  ne pove  če  obiskuje  kake  terapije ?  Tvojega  spremljajo  v RA. in  ob  pogledu  tvojega  albuma   je tvoj  mali  mož  čist  o.k   in  če  potrebujete    fizioterapijo  je  to  le  v njegovo  dobro . Tudi  sama  sem  za  prvega  ogromno  delala   fizi,pa  delavne  terapije   in  mu  je   pomagalo  tudi  sedaj  pri  mali  uporabljam  kakšen  prijem   pa  način  dela . Ne vem  kdo  je  nekoč  napisal  da  bi  bilo  lepo  da  bi  vsi  otroci  pri  6 mesecih   imeli  pregled  pri  Ra.  Tako  bi  bili  starši  in  otroci   potolaženi  in si  nebi  delali  skrbi  a  je  to  o.k  a  zaostaja  a prehitava   .Ti  kar  brez  skrbi  tvojemu  malemu  ne  manka  nič   boš  znala  povedati  ko  bo  leto  na okrog.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 672
10.2.2006 12:56:29   
benika
Čao punce,

dons bom bl hitra, ker je tamau siten ko driska. Nič mu ne paše, ne ležat, ne sedet, samo po naročju bi se valjal.

Ninočka, tud jaz sem razmišljala, da bi Beniju piškote brez glutena zamešala med bananco.
Beni spi v otroški posteljici 140x70 že od rojstva naprej. Imeli smo košek, ampak je v njem spal le čez dan.

Pri nas imamo v vozičku rahlo dvignjen naklon in mu zgleda kar ugaja. Ležalnik je pa dvignjen v polležeč položaj, pa bo očitno treba dvignit naklon, saj tako dviguje glavico, da se bolim, da si bo tilnik zlomil, ko butne nazaj.

Za valentinovo ne bova šla nikamor, kej moj itak do desetih zvečer dela in dvomim, da me bo potem sploh hotel še kam vlečt. Bova pa za vikend nadoknadla. Benija v varstvo, midva pa....

Tažana, čez dan imamo v stanovanju med 22 in 24 stopinjami, v spalnici ponoči pa 19 ali 20 stopinj.

Do naslednjičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 673
10.2.2006 17:05:52   
ameli
Hojla. Mi2 že dva dni uživava na vročem sončku. KOmaj čakam pravo pomlad.
Tery včeraj sem dala možu za prebrat tvoj post "zahteven otrok" pa je moj user posted image  mislil, da sem jaz pisalauser posted image user posted image . Sem ga komaj prepričala (avtar), da nisem bila jaz. Torej ti je jasno, da je pri nas ista pesem.
2ursae jaz vrjamem v bioenergijo, vem, da je že veliko ljudem pomagalo. Samo se zavedam, da imam pač takšno stanovanje, kot je (mansarda) in nimam veliko možnosti obračanja pohištva. Če bi rekel, da kaj ni OK bi se potem samo sekirala. Imamo pa tudi mi v hiši neko s... (v.d. tast), tako, da je moj v sredo že gledal, če so v našem kraju kakšne hiše naprodaj. Sem ga potem komaj prepričala, da se je umiril (sma malo preveč vložila v to bajto, da bi sedaj samo tak popokala cule!). Pustovali bomo kar v domačem kraju. Mark bo vrjeto mucek ali pa žabicauser posted image , še se nisem odločla. Potem bova šla malo po mestu gor in dol, pa obiskala sorodnike,..
Mi smo se kopali v bližnjih termah. Voda je res klorirana (nič ne kompliciraš), tako sem ga takoj, ko smo prišli domov, okopala in porihtala.
Tažana kaj dogaja s tvojim avtarjemuser posted image user posted image ? To je isto kot z mojim citiranjem
Katja jaz se bojim tega glutena ko 300 user posted image , zato še ne bom dajala piškotkov. Vnuk mojega v.d. tasta ima celiakalijo in moram rečt, da se mi zdi to res grozno. Ste bili pa lepi za krst user posted image user posted image user posted image .

Pia kako kaj tvoja mehiška nadaljevanka? Zvečer, ko ne morem zaspat, se vedno spomnim nate. Si te kar v živo predstavljam. Upam, da boš objavila kakšno svojo fotko, da vidim, če samo bluzim ali kaj.
Teta beta mi imamo še vedno spuščeni voziček, ampak bomo mogli (sem to dobro napisalauser posted image ) v kratkem nekaj ukrenit, ker mali že protestira. Daša je prava lepotička. Škoda, da je že zasedena (Anže)user posted image
Doroteja naslednja skupina za kopanje v Fontani se začne aprila. Stane cca 20.000 (10× po 1 uro). Razmisli, mogoče bi lahko hodile skupaj?
Maya  sedaj sem se še jaz user posted image user posted image  spoloh po Ninočkinem dodatku user posted image user posted image .
Mlaka jaz še rdeče nimam in je tudi ne čakam. Marka pa hranim samo z doma pripravljeno hrano: jabolka, korenček. Eno jed uvajam en teden. Kaj pa vem, sem raje previdna. Sicer pa je Mark tukaj tako najmljaši in morda zato takšna razlika, tudi v hranjenju.
Ninocka user posted image  uboga. Si tako opisala svojo žalost, da sem še jaz žalostna.  Mark spi od vsega začetka v svoji posteljici (120×70). Od začetka je zgledal kot neki revček v tako veliki postelji, sedaj pa sem se že navadila. Se mi zdi, da mu zelo odgovarja, da se lahko premetava. O preobčutljivosti na gluten sem veliko preblrala zato na kratko: določene žitarice vsebujejo prolamine. Nekaterih posameznikih je odziv na ta prolamine zsmerjen tako proti beljakovinam žitaric kot tudi proti sestavinam lastnega orzanizma (nekaj takega). Posledice te bolezni so kar hude: bolečine v sklepih, prizadetost živčevja, razrečena kostna struktura,... Zato se je bolje izogibati jedi ki vsebujejo gluten; nekateri strokovnjaki pravijo celo do 1. leta otrokove starosti.
Mi smo praznovali 2-mesečnico. Imeli smo celo torto. Tudi 6-mesečnicno bomo praznovali (samo šele čez 2 meseca!)
Zaj pa se je šef zbudil!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 674
10.2.2006 17:19:00   
Pia67
Živjo!

Ninocka, se opravicujem vnaprej, ce ti bom solilla po nepotrebnem pamet (zadnjic sem se vzdzala). Datoteke najdes na ta nacin: ziher so jpg format. Torej gres v iskalnik datotek, iberes format jpg in vneses okvirni datum nastanka, potem pritisnes na ISCI. In to je vse. Aja, destinacija je pogon na katerem imas datoteke. Lahko je C:, D:, ne vem kako imate sformatirane diske. Toliko v pomoc, ce sem bila nadlezna s pametovanjem, ker pac to ni tema tega foruma, se opravicujem...

Kar se tice prehrane, piskotov ne bom se dajala, ker je brez veze in si ne zelim vzrediti pujsko ampak normalnega otroka (potem pa jamrajo, da se otroc zbujajo ponoc, ker so lacni, fora je v tem, da jim dobesedno raztegnejo zelodcke). Itak se mi zdi, da ze z vecerno kasico (pravkrat brodi z rocicami po skodelicami) ze mal pretiravam. Tako, da ji ponudim 100 ml, ostalo pa kolikor sama zmaze. Probam jo navadit na cimvec zelenjave.
Piskoti se pridejo na vrsto. Pa brez zamere, nisem nobene zelela prizadet.

Namig za izletek: jutri grem z Nici na Bled, jaz bom drsala, hci pa se bo vozila v vozicku. V sredo sem videla kako se imajo fajn na jezeru in bom izkoristila led.

LP

Damjana

Pisem brez sumnikov, ker imam drugo tipkovnico, ker nekaj programiram.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?