ninocka
|
Ojla punce. Hvala za izrecena sozalja! Uceri smo meli pogreb in je blo grozno. Ceprav sem se do pogreba kar OK drzala (bolj malo jokala, razen ce nisem vidla kje dedkove slike), me je pa v vezici pol cist zvil. S sestro se sploh nisva mogle nehat jokat. Pol pa se, ko si v hisi in te vse spominja na njega - kavc na katermu je gledu dnevnik, gugalnik na kermu se je gugal in gledal cez okno, njegova denarnica...obup! NO, je pa vsaj lepo starost docakal - 85 let in pa docakal je tudi 60 obletnico poroke z omo, ceprav je nista praznovala, ker je bil ze v bolnici. OK, zdej pa mal bolj k veselkim temam. Slike...matr, kot da jih risem in jih mislim objavt, ne pa da jih moram sam gor spravt...v glavnem slike se ne najdejo (hvala mojmu racunalnicarju ) in imava danes iskalno akcijo, kje se nahajajo. Tko da vam nc vec ne bom govorila, kdaj jih objavim (ker ste potem vse samo razocarane), ampak jih objavim takoj, ko jih najdem. Evan je se zmeri prehlajen, ponoi po hranjenju je zacel tud kasljat in to tolk, da se zbudi. Potem pa se mal vriska in pljuva in brblja...in po 1 uri koncno zaspi. Cez dan pa ni nobenga sledu o kasljanju (mogoce 2 -3x na dan malce pokaslja). Zgleda je ponoci tok suh zrak (al kaj?) da ga drazi in potem bolj kaslja? Mulc mali je zadnjic pogruntu, da lahko brrr dela tud med hranjenjem in rezultat tega je bil, da sem mela njegovo kasico na laseh, ocalih, obrazu, majca je bla cist bela, in hlacah . Me je pa isti dan dopoldne totalno presenetu, ker je pojedu 2 frutka!!!! in spil cez se 100ml mleka. Men ni nc vec jasno? Je pa zacel kakat do 3x na dan od kar sva na gosti hrani. Jst tut komi cakam za novo kavico. Februar bi bil OK, sam glede na to kolk je kratek mesec, ga bo prej mem kot se bomo me dogovorile . Sicer pa tud jst nestrpno cakam tople dneve, ceprav vem, da bo pol kr naenkrat konc porodniske. Verjetno bom sla mal na morje na soncek, potem pa sprehodi po stari LJ in Tivoliju, ZOO, pa tuki pr men do brunarce in se bom tam usedla na kaksno kavico. Al jo bom pa pes mahnla do BTCja po PSTju. Maya, si me prav nasmejala s tvojimi sprehodi...prav v zivo sem si predstavljala, kako malega previjas na storih...mogoce ti bo pa se kaksne svizec pomagal (baje so izurjeni za zavijanje cokolade ) Glede sevanja ... jst lih ne verjamem neki prevec. Baje se macki vedno ulezejo tja, kjer je slaba energija. No, moja dva lezita men pri nogah al pa men na obrazu . Tko da pol pa res ne vem ? Mam pa po feng shuiju vsaj pravilno obrnjeno lezisce. Pa mali tud, ker je pac njegova pojstelca zraven najine. Aja, zdej sem se spomnla in mam eno vprasanje: v kaksni posteljici spijo vasi soncki? Evan je zaenkrat se zmeri v zibki in pocasi razmisljam, da ga dam v veliko posteljico (kinderbet). Ampak se mi zdi, da se bo kr zgubu v njej V vozicku mu ze mal dvignem naslon, ampak mu je itak vseen, ker njemu so glavne njegove ropotuljice. Za valentinovo dvomim, da bova kam sla (mogoce prej v pojstlo ). Jst tega praznika ne praznujem neki prevec, se mi zdi prevec pocukran in ameriski... Katja, jst sem razmisljala, da bi dala nasmu k zmeckanim bananam se mal piskotkov, ampak tistih brez glutena (ko smo ze pri glutenu, a mi lahko ena prosim razlozi kaj je spoloh fora tega? Skoz berem, da ni dobr, da je skodljiv, ampak zakaj?). A je kera ze razmisljala, da bi praznovala 6 mesecnico otrocka? (Sej vem da prehitevam, ampak nas bo star 6 mesecev naslednjo soboto - joj, kok gre hitro!). Jst sem hotla narest torto, pa povabit moje in od lubija, pa napisat na torto za 6 mesecev, sam zdej pa ne bo slo, ker tasca tist dan praznuje 60 letnico. Mogoce bom pa naslednji dan to nardila. To je vse kar se spomnin, se oglasim se zvecer, zdej grem pa mal vase albume gledat, ce ze jst ne morem objavt mojga