Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 10.2.2006 16:23:58
|
|
|
|
Monika79
|
Sara, jaz ti svetujem, da narediš test za dva dni in sicer z jutranjim urinom, saj le-ta vsebuje največ hormonov, pa želim ti, da tokrat zagledaš in ne pozabi javiti rezultata lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 10.2.2006 16:48:24
|
|
|
|
lunca23
|
Najbolje je, da se test naredi z jutranjim urinom, tako kot je napisala Monika79. Takrat urin vsebuje največ hormonov. Držim pestke, da zagledaš . Pa sporoči nam kakšen je rezultat.
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 10.2.2006 17:11:56
|
|
|
|
Azaleja
|
Pravijo, da je najboljše, da se test opravi z prvim jutranjim urinom. Držim pesti !
|
|
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 10.2.2006 17:13:46
|
|
|
|
Sulfinija
|
Test naredi z prvim jutranjim urinom,če bo črtica malo slabše vidna ga pa ponovi čez kakae dva ali tri dni. Želim ti veliko sreče in,da nam kaj kmalu sporočiš,da si naša nova srečka . LP Mojca
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 10.2.2006 18:32:08
|
|
|
|
Naja30
|
Se strinjam s predhodnicami, čeprav sem ga jaz delala prvi dan zamude pozno popoldan in je prav tako pokazal . Tako da, za vsak slučaj naredi zjutraj, mislim pa, da če si , si ves čas, ne samo zjutraj, le črtica bo mogoče bolj slabo vidna. Javi rezultat in držim pesti za
|
|
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 13.2.2006 17:39:29
|
|
|
|
x_srečka_x
|
jst sm ga pa delala pozno zvečer pa je pokazal tud res da v navodilo piše da je najbolš s prvim jutranjim urinom k vsebuje največ hormona da pa kerkol urin tud ne bi smev vplivat na rezultat sporoči novico in držim pestke da zagledaš
|
|
|
|
RE: Kdaj narediti test; zjutraj ali kadarkoli 14.2.2006 15:56:19
|
|
|
|
USIKA
|
Živjo! Mene pa zanima ali lahko naredim test že predno mi menstruacija zamuja. Ali bi že kaj pokazalo če bi bila noseča ali je še prezgodaj. Od zadnjega dneva ovulacije je minilo 12 dni pa naju s fantom tako močno zanima ali nama je uspelo. Pozdravček, Urša
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?