|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktober 2005
6.2.2006 14:08:16   
SNOBRA
Udb, naša marela ima pet možnih naklonov naslonjala in zadnji največji naklon je skoraj ležeči, malo je pod kotom, ampak ni bilo problema, smo malo podložili in je šlo.

Vidiš jo lahko v mojema albumu pod albumom Egipt, kje smo voziček zelo veliko uporabljali in se  nam je zelo dobro obnesel, čeprav je bila Neli takrat komaj 2 meseca, sedaj gremo že spet v daljne  tople kraje in marela gre že spet z nami, tokrat je tudi Neli že malo večja ( takrat bo 4 mesece) in bo voziček lahko tudi pod malo večjim naklonom, tako da bo kaj ven videla.....

Če te bolj natančno zanima, ti ga lahko poslikam in slikice vložim v album.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 351
6.2.2006 15:47:42   
nana 27
Sonček, user posted image  pravega korenjaka imaš!  Meni pa ni jasno, kako imajo lahko pediatri tako različna mnenja glede goste hrane. Miha sva v soboto zjutraj peljala na Metelkovo, ker je kašljal in tam je zdravnik rekel, da je za svojo starost bajsi user posted image user posted image user posted image  ker naj bi tako težo imel šele pri pol leta user posted image  Pa je dolg več kot 65 cm in ima 7kilc. Zadnje čase opažam, da nas opazuje pri jedi in prav gleda vsako žlico, ki potuje v usta. Zraven pa se še malo oblizne user posted image  Tudi jaz bi rada poskusila z riževimi kašicami itd. Zadnje dneve je prava mala tečnobica in potrebuje še dodatno animacijo. Bi bilo dobro, če bi v trgovvinah prodajali rezervne roke in hrbtenice user posted image  Pa še cel dan doma sama, da ponoči kar dol padem.  ..se že oglaša user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 352
6.2.2006 18:38:43   
Udb
uma, se mi  zdi, da sem danes tvojega videla v BTC-ju - možno?user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 353
6.2.2006 18:42:20   
Udb
nana, naju je pa pediater pohvalil - pri 3m in 1 dnevu sva merila 64cm in 7100g. Je reku da je pravi fant od fare. Midva zdaj že 4 dni papava zvečer rižka v mlekcu. Mu je zelo všeč in dobro prebavlja. Čez kakšen teden bom pa začela z jabolčnim sokcem. Ker samo gleda, ko mi jemo. Bom probala - če mu ne bo pasalo, bom nehala.

A drugače vaši otroci tud že tako vzravnano sedijo??? Naš noče bit več napol poležan ( naslonjan name), ampak se dviga. Mu moram prav roko ponudit, da se lepo posede in potem je 100/h zadovoljen. Hecko.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 354
6.2.2006 19:19:07   
nana 27
Pri nas se tudi dviga. Dviga se pa s spodnjim delom trupa in nogicami, da je prav hecno videti. Potem pa gleda na reakcijo mamice.  Aja, ritke ne pozna. Mali user posted image  se hoče kar na noge postavit, ko ga za rokce primem. Samo sedel ne bi. Se kar zravna.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 355
6.2.2006 21:35:06   
uma
Jp, Udb, čist možno. Bil je v BTC-ju. Sem ga poslala neki v Ariel pa je bil čistuser posted image .  A ti si pohajkovala ali nakupovala?

Žak se tudi že dviguje in noče bit naslonjen. Pa se včasih matra-ko zagleda nogice- da bi prišel do njih (ima ene take luškane copatke škratke) in se začne matrat da je kaj. Pa ne gre še tako daleč. Je čist rdeč v glavo in kar naglas jambra tako se trudi. user posted image user posted image
Najlepš pa je ko se nasmeje in smeje. Včasih mu že rata kakšen smeh naglas. Noro, noro kaj vse doživljamo ob naših sončkih.

V moje življenje je posijalo sonce po imenu Žak!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 356
   [Brisano sporočilo]
6.2.2006 22:01:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu uma)
  Neposredna povezava do sporočila: 357
6.2.2006 22:23:04   
nana 27
ah kje, Nalin. Pri nas igračko samo gleda, ko pase kravice in jih še nič ne grabi. Tudi, če mu dam ropotuljico, ne ve kaj bi z njo. Najprej gre v usta (če zadane) oz. v bližino ust. Zdaj je šele pri odkrivanju ročic in še ne pozna povezave, da se z ročico, da še kaj drugega, kot da jo daješ v usta. Ali vas vaši sončki tudi ščipajo in vlečejo za lase? Pri nas ima zdaj to manijo. No, saj se sama nastavim in z njegovimi ročicami tapkam po svoji glavi. Ne morem verjet, da ga take traparije učim user posted image  Zdaj se zelo rad igra "rokoborbo" s plišastim levčkom. Ko leži na tleh, mu dam levčka na prsni koš in nato ga stisne z obema rokama in potiska proti ustom. Ker je levček ogromen, si pomaga še z nogami in zraven grize levčka za grivo in spušča take borbene glasove, da kar pokam od smeha. In ko je tako v elementu se prekucne z levčkom v levo ali desno stran in ga še zmeraj muči v svojem objemu. Danes sem še filmček posnela, ko to dela.  Ja, prav hecni so tile naši sončki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 358
7.2.2006 17:53:46   
Udb
Dejte mi povedat...ko ti zmanjka idej, kako še zabavati malčka...kaj storiš? Marcel je očitno v takem obdobju, ko ga je treba skoz neki zabavat. Pa nimam več idej...sva se nosila, sedela, ležala, pela, telovadila, plesala, obdelala vse igrače, pregledala vse knjigice...kaj še-???????

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 359
7.2.2006 18:06:39   
thunder
Hja ta animacija...so zahtevni ti naši pikci ja. Tudi mi vse to počnemo kar si napisala a se kmalu vsega naveliča in potem žalostno jokca. Takrat ga po navadi uspavam - sicer zaspi za kake 15 min (včasih celo pol ure) in potem spet akcija.

A jih dajete že kaj v sedeči položaj - npr. da jih založite z blazinami in potem sami sedijo? Jaz ga imam v glavnem v ležalniku na prvem naklonu (čist rahlo privzdignjen) pa se mi zdi da ga bo treba dvignit ker se kar sam nekaj hoče dvigovat in se potem full napenja.

Lp

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   [Brisano sporočilo]
7.2.2006 18:19:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
7.2.2006 19:39:24   
uma
Se strinjam čist glede animacije. Midva sva nekaj časa na tleh, pa na kavču, pa na postelji, pa po prostorih letava, pa pleševa, se pogovarjava, igračke, pravljice, avijončki, pasemo kravice, isto ko se previjava je nagec in se igrava (takrat še posebej uživa ker je svoboden), me cuka, me slini, na meni kravice pase, raziskuje moj obraz, mu grizem rokice, pa nogice,....uf uf, več se pa niti ne spomnim. Že sam ko pišem sem zmatranauser posted image user posted image user posted image

Spet bo neki novega ko bo toplejše vreme in bomo zunaj. Kooomaj čakam.

Nimamo ga še v sedečem položaju, da bi bil podložen. V ležalničku je tud na prvem naklonu, pa lupinca, pa v naročju.

Jutri pa gremo na dolg izlet. Naš Žak bo šel prvič čez mejo. Upajmo da bo ob morju lepo vreme.
Lepo preživite praznik tudi ve, ko so z vami doma tudi vaši user posted image (frajerji).

Neposredna povezava do sporočila: 362
7.2.2006 21:15:51   
nana 27
sedeči položaj? Kaj pravite na ta stolček?  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160188 Meni je ful všeč, le da ne vem do katere starosti je primeren. Lahko se ga pa uporablja od 3. meseca dalje user posted image user posted image user posted image  Me mika, da ga kupim.  Ja tudi jaz sem utrujena od animacije. Včeraj mi je moj rekel, da sem kot izžeta cunca user posted image  Zdaj pa ne vem, ali je res že tako hudo user posted image user posted image user posted image  Mu moram malo ušesa navit! user posted image  Bo tudi on izžeta cunca, če bo z njim sam doma.

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 363
7.2.2006 21:21:16   
soncek&luna
oj,
drugi dan po pikici - reakcije ni bilo user posted image , samo mal sitkan je bil danes ves dan... je pa vceraj spal rekordno in sicer od 20.00 do 5.30 user posted image ... bom videla kako bo danes, ker sem mu tudi jaz zacela dodajat rizeka zvecer v mleko... vse je pojedel in se je prav oblizoval... sva pa premaknila uro za spanje 1 uro prej... zdej se kopava ze pred osmo in ob pol devetih ponavadi ze spiuser posted image

je pa mojemu fantku ratalo, da se je iz pasenja kravic prevalil na hrbet user posted image  in to 2x zaporedoma... vceraj pa je odkril, da lahko, ko pase kravice, noge premika oz. ritko dviguje... sam je bil tako hecen, ker so roke na mestu ostale - se ne ve da jih mora premaknit...

se je pa zacel na glas smejat... ja res... kadar mu nekaj zares full pase, to je ponavadi zvecer, ko je nagec in telovadiva, se kar na glas zacne smejat... sem hotla danes posnet pa sem zamudila... bom se lovila ta njegov smeh user posted image

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 364
8.2.2006 19:49:55   
uma
Nana, ta stolček je imela moja svakinja. Tud njej je bil blazno všeč. Pa je njen srček malo hipotoničen in ji je fizioterapevt (ko mu ga je nesla pokazat) svetoval, da naj ga ne uporablja. Pri zdravih otrocih pa naj ne bi bil "škodljiv". Seveda pa bi naj začel uporabljat ko ima mišice hrbtne in trebušne razvite (lahko sedi), saj se drugače preveč uleni. Skratka ne bit dolgo noter. Kaj drugega pa ne vem.

Sonček&luna tvoj bo pa kar telovadec, kaj?! user posted image

Dan je minil, Žak je v posteljici in nič kaj prida zadovoljen. Bomo videli kdaj bo zaspal. Smo lepo preživeli praznik. Sprehodek ob morju, dobra papica, veliko vožnje.... Žak je bil priden.
Pa ve?

Neposredna povezava do sporočila: 365
8.2.2006 20:45:25   
soncek&luna
ojla,
lepo uma, prav zavidam vam, da takole uzivate ob morju...

moj mali bo telovadec ja user posted image ....
vceraj sem dodala zvecer rizeka in je lepo vse pojedel... danes mi je mal uslo, je blo bolj gosto, samo je vseen jedel ni pa vsega pojedel...
je bil pa naporen dan zame danes... srcek moj je bil ves dan siten, sele popoldan se je umiril in mi zaspal na rokah... uffffff... tezka je tale samohranilnost...

lepe sanje punce

Mami, pika moja!

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 366
8.2.2006 21:15:59   
nana 27
Pri nas je danes tudi jokcal. Verjetno se bo spremenilo vreme user posted image Dopoldne je bil pa tako zadovoljen. Ma niti en dan ni enak drugemu. Važno je, da so zdravi in da se normalno razvijajo. Sonček, kar ne morem verjeti, kako sama vse zmoreš user posted image  Jaz sem prav zadovoljna, ko včasih vskoči moja mami, da lahko malo izprežem. Fino pančkajte!

Neposredna povezava do sporočila: 367
9.2.2006 8:01:42   
nana 27
Uma,sem že iskala z iskalnikom pa me vseeno zanima. Svojega nečaka poznaš. Kako se je pri njem kazala hipotonija? Kako je zdaj z njim? Vseeno hvala za opozorilo. Res je dobro premisliti, da ne bom kaj narobe delala. Ja, tudi jaz ne bi rada s stolčkom brcnila v temo in vrgla stran denar. Saj ga v njem ne bi imela dalj časa. Po nekaj minut, tako da ga malo zamotim. Nikjer ne zdrži dolgo (ne na tleh, v gugalniku), zato se mi je zdela zanimiva rešitev. Prebrskala sem po Googlu in vidim same pohvale. Še posebej je primeren za otroke, ki se ne razvijajo dobro - Downov sindrom itd in ga zelo hvalijo tudi pediatri. Je najbolj prodajan otroški izdelek preteklega leta. Bom še malo pobrskala.  http://www.bumbo-baby-chair.com/bumbo-dangers.asp

(odgovor članu uma)
Neposredna povezava do sporočila: 368
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 9:24:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
9.2.2006 9:37:50   
uma
Nana 27, hipotinija se je kazala tako, da ni mogel še glavice čist dvigovat, pa čist tak ko "margarinca" je bil. Mišice niso tako močne in je treba veliko telovadit da se ojačajo. Kar takoj je "skupaj zlezel". Vendar čist lepo napreduje, samo vaje dela. Tisti stolček pa bi ga spet polenil in ne bi delal z mišicami ničesar.
Saj pravim, pediater je rekel da za zdravega otroka ni panike. Ampak pri vseh stvareh je tako- vsak ima svoje mnenje.

Sonček&luna res vse čestitke. Sem se probala postavit v tvojo kožo (in vseh samohranilk) in verjamem, da vam je težko. Jaz, ko sem vsak drugi dan sama (vsak drugi grem domov) je težje, pa tud fali mi pogovor, družba in seveda da mi ga vsaj nekdo pocrklja za nekaj minut, da sem malo frej. Skratka user posted image user posted image .

Nalin ta tvoj korenjak pa raste kot konoplja kaj?! Kmal bo velik ko mamica al pa oči. Dobro orpavite v RA. Moja svakinja ima same dobre izkušnje (terapevt je bil superski) in res ti veliko pomagajo in svetujejo. Še sama sem se preko nje veliko naučila (o hendlingu,...).

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 370
9.2.2006 10:52:41   
nana 27
Nalin, ne sekiraj se glede pikice. Jo bo že dobil. Ti pa imaš super pediatrinjo. Mojemu je dala pikico kljub temu, da sem ji rekla, da je en teden pred pikico začel kašljati, smrkati in se prebujati ponoči. Dva tedna smo rabili, da smo ga po cepljenju spravili k sebi. Prej se je veselo oglašal. Po cepljenju pa nič več user posted image  Še zdaj se noče več pogovarjati user posted image  Začel se je histerično jokati in to tudi po uro, dobil je hude krče. Jedel nekaj dni po cepljenju ni normalno. Le 300ml na dan. Dobili smo prehlad, ki ga še zdaj zdravimo. Vmes smo bili dvakrat na Metelkovi in enkrat v Pediatrični user posted image  Končno pa se nekaj dni spet smehlja in je normalno aktiven. Na naslednje cepljenje gre samo, če bo zdrav. Jaz sem pa mislila, da pediatri kaj premislijo preden dajo pikico in da ne forsirajo cepljenja. Razočarana sem, da je bilo tako, saj sem ji popolnoma zaupala.   

Neposredna povezava do sporočila: 371
9.2.2006 11:11:52   
Udb
Ojla!

Kakšen lep sonček! Tako ko pride ati domov, ga bova zvlekla na sprehod! user posted image

Cepljenje - ja, pediatri bi lahko res mal premislili, preden se odločijo za cepljenje! Mene je pa že strah naslednjega (2.)! Ker pravijo, da po 2. je reakcija!! Šit! Upam da se motijo in da bomo to preživeli brez reakcije! Mi je pa nekaj prišlo na misel! Glede na to da pravijo, da je treba potem cepljenja ponavljati na TOČNO 6 tednov - kaj če je takrat bolan? KAko pa potem?

Drugače pa mi že veselo sedimo!! Seveda samo v naročju! Pa tudi, ko leži in če mu dam roke se potegne v sedeči položaj! Kolk je močan!! Neverjetno!

Dejte sm povedat katere plenice uporablajte? Midva sva na 4 - in sicer Pampers (podnevi, ampak skoraj vedno premočijo - ne bom več kupila) in pa Fixies (za ponoči, ampak jih bom sedaj nabavila tudi za podnevi, ker so bolj vzdržljive od pampersk). Sva pa probala tudi že DM-jeve in Lumpi, ampak niso ok! Pa zakaj nam vse premoči?!?!  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 372
   [Brisano sporočilo]
9.2.2006 12:12:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
9.2.2006 13:28:00   
nana 27
Udb, prejle sem ga v ta veliki banji kopala in je ful užival. Najprej sem mu gor nataknila Fredov obroč in je sam prišel iz ene na drugo stran. Nato pa ven iz obroča in sva vozila "glisarja" po vodi. Ko sem ga dala ven, je pa vklopil sireno user posted image  Mi imamo Pampers Sensitive 3 in ne premočijo. Premočijo le, če jih čudno priklopim. Imam še dva paketka. Potem grem pa na 4, da bolj udobno. Pamper Sensitive dobiš samo v DM-ju.  

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 374
9.2.2006 17:41:11   
soncek&luna
ritko mojega user posted image  zavijam user posted image  v pamperske 3 kupljene v muellerju... sem ugotovila, da je res razlika v kvaliteti...
ravno danes pa sem kupila hoferjeve mylove plenicke in bom videla, ce so res tako dobre kot jih hvalijo...
bom porocala

aja, sem pa danes morala kupit tudi nov lezalnik... tisti, ki sem ga imela prej od Bebe Comfort se je polomiluser posted image user posted image , pa mali sploh se ne skace tolk... naslonjalo se kar sesede v lezec polozaj... dobr, da se mali ne ustrasi...

< Sporočilo je popravil soncek&luna -- 9.2.2006 17:43:10 >

Mami, pika moja!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?