Maja22
|
zivjo, septemberke! se po dolgem casu tudi jaz kaj javim. ravno vceraj sem hotela napisati, da mi je sicer ze en teden slabo, ampak da bruhala sem pa samo enkrat in v primerjavi s prvo nosecnostjo, ko sem bruhala 3x na dan in to do do zadnjega dne (se med porodom) je tole super. ampak potem pa so se stvari obrnile in danes sem bila ze 3x nad skoljko in se matram da je groza. najhuje je pa to, da bi skoz nekaj jedla (od mcdonaldsa do pizze in podobnih stvari), pa mi je non-stop tako slabo da po drugi strani sploh nimam apetita in tudi ne upam, ker vem, da bo potem slo spet vse ven. sem v 9t in v torek imam (drugi) pregled. na prvem sem bila v 5t in se je videla samo gestacijska vrecka, plod pa se ne, tako da komaj cakam, da vidim najino pikico. mi imamo doma ze eno malo veliko razgrajacko tako da sedaj ne morem niti priblizno toliko pocivati kot sem med prvo nosecnostjo. zato pa toliko bolj cakam, da pride pomlad in poletje, da bomo sli malo vec na sprehode in na morje plavat. zdaj bolj malo hodimo, ker je nasa puncka prav nesrecna v teh zimskih pajacih in skornjih, ker ni tako hitra in spretna in potem sploh noce veliko hodit, jaz jo pa tudi ne morem nosit, tako da smo velikokrat kar z vozkom. bom morala iti na malo daljse ture, da dobim kaj kondicije pa da kg ne bodo sli prehitro gor. trebuscka pa si nisem se nic mazala, ampak sploh ne vem, ce ga bom, ker sem imela ze pri prvi nosecnosti tako sreco, da nisem dobila nic strij (vsaj jaz jih nisem opazila), kljub temu, da sem se zredila 20kg (ja, kljub toliksnem bruhanju)!!! kakorkoli ze, komaj cakam torek. ko bo spet kaj novega, se javim, do takrat pa se redno beremo. srecno vsem!
|