Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Katero žival bi imeli doma, če bi imeli možno... 3.2.2006 20:47:42
|
|
|
|
karmy
|
jaz sem veliko bolj nagnjena k mačkam... so tak kraljevske, cartkane, hinavske...uff..so mi všeč ko sem vidla eno mačko kako se je obnašala pred privezanem psu, sem rekla, jzt hočem mačko v moji hiši.. mačka je namreč prišla do meje, do kjer je lahko prišel pes, in potem dobesedno z ritjo migala pred njim in hodila samo ob meji in spravljala psa ob živce.. ka je blo to dobro gledat
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 20:52:10
|
|
|
|
KODA
|
Jaz imam doma polperzijko,ki ima težo 7kg.Je debela in lepo zalita. Bi pa imela kakšno še veeečjo mucko. Full so mi všeč črni panterji.
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 20:52:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Imamo psa - novofundlandca. To je bila moja veliiiiiiika želja, ki sem si jo izpolnila pred 9 leti. Kakšne druge želje nimam.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:20:40
|
|
|
|
nejcko
|
Mi imamo doma koker španjela, moja zelo velika želja pa je NEMŠKA DOGA!!!
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:25:49
|
|
|
|
morskadeklica
|
Imam mačka-črnega, pa želvico. Če bi pa lahko izbirala, katero žival bi imela doma, če bi imela možnost.... Ufffffff rajš ne sprašuj, vse živo...
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:30:14
|
|
|
|
Sibil_
|
Jaz bi imela muca al pa dva, taka cartljiva in igriva. Imam pa dve papigi-nimfi.Njuna imena sta Flip in Piki. Psi mi niso preveč pri srcu, res pa je, da nisem še nobenega imela. LP, Sibil
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:36:53
|
|
|
|
deily
|
Mi smo imeli muco, a jo je na žalost avto povozil, nameravamo pa imeti ali muco(mala jih obožuje saj jo imata babi in dedi) ali pa višavskega teriera
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:37:39
|
|
|
|
Ezi
|
Mi imamo psa-beagla. Me že celo življenje spremljajo psi in si ne predstavljam, kako bi bilo brez njih.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:38:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi imela veliko, veliko kužkov. Samo ne vem, kje bi potem jaz spala ...
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 21:38:33
|
|
|
|
deily
|
Mi smo imeli muco, a jo je na žalost avto povozil. Nameravamo nabaviti muco ( jih imata babi in dedi in mala jih obožuje) ali pa višavskega teriera( moja želja iz otroštva)
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 22:29:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo rotvajlerko Taro in mucko Lucky. Če pa bi še dodatno izbirala, pa bi imela veliko psov in činčilo.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 22:33:27
|
|
|
|
Cikica
|
Mi imamo doma (Leda)mešanko.Full je zartava in vse lepo uboga. Pridna vendar preveč je
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 22:51:35
|
|
|
|
Moyca_
|
imela bi
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 23:03:32
|
|
|
|
mamči
|
Mi imamo kužija, muco in činčilo. Najbolj priden in nezahteven (brez neprijetnih vonjav!) je zvitorepec činčila Pico. Prava faca in zelo pameten. Naš stari kuži je legenda našega firtla in res samo toliko, da ne govori. Pameten stari potepuh. Mačka je krasen zdaj ogromni tigrasti mačkon, ki pa itak samo izsiljuje - mene seveda. Naše želja pa je NEMŠKA DOGA, ker jo je kot otrok imel moj dragi in ga še danes spremljajo lepi spomini na to krasno "živalco". Kaj vse bi pa imela....... kaj ne bi
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 23:05:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma imam Gospo Pes in morsko prašičko. Od realnih želja bi si želela še enega mačka, od težje izvedljivih (finančno) tisto ta veliko papigo, ki govori, in ta malo opico, od neizvedljivih pa šimpanza in črnega panterja.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 23:12:51
|
|
|
|
tanaja*
|
Mi imamo pa 3 bulterierje, pa dalmatinca pa bordojsko dogo. Pa mačko.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2006 23:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 3.2.2006 23:35:07
|
|
|
|
KIRA
|
mačke so zelo inteligentne živali. zato se pa tud ne dajo dresirat, ali pa zelo težko. delajo pač vse po svoji glavi. domačo žival imam 2 muci oz. 2 mačka: Muri in Mimi. črna ko boks. zelo lepa. mi smo skoz meli črne mačke, te so mi tud bolj všeč kot kake tigraste ali sive.. si pa želim še eno rumeno oz. zlato tigrasto - saj veste - tak oranžen ton. če bi pa lahko, bi pa imela tako muco pasme maine coon, tud tako oranžno. ampak ti hudirji so dragi in si pasemske maine coonke ne morem privoščit. koštajo vse od 800 pa do 200 EUR (baje). sem enkrat na razstavi mačk vidla eno mane coon mačko iz avstrije in vam povem da večje in lepše mačke še nisem vidla. pravzaprav je bil maček z zelo dolgim imenom. čudovita žival. za druge domače živali pa jaz nisem. sem pač tip za mačke. se pač s svojo "species" najbolj razumem (po kitajskem horoskopu sem tiger). sem mela še akvarij, ampak sem ga morala začasno ukinit - se pripravljamo na selitev. tuso mi pa všeč pisane ribe, tud neonke, pa diskusi. sam da je s temi baje ful težko, ker so občutljivi.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 0:01:18
|
|
|
|
borovnička
|
Jaz pa imam psičko. Če bi pa mela več prostora, bi mela pa vsaj še dva psa in pa činčilo, k so tko srčkane. Mogoče enkrat... k bom velika, pa k bom mela hišo...
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 0:04:09
|
|
|
|
polona2
|
Še eno mačko. Pa da ne bi smrčala, kot ta, ki jo že imamo.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 7:28:56
|
|
|
|
rija
|
Jaz BOM imela enega krasnega črnega labradorja.....NEBI imela mačke. Trenutno "imamo" črnega mešančka in tigrasto muco, oba sosedova seveda, ki prideta vsak dan po zajtrk in kosilo.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 9:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko bomo imeli prostor, bomo imeli dva kraševca, da nas bosta pazila in ameriško gozdno mačko (črnobelo). Takega mačka smo nekoč že imeli, bil je veliki mačo, po vseh sosednjih vaseh so imeli same črno-bele mladičke, drugi mački in psi so pa bežali pred njim od strahu, ker jih je vedno preklofutal . Samo upam, da bo nov maček boljši lovec od prejšnega. Prejšni je jedel samo Whiskas, enkrat pa mu je celo miška stekla mimo njegovega nosa in se ni niti premaknil . Verjetno sploh ni vedel, kaj je to, miš.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 9:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
in in
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 10:47:27
|
|
|
|
Maček Muri
|
Trenutno nimam nobene živalce. Imela sem že pse, muce, morske prašičke, papige in hrčke. Na prvem mestu je sigurno pes. Če ne bi bil cel dan sam doma bi ga že imela, pa ne enega ampak več. Meni bi se mimogrede lahko zgodilo, da bi ratala kot Milena M. Pravzaprav sem navdušena nad vsemi živalmi, ki imajo kožuh, pa papigami. Ne mikajo me pa ribe, želve in kače.
|
|
|
|
RE: Katero žival bi imeli doma, če bi imeli m... 4.2.2006 10:50:26
|
|
|
|
fusia
|
Jaz bi blazno rada imela kuža. Pa ni izvedljivo, ker bi bil revež preveč časa sam doma. MOgoče bova imela kakšnega ptiča, vendar tudi ta najbrž ne bo preveč srečen sam.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?