Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 2.2.2006 23:41:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 2.2.2006 23:43:17
|
|
|
|
petrulja
|
Vi ste pa pravi jedci. Jaz sem srečna če Nina poje 1 dcl (ponavadi manj) katerekoli hrane, pa naj bo to sadna kašica, juhica, zelenjava, karkoli. Je pa res da se ona najrajši od vsega doji, aja pa pije jabolčni sok. Bo pa 7.2. stara 7 mesecev. Mogoče je 4 dcl kot pišeš res malo reveč za tako majhen želodček . Ne vem otroci so različni vsak v svojo smer nas presenečajo. Če je tvoje dete zadovoljno in se ne redi preveč potem bo verjetno že o.k. lp
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 0:04:10
|
|
|
|
pika**
|
Moj bo 9 mescev pa sva šele zdaj na 2 dcl. mali frutek je zmazal že pri 5-6 mescih , v 7 pa že velkega . Ena banana+ jabolko za malico je pri njemu čisto običajno. Je pa res, da dirka po vseh štirih "k pr norcih". Zato se bolj počasi redi . Pri skoraj 9. mescih še nima 8 kg - same mišice , pa mal špehca za mušter. Za zobke ima Calgel in Balsamo per primmi denti . Uporabljala svasam prvič. Zdaj pa kar nič, ker ni videti sile. Glede hranjenja pa - jaz mu raje dajem večkrat pa po malem . Tudi pediatrinja je tako svetovala. Sicer pa, saj tudi tebi glih ne paše, da se napokaš do grla.
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 8:01:35
|
|
|
|
muha1
|
Mi imamo 6.5 mesecev in ne pojemo pol toliko. 3 krat na dan imamo mleko brez dodatkov 210ml, 1 krat na dan sadno in 1 krat zelenjavno kašico, katere redko poje 1dl. Smo pa kar okrogli pri 9kg
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 8:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zobke: Calgel ali čista gaza na prst pa masirat Jedilnik: 3h 180ml mleka 8h 220ml mleka 11h tavelika sadna kašica (190g) (ali hruška+žlica skute) 14h zelenjava, kar ene 4-5 tavelikih žlic 17h jogurt tavelik + 2/3 banane + piškot 19h 220ml mleka se mi zdi, da poje veliko
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 10:16:28
|
|
|
|
pikica123
|
Pri nas je dobila 2 obroka goste hrane(kosilo,večerja),ostalo pa mleko. Za kosilo sm skuhala zelenjavo,meso,krompir,riž... Večerja so pa rižolinoti,medolinoti... Lp
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 11:24:34
|
|
|
|
katarina j.
|
Petrulja, tudi moj fantek nekaj takega poje, pa še 1dan kasneje ma rojstni dan . Zgleda niso vsi taki jedci, pri nas je joška zakon.
|
|
|
|
RE: prehrana 6 mesečnega dojenčka 3.2.2006 19:55:55
|
|
|
|
petruška
|
Hvala za odgovor. Vi pa res ne pojeste veliko. Moj bo pa 7 mesecev star 25.2, ma pa okol 8 kg pa 75 cm velik. Drgač je čist ok ,ne predebel ne presuh. Koliko pa pr vas tehtate?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?