|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJE ...........
20.1.2006 13:45:20   
bobek05
Zadaj na glavi ima dojenček lahko herpes???????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naš ima tudi en tak krogec od zadaj, ko ima manj laskov oz. so precej krajši, ampak sem sklepala, da je to od tega, ker še ne sedi toliko in večinoma leži... Sicer pa ima to že od kar pomnim, pa pediatrinja nikoli ni omenila, da bi bilo kaj narobe...user posted image user posted image user posted image Mehurčkov pa ni imel nobenih od zadaj...

Tinka, naš je takrat pojedel 4 Fruchtzwerge (eden ima 50g) - me je skoraj kap.. No, po tistem pa več ne. Pa tudi noben reakcije ni bilo user posted image Danes je za Z jedel pasirano skutico z breskvijo.. Pa jo je kar pridno mlajskal, ampak kaj ko se pri nas pojavljajo drugi problemi - on bi rad SAM jedel.. user posted image Če ne bi bil privezan na stolček, bi kar v mene skočil, ker se toliko naprej steguje. Na vsak način bi rad v lonček pomočil roke, pa sam držal lonček, pa za žlico grabi... user posted image Kako ga potem naj človek hrani?? user posted image Sem ga že probala zamotit na 100 in en način, pa nič ne pali... Občasno imam na stolu zraven njegovega stolčka svojo NOVO espritovo torbico, ki mi jo je sestra podarila za božič in če mi takoj ne potegne, da je tam, je konec... Se v sekundi stegne in hop po njej, potem pa v usta, ki so polna po možnosti kakšnega jogurta user posted image Ful moram že pazit kam kaj dam in ves čas ga moram imeti na očeh..

Zadnjič, ko sva bila sama doma, je ležal (na trebuščku) na puzzlih na tleh in se lepo igral, jaz pa sem mu kazala hrbet in pomivala posodo.. In kar naenkrat se mi zazdi čudno, da se je TV vklopila, pa kanali so se menjavali, pa teletekst je bil pa je izginil... In glej ga user posted image - mali je na tleh našel daljinec od TV (ga jemož pustil na tleh) in stiskal po tipkah kot nor... Res je že pravi mali user posted image Meni je že skoraj čisto prežvečil gsm, kabli nama vsepovsod čudno stran visijo (ker jih vlači sem in tja), vsepovsod pušča za sabo sledi (ali kaj pobruha, poslini, pogrize).. Eh, te me pa pogleda v oči in mi da najlepši nasmeh na svetu... Me res zanima KDO ima KOGA naštudiranega...user posted image

Moj mož se maže proti herpesu s kremo Aclovir in ful pomaga (ima pa herpes menda 1x na 2 leti), moja sestra, ki ga ima pa kar pogosto, pa si hodi po neko kremo v Avstrijo in ji običajno izgine še preden se prav pojavi... Pravi, da je ful dobra zadeva...

Tinka, ne se sekirat zaradi keksolina.. Tako kot je malika rekla, po 6m ima hrana že lahko gluten.. Jaz Aneju tudi vsak večer dajem schoko od milupe (neke vrste čokolino za dojenčke od 6m dalje) in ima ga ful rad.. Drugače pri nas to zdaj izgleda takole:
ob 6h mleko
ob 9h jogurt s sadjem ali skuta s sadjem
ob 12h sadni obrok (kašice + sveže sadje)
ob 15h zelenjavno-mesni obrok (včasih s kakšno juhico)
med 18h in 19h mlečna kašica (schoko), včasih še malo mleka

Če bi bil pa Gašper alergičen na marelice, je pa tudi možno... user posted image No, Anej je jedel od Fruchtzwergov banano, jagodo, marelico in borovnico, pa je bilo vse OK, ampak vse to je jedel že v kašicah (razen jagod) pa tudi ni bilo nobene reakcije... Bosta morala 1x posebej samo z marelicami probat.. Si mu dala že Hippovo kašico z okusom marelica???

LONA13, bravo za rojstni dan... user posted image user posted image user posted image user posted image Kako hitro otroci rastejo, kajne?

PBJ, saj ne vem če vam naj čestitam za 3. zobek user posted image ali sočustvujem za tvoje bradavice user posted image Kako se držiš??? Te nič ne bolijo zdaj ko ima zobke?? user posted image

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.1.2006 13:49:41   
bobek05
PBJ, Anej še nikoli ni imel rdeče ritke (že trkam na les), niti ko smo začeli z gosto hrano niti ko je dobil zobke... Ampak otroci različno odreagirajo na stvari...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.1.2006 17:09:34   
PBJ
Bobek, saj ne vem, če je herpes na glavi, samo predvidevamuser posted image , ker so taki mehurčki ki me sppminjajo nanj. Prej jih ni imel, čeprav je že kakšne 3 mesece malo plešast... In ker imam jaz sedaj herpes, mehurčke povezujem z njim.Bom zdravnici pokazala v posvetovalnici v ponedeljek- bo že verjetno vedela, za kaj gre.
Mogoče ima rdečo ritko res od zobkov, kot pravi Lona. Ko sta se prva dva pojavila, teh težav sicer ni imel, zato si mislim, da bi lahko bilo tudi od banane in jabolke. Sreča, da ni tako hudo in upam, bo samo prehodno.

Aja, Bobek zaenkrat še ni hudega pri dojenju, mogoče bo kaj drugače, ko bosta zgornja zobka večja. Se pa tudi bradavice kar prilagajajo na pritiskeuser posted image user posted image . Ko sta mu začela izraščati spodnja zobka, je večkrat bolj močno stsnil z dlesni, da si jih je tako masiral user posted image ...

Zdaj ga imam na rokah in še komaj pišem .... pa saj veste, kako je to....

lp

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 328
22.1.2006 13:05:42   
TORTICA
Pozdravljene
Po 6. mesecih sem končno spet dobila internet.user posted image user posted image
Tudi mi imamo 6 m. starega fantička.user posted image Velik je 69 cm in tehta 9,3kg. Je že pravi korenjak. oOd 4,5 m. naprej se več ne dojiva (moje zdr. težave-bolnica). Pridno papca sadje in zelenjavo. Le s spanjem imamo težave.
Mi smo se že preselili v veliki avtosedež, ker nam je v lupinici zmanjkalo prostora.

(odgovor članu Barbela)
Neposredna povezava do sporočila: 329
22.1.2006 19:38:54   
Anonimen
user posted image
A dej Lona, nooooooo, to je sigurno zato, ker ne veš kolk je ura, ker ti Božiček ni nove ure prinesel, pol pa sanjaš, da sva se ga napili user posted image  buča user posted image

Ooo SaškaTImi, dobrodošla...boš vidla, julijke smo kar skoz na vezi user posted image

(odgovor članu TORTICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
22.1.2006 21:14:23   
PBJ
user posted image  SaškaT, si nas našla.

Mi imamo jutri posvetovalnico pri 6. mesecih in mene je že danes strah reakcije po cepljenjuuser posted image . Pa še ob 16. uri smo naročeni, tako da bo ja ponoči veseljeuser posted image   Upam, da bo tokrat vse drugače...
Danes ponoči smo po dooooolgem času zelo slabo spali, kajti četrti zobek bo jutri sigurno že veni .. Od polnoči do dveh sploh ni zastisnil oči, tako da grem raje kar sedaj user posted image , ker ne vem, kaj bo še danes ponoči in kaj bo jutri ponočiuser posted image

Ponavadi je pa tako, da  ko se česa bojim je potem OK.

LP vsem in lepo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
22.1.2006 21:38:00   
CIPRESA
Da se še jaz malo javim, drugače je pri nas vse po starem le naš velikan res raste ko nevemkaj...ima že 73cm in je težak okrog 9KG (tehtali in merili smo se doma).

Drugače pa smo začeli že za zajtrk jesti jabolko+ piškotka(brez glutena) in za kosilo zelenjavo+ krompirček. Naš mali korenjak je danes zmazal en srednje velik krompir + dva končka brokolija...noro tolk mami poje če ni lačna.

Zanima pa me kdaj ste začele mešati vašim malim nadobudnežem zraven jabolčka in piškotkov še kako skuto??? To vem da pred 6 m ne, a potem pa lahko???? Pa tale Fruchtzwerge ali ga sploh lahko dajem 6 m dojenčku???? Včasih mi že zmanjka idej kaj naj dam za zajtrk razen rižolina pa jabolka in piškota. Za kosilo pa itak ne je drugega kot krompir pa zelenjavo ali zelenjavno juho spasirano seveda.
No sem pa ful srečna ker rad je zelenjavo in se sploh ne pači, mora biti pa zraven tudi krompir same ne pogoltne.

Plezanje in prevračanje pa je itak vsak dan na urniku, sam ne more biti niti eno minuto, mami se mora z njim skos ukvarjat spimo pa itak bolj ponoči, čez dan bolj malo.

Se še kaj pišemo!!!!
user posted image
PBJ držim pesti da jutri Jure nebo imel spet kake reakcije.

SASKATIMI pozdrav tudi tebi
user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 332
23.1.2006 9:12:50   
LONA13
Saškatimi pozdravljenamed nami:user posted image user posted image user posted image .
Cipresa jest mu dam poleg jabolka še banano z malce pomarančnega soka za jest. Danes bo pa Nejc jedel kurjo juho z zelenjavo. Bomo videli kako jo bo kej maral-pa še mal meska mu bom dala noter. Zvečer m dam pa pol rižolina pa pol mleka.
Tinka, resje Božiček mi ni prinesel ure, mi jo bo pa naslednji.ampak res sva se ga napile ob šestih zjutraj-sva imeli kar cekarček s seboj pa pijačo noter: ti bandidosa jest pa smile-a.user posted image user posted image user posted image user posted image
PBJ upam da bo vse dobro po cepljenju. Držim pesti.

Lp

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 333
23.1.2006 12:29:47   
bobek05
Jaz pa sem tako žalostna in totalno izmozgana... Anej je ZOPET staknil nekšno virozo (drugačne sorte kot zadnjič) user posted image user posted image user posted image Začelo se je čisto nedolžno - malo jeimel zamašen nosek, potem pa čez vikend user posted image user posted image user posted image , sem v petek tudi sama zbolela (prehlad - iz nosa mi je lilo sto na uro, grozna utrujenost), pa se mu je mogoče zato čez vikend še poslabšalo user posted image  user posted image Sem se pa trudila, da sem bila čim manj blizu njega user posted image in zraven mi je srce pokalo po vseh šivih... Z Anejom sva bila na srečo doma pri mojih, pa je mama večino časa dežurala pri njem, ponoči pa jaz... Mož je imel na Primorskem pokalni turnir (so zmagali!!!), ampak je bilo precej hudo.. Že v noči iz sobote na nedeljo sem vedela, da ne gre več samo za zamašen nosek, ker se je ubogi otrok na vsaki 2 uri zbujal, ker jeimel tako zadelan nosek.. Vročine nič!! No in včeraj je bila katastrofa... Z Anejom in sestro sem se vrnila v MB in noč je bila tako grozna, da je ne znam opisat... Tako hudo menda ni bilo niti takrat, ko je imel kolike (rtakrat je ponoli vsaj spal)... Jaz je bila ob 1h zjutraj kot zombi - komaj sem še gledala, moja sestra je tudi vsa izmučena ležala zraven naju, pa pa na vsake 15 minut v jok... In jaz z njim.. Tako sem bila utrujena, da enostavno nisem imela več moči za nič drugega. Šopala sem se s tabletami, in delala z njim v naročku kilometrino po hodniku stanovanja, dokler moje roke po dobrih 30 minutah niso več zdržale njegove teže...Sčasoma sem ugotovila, da ni kriv le zamašen nosek, ampak da ima KRČE in da mu v želodčku ni dobro... Potem sem premišljevala če ga peljem k dežurnemu v bolnico, ampak je v tistem ravno prišel domov mož in mami je bila blagoslovljena s 3 urami spanca... Ob 4.30 zjutraj sva potem spet s sestro prevzeli malega... Revček je bil tako hudo utrujen, da je še samo jokal.. Nekako nama je uspelo ga še uspavat do 8h zjutraj (s tem, da se je zbujal na vsakih 10-15 min), potem pa sva ga z možem popokala in k njegovi pediatrinji...
Najbolj blesavo je ravno to, da sva se prav trudila,d a ja ne bi zbolel, ker smo 3. cepljenje 1x že prestavili in danes seveda zopet, ko bi moral bit cepljen... Kriza.. Pediatrinja je rekla, da je verjetno viroza, da ima rahlo vneto grlo in ušesa (verjetno zaradi tega takšen jok)... Na srečo vsaj vročine ni imel... In tako smo 3. cepljenje že 2. prestavili - tokrat za 14 dni... user posted image

Imamo pa 9250g in 75,5cm.... - kar mi pa ta moment sploh ni pomembno... Zdaj je Anej končno malo zaspal... pa z atijom tudi midva počivava in si nabirava moči..

Še prejšnji mesec sem mislila, da ni hujšega kot bolan otrok... Pa JE! Če sta bolana otrok in mamica... Povem vam, mene je skoraj pobralo. Ne vem kako bi bilo brez moje sestre.. Danes sem malo boljša, ampak imam še vedno poln želodec raznih tablet (lekadol, vitamini...)...

Julije, čuvajte svoje sončke...

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 334
23.1.2006 14:59:21   
anckabancka
Bobek, držim pesti za vaju, da se čim hitreje pocajtata! Imate pa res smolo. Mi se razen dveh prehladov in zraven malo vročine,  ker držimo.

PBJ, mogoče pa ne bo reakcije. Aljaž je pri drugem cepljenju imel vročino in kar veliko oteklino, pri tretjem pa ni bilo vročine in čisto malo oteklo bedrce. user posted image

Tudi midva sva že imela posvetovalnico pri 6 mesecih - kaka 2 tedna nazaj.  Velik je 69cm, težak pa 8,5 kg. Je rekla pediatrinja, da bo čez kak mesec sam sedel, Aljaž pa je sedel sam en teden po poregledu!user posted image   Sicer ga raje še ne puščam predolgo, da se malo utrdi. Seveda se čez nekaj časa zvrne levo ali desno, mapak že kar lepo lovi ravnotežje.
Postavlja se tudi na kolena in roke in se potem gunca naprej in nazaj. To dela vedno tudi pred spanjem.  Drugače pa se premika v "rikverc".  Dela vedno daljše obhode po stanovanju.

Aljaž je tudi priden jedec. Poje kolikor mu dam in vse kar mu dam. Včasih se ati zmrduje, kako lahko je take neokusne, zanič stvari, Aljaž pa brez problema vse popapca. 

Koliko jim ve solite? Jaz solim vodo v kateri kuham zelenjavo, pa malo začimbic stresem notri, da ni čisto brez okusa (origano, timijan, bazilika).

Drugače me pa že mal šraufa, da bo treba v službo kmal...  Ampak se trudim pozabiti in uživati z Aljažem te mesece, ki so samo najini... Pa mal od atija, ko pride domov.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 335
23.1.2006 20:39:52   
PBJ
Cepljenje je za nami, zaenkrat je Jure še Ok. Mi je pa rekla, naj mu takoj, ko pridemo domov dam svečko in to sem tudi storila.
Anckabancka sigurno bo tako kot si ti reklauser posted image  - brez reakcije.
Malo sem bila presenečena, ker je rekla, da ima malo grlo vneto in ga je vseeno cepila. Rekla je samo, da na krvi ni nič takega in zato cepljenja ni treba prestavitiuser posted image  Vem, da eni pediatri cepijo samo popolnoma zdrave otroke.

Vse je ok, samo hemoglobin je nekoliko nizek (104 imel pa ga bi naj 110), zato morava začet s kurjimi juhicami in ker se še veliko dojiva mora mama več zrezkov jestuser posted image user posted image  - tako je rekla zdravnica - jaz pa sploh nimam rada mesauser posted image
Anckabancka, tvoj Aljaž je priden jedec, moj bi se pa najraje še samo dojil - banane in jabolka se je že navadil, ampak me zelo zanima, kako mu bo šla juhica in zelenjavauser posted image

Težak je 9500g in velik 70cm (po mojih meritvah 72cmuser posted image ) Na mizi je tudi sam sedel in ravnotežje že dobro obvladuje, kljub njegovi kilažiuser posted image user posted image user posted image  
V čakalnici je mali tako čebljal in se pogovarjal, da ga je en user posted image  njegove starosti  ves čas začudeno in prestrašeno gledal. Jure pa se je "razpričal", da je kar odmevalo.

Tisto na glavi ni herpes, kot sem mislila, ampak neke vrste ekcem, zato smo dobili mazilo. Herpes se tam ne bi pojavil, ampak samo na ustnici.

Bobek, čim prej se pozdravita z Anejem. Saj bo minilo in bo to noč že sigurno precej bolje. Ja, ni lušno, ko so  naši sončki bolni ali se ne počutijo najbolje. Največji problem je v tem, da ne znajo povedati, kaj jim manjka.

Lepo nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 336
23.1.2006 20:48:44   
CIPRESA
Bobek...groza...naberi si novih moči sedaj če mu je kaj odleglo. Tudi sama se najbolj bojim ne ko bo bolan Žiga ampak mami ker pol pa enostavno nimaš moči že za nebolanega otroka kaj šele bolanega. Res si dobra....te občudujem!!!!!

PBJ želim ti da nebi bilo reakcije tokrat...če praviš da je zaenkrat še vredu potem mislim da bo tudi tako ostalo...držim pestke.

LP Cipreska

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.1.2006 7:44:40   
bobek05
Anej je včeraj prespal večino dneva in me je bilo kar malo strah, da bo ponoči pokonci in spet isto sranje kot noč poprej.. Na moje veliko presenečenje in veselje, pa je prespal celo noč (12 ur)! Sicer se je vmes malo zbujal, ampak nikoli predramil - sem mu dala dudico ali ga malo pocartala pa je takoj nazaj zaspal user posted image Tako, da sem se danes ponoči res lahko naspala.. Malo me edino skrbi kašelj - tu pa tam malo zakašlja (včeraj dopoldan še ni)... user posted image Obstaja kakšen sirup, ki blaži kašelj za tako majhne??? Sem gledala Čebelica Maja sirup, ampak je za otroke od 1. leta dalje... Drugače imamo 1 sirup za ušesa (ga moramo jemat 1 teden 2x na dan), pediatrinja pa je tudi rekla, da mu naj par dni dajem Daleron... Prav grozno je ko tako majhnemu otroku nimaš kaj dat... Jaz imam na izbiro milijon različnih tablet, sirupov, mazil... ti majhni revčki pa praktično nič..user posted image Vam povem, da komaj čakam, da bo večji.. Pa ne samo zato, da bo takrat že lahko dobil kakšno bolj "konkretno" zdravilo, ampak tudi zato, ker mi bo takrat že znal povedati kaj je narobe in kje ga kaj boli...

Držite se moje drage Julije in poljubčkajte svoje sončke... user posted image

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.1.2006 10:58:52   
TORTICA
Upam da se je Aneju stanje že kaj izboljšalo.
Držmim pesti.
user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.1.2006 12:28:11   
PBJ
Ah, mi imamo sedaj že v tretje reakcijouser posted image . Ponoči je eno uro kričal in ne jokal. Celo bedro je imel rdečo.  Sem mu dajala obkladke, on pa je samo user posted image . Uspelo nama ga je uspavati ob glasbi, nato je še kakšno uro stokal v spanju. Danes ima temperaturo 38,4. Sedaj sem mu dala svečko in ga uspavala. Oči ima čisto steklene in samo carta se v mojem naročju. Prav stiska se k meni in išče nežnost... Jutri bo sigurno že bolje ...

Bobek, dvomim, da ti bodo v elkarni dali kaj proti kašlju, brez recepta user posted image  

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 340
25.1.2006 9:19:20   
Antigona
Ojla!

Mi imamo pa danes 6 mesecev!!! user posted image  user posted image  user posted image  
Nas bo mali piškotek spet peljal na user posted image , babi nas je pa še na večerjo povabila. Bo sigurno spet dobil kako user posted image . Ga babi tolk rada razvajauser posted image .

Kar ne morem dojet, da je minilo že toliko časa odkar sem mojega sončka spravila na svet. In koliko je v tem času zrasel in se naučil...
Pravi mali geniji so tile naši otročki.

Bobek, upam da se je Anej že pozdravil...
PBJ, držim pesti da reakcija čimprej mine...

Saškatimi dobrodošla med nami!!!user posted image

Držite se julije v tem polarnem mrazu in se še kaj beremo, pa vsaki eno user posted image  za lepši dan!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 341
25.1.2006 11:25:32   
Barbela
Živjo!

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image user posted image
Saškatimi dobrodošla nazaj med Julije..

Tudi Jaka je zadaj čist plešast. Ima plešo velikosti 5x5cm in je full hecna. Zdaj se že tri dni navajamo na spanje čez dan v enem obroku. Prej je spal 3x po pol ure, zdej pa ga uvajam na skupno, da ne bo problemov kasneje v jaslih, če morda ne najdemo varstva. Včeraj mu je ratalo in je spal od 12.h do 14.15. Danes pa je komaj zdržal do 11.h. Je komaj odpiral usta med hranjenjem user posted image .
A se spomnite, ko sem kak teden nazaj pisala o izpuščajih? No kriv je bil ravno fruchtwerge, o katerem ste se tudi ve že pomenile. Ni bila kriva polenta. Pediatrinja je rekla, da naj mu ne dajem nič industrijskega.

Tinka, katero skuto mu daješ? Otroško ali čist navadno mb ali lj mlekarn?
Bobek, upam da je vaše zdravje že boljše.

Lepo se imejte.

Zeloooo mrzel pozdrav iz Topolšice, čaw

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 342
25.1.2006 12:13:23   
Anonimen
Barbara_Tomo, dajem mu pasirano skuto od LJ mlekarn. V taki temno zeleni posodci je. Pa jogurt mu dam tud od LJ mlekarn in sicer tistega 3,2 temno zelenga. Pa vse poje user posted image

Smo pa tudi mi prehlajeni. Bogi revček mu teče iz noska, pa skoz se hoče crkljat.

Jutri imam pa G....grem dat ven Mireno. KEr mam prevelike bolečine. Upam, da nisem staknila kakšnega vnetja user posted image

(odgovor članu Barbela)
  Neposredna povezava do sporočila: 343
25.1.2006 12:43:11   
LONA13
Ojla punce,
Nejca tudi jaz poskušam navaditi na spanje okrog 12-ih , zaspi že ampak je po pol ure buden. Včeraj smo šli v Merkur in Lesnino in je bil ful priden in spet nič spal cel dan, pol sem šla pa na eno pjačko s prjatli, pa pridem dmov in mali frajer lepo buden v svojem stolčku in se babici reži in ropotulje meče v tla in je bil lepo do 11:30 pokonci. Ob pol dveh je že tuil na ves glas, ker je bil lačen, potem je pa spal do osmih. Ne vem kaj se mu dogaja.
Tinka, a mu daš ti skuto pa sadje skupaj' Al kako mu narediš?

Lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
25.1.2006 13:02:51   
majaj
user posted image Vsem puncam živjo!user posted image

Pred kratkim sem odkrila to stran, pa nisem uspela nič napisat. Prav fino je takole čvekat. Imam tako službo, da skoz govorim, ali se ukvarjam z mladoletniki. Že nekaj let živim na vasi in letos ni nobene vozičkarce, tako, da mi je sedaj postalo malo dolgčas, ko se sprehajam. A kmalu bo pomlad (žal tudi konec uživancije s Špelo) pa bom šla sem kaj v Ljubljano, saj nisem tako daleč.
Naša Špela je spet bolna. Ima vročino. Pediatrinja je rekla, da sva prekmalu prišli (v ponedeljek), v nedeljo pa je imela vročino že od popoldan 38,5.Včeraj je imela vročino samo dopoldne, sem ji dala svečko pa je bilo vredu. Danes ima še spet vročino. Pediatrinja je rekla, da ima lahko vneto uho, 6 bolezen, .. Upam, da bo kmalu dobro. SEm mislila malo na morje k teti in po mami pa sem prestavila za en teden.

Punce, a ve že dajete skuto? Jaz sem malce pozabila, saj bo moj Mark star že 6 let. Sem pa mu jaz dajala Frutzwarge, ne vem kdaj sem začela, pa ima toliko strupenih dodatkov (E-jev), da jo Špeli ne mislim dajat.
Meni je pediatrinja rekla, da začnem z jogurti po 10. mesecu, mleko pa po enem letu.
Mislim, da se uvajanje hrane kar spreminja, tako kot moda in vse drugo. Pri Marku so rekli uvajat hrano po 4. mesecu pri Špeli pa po 6. Pri Marku sem veliko hrane kupovala,s edaj pa jo kar sama pripravljam. Razen začeli smo s kupljeno hrano, ker je kar naenkrat začela grabsti krožnik s hrano.
Zelo rada ima za večerjo, raje kot kašice Milupa, Hip: vodo, koruzno moko in suhe slive, skuham  in zmiksam. Koruzna moka nima gletena, prav tako ne riž.
Saj bi še pisala, pa moram še malo pospravit.

user posted image Vsem sončne pozdravčkeuser posted image
Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
25.1.2006 17:20:08   
PBJ
Dobrodošla Maja.user posted image
Glede uvajanja goste hrane tudi vsak pediater reče nekoliko drugače, tako da si lahko včasih čistouser posted image  . Sem prebrala, da daješ tvoji user posted image  suhe slive. Razmišljam, da bi mojemu tudi dala nekaj od suhega sadja, zaradi tega, ker ima malo znižan hemoglobin, suho sadje pa vsebuje tudi železo. Kako pa je bilo s prebavo, ko sta začeli s slivami?
Ali je katera dala tudi suhe marelice??

Drugače pa z velikim veseljem sporočam, da je reakcija po cepljenju za nami. Včeraj zvečer je imel še temperaturo 38,4, danes pa je že vse vredu in se super počutiuser posted image

Žan - vse naj naj za 1/2 letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa naj ga babica kar malce razvajauser posted image user posted image

lp

(odgovor članu majaj)
Neposredna povezava do sporočila: 346
25.1.2006 19:32:36   
Anonimen
user posted image  maja user posted image  dobrodošla v klan Julijk user posted image
Lona, 3/4 jogurta pa 3/4 banane zmiksam. To je to. No, al pa hruško pa jogurt. Mu ne dajem teh Frchzwerge, ker je staknil alergijo.
PBJ, jaz bi mu dala suhe marelice, ampak nisem še našlah takih brez žveplovega nečesa, ki zdele ne vem, kako se mu reče...uglavnem, brez žvepla no.
Antigona, kako je kej na plavanju? Pa Žanu user posted image  za pol torte.

Mi bomo pa kmal 7m stari...jooooj, kolk čas beži....

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
25.1.2006 23:21:34   
TORTICA
Skutke pa jogurte že dajate? user posted image Sploh ne vem kdaj sem pri starejši začela s tem.
Kako pa je z ananasom? A to že lahk proba?
Včeraj ponoči mi je spal od 19,30-2,00. Kar čudno mi je bilo, da je tako dolgo spal v enem kosu. Vsaj sem se naspala. Danes pa ne morem zaspat, ne vem kako bo jutri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
26.1.2006 9:35:13   
bobek05
Saškatimi, Aneju sem začela dajat skuto in jogurte pri cca. 6,5 mesecih... Rad je, ampak še vedno ima raje samo sadje s kakšnim zdrobjenim keksom..
Ananasa mu še ne dajaj, ker spada med citruse in citrusi do precej alergeni (limona, pomaranča, manderina..), pred 1.letom se ne daje tudi jagod, raznih borovnic, malin (čeprav jih je Anej že jedel v kašici, pa ni bilo nič narobe), kivija, rib..
Lepo, da si se lahko naspala... Veš, meni bi bilo to že užas.. Na mojo neverjetno srečo Anej ponoči neprekinjeno spi od 19h do 6h/7h - včasih se vmes zbuja, če se mu kaj sanja, pa zdaj malo bolj nemirno spi, ker je bolan, ampak dam dudo nazaj v usta, pa pančka dalje..

Antigona, Žanu vse čestitke za pol leta... Mi pa že veselo šibamo proti 7,5 mesecih..

Opažam, da je mali končno začel malo več sedet, čeprav se še vedno raje plazi.. Še vedno pa zahteva vso mojo pozornost.. Se mi zdi, da se je že počasi začelo tisto obdobje, na katero ženske na RR tolikokrat opozarjajo: mami gor, mami dol...

Glede zdravja - smo boljši, vendar še vedno manj je in dosti spi... Mami je malo boljša, zdaj pa je ati zbolel.. user posted image svašta..

(odgovor članu TORTICA)
Neposredna povezava do sporočila: 349
26.1.2006 11:06:25   
LONA13
Bobek05 saj bo boljše, kmalu bodo prišli topli spomladanski dnevi.
Drage Julije, navijajte za malega fantka, ki ga ravno operirajo, da bo vse uredu. Mi smo bili pred pol leta na istem.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?