.ču
|
Evo mene še ena hazarderka...no sam kr se dela tiče. Sm že lep čas zaposlena v igralnici (11 let) in sm se tlko navadla,da si druzga dela sploh ne predstavlam. Kr 8 let sm bla "samo" valejka,zdej pa sm na recepciji in,ko sm začela si tud prbližn nism mogla predstavlat,da bom toliko časa ostala v tem,pa te tko notr posrka,da sploh ne veš kdaj.Sicer na začetku mal trpi bioritem,samo potem pa gre! Res ima ta služba (kot vsaka) druga dobre in slabe strani...ki pa so mogoče,kot pri "običajnih" službah mal bl "ekstremne". Dela se ponoči (sama delam na štiri izmene) v razmeroma nezdravem okolju,praznike,nedelje,petke in svetke....in ker jes nism ravno jutranji tip,mi še najbl odgovarjajo popoldanske izmene od 17h do 01h,al pa nočne. Naš urnik je torej 4/2-se pravi delaš 4 dni in 2 dni si frej..in tako se piše tud dopust.Se pravi,če vzamem 4 dni dopusta sem doma 8 dni Moja ta velika je že v šoli,ta mal je sicer še v varstvu tko da se dopoldne naspim brez problema,potem ko bo začel hodit v vrtec in šolo bo pa sploh super,ker bom lahko nardila precej več zase. Ker s tako službo je skoraj nujno,da se na kakršnkoli način rekreiraš. S sodelavci smo super ekipa,tko da mi je prov v veselje hodit v službo,ni dolgčas,ker se vedno kaj dogaja....zadovoljna sem s plačo in mi je res OK. Naj še dodam,da brez varstva tega dela res ne bi mogla opravljat,jer je moj darling odsoten po cele dneve in je tud v tem kšeftu.Nisem pa človek,da bi lohk ostala doma Pravzaprav ne vem kaj naj ti svetujem,če te zanimajo podrobnost se mi oglasi na privat,da ne bom tle na forumu izpostavljala konkretnih zadev. Lp .ču