anajmad
|
Iskreno vam hvala za čestitke.Najprej,brez zamere,ker nisem prej odgovarjala.Sem cel teden v LJ,pridem samo za konec tedna domov. Naša Ula je sedaj težka 870g.Je izgubila dosti na teži,ker je padla na 720g.Rojena je bila v 26Tin 2S.Po njihovih meritvah ( po pravici sploh ne vem,kako to gre)je bila zrela za 27T in 5S.Prvih 10 dni sem mislila,da me bo pobralo.Ugotoviliso,da je šlo za infekt in da ima Ula bakterijo.Dali so ji antibiotik,ki naj bi preprečil to.Čez dva dni so rekli,da je v redu.Peti dan so začeli sumiti na odpoved ledvic in ,da ni zaprt botalov vod(to je žila,ki povezuje mali in veliki krvni obtok).Začeli so ji dajati zdravila,ki ima kar nekaj stranskih učinkov.Takrat so mi lepo rekli,če bo preživela tri dni,bo živela.Veste kako je bilo to zame.Že zaradi tega,ker sem lani izgubila mojga Vida in da bi še sedaj Ulo.....ne morem vam popisati,kako mi je bilo.Jokala sem cele dneve,psihično sem bila čisto na tleh.Potem so me poslali za Novi leto domov.Prav prisili so me.Tako ,da sem konec leta praznovala doma,v krogu moje male družinice.Naslednji dan sem šla v LJ in izvedela oz.dobila najlepše darilo za to leto.Mala Ula je v redu prenašala zdravila in ledvička so začela lepo delovati. Sedaj je naša mala Ula dokaj v redu,ima še male krizice z dihanjem(to vedo samo mamice nedonošenčkov),ampak mislim,da smo iz tahujšega ven.V sredo smo se začeli že kengurujčkati.Ne morem vam opisati,kako je,če otroka lahko stisneš k sebi po treh tednih.Jokala sem kot dež. Naša punčica je res ta prava borka.Pia je zelo vesela svoje sestrice.Ko bom imela čas,vam bom pokazala enih par slikic. Naša mala žabica je res močna punca in tako sem vesela,ko iz dneva v dan napreduje.Toda veliko časa bo še potrebno in res držite pesti,da vam bom lahko čez dva meseca lahko z veseljem napisala DOMA SMO!!!!!!!!! en lp D.