XXYY
|
Ahoj! Me prav zanima, kakšne izkušnje ste imele tiste, ki ste bile v Lj. porodnišnici na B oddelku? Ali so vam tam zelo radi pomagali, ko ste prosili za pomoč, ali so kaj tarnale? Kako se vam je zdelo osebje tam? Men je bilo grozno. Men sploh niso bile nič prijazne. Razen dveh (Mojca in Maja), ostale so pa poden. Sem enkrat ponoči prosila za pomoč pri dojenju, ker se je naša prav drla in zbudila ostale dve, ki sta bili v sobi. In mi pol zabrusi, ja kakšna mati pa si, če ne znaš podojiti svojega otroka. Potem ji da malo glukoze, da se je pomirila, jo zavila v plenico in jo položila v postelco. In mi reče, da je zdaj ne smem nič gledat, da bo zaspala in da je ne smem nič dvigniti iz postelje, če se bo drla. Pol je odšla in mala se je spet začela na veliko jokat. Ampak, ker nisem mogla, da je nebi vzela v naročje, sem jo vseeno vzela. In je spala potem pri meni v pojstli pa je bilo potem tiho. Mislm, sploh niso tako vredu sestre tam. Zdaj ne vem, ali zaradi tega, ker je bil takrat glih novo leto, da so bile tolk sitne ponoči, da so morale delati. Ne vem, zakaj so sploh tam v službi, če ne morejo nič pomagat mamicam pri dojenju. Ena mi je tolk tamalo držala k prsim, da je bila čist rdeča v obraz in drla se je kot sraka. Groza, men je blo to full hudo. Ena, mislim da je sestra Mojca, mi je pa predlagala, da naj probam z nastavkom in mi ga tudi prinesla. Potem je dojenje za nekaj časa steklo, dokler sem bila v porodnišnici potem, je bil pa spet jok doma in noče se dojiti. Ampak, doma je veliko lažje, kot v porodnišnici. Doma imamo vse v pomoč. V porodnišnici si pa za vse sam. Tako, da upam, če bom šla naslednjič (????) rodit, da ne bom na B oddelku, ker je res poden. Zelo sem razočarana nad njimi! Zdaj pa še ve povejte, kakšen se vam zdi ta oddelek (B - 2 nadstropje).
|