bobek05
|
Zadaj na glavi ima dojenček lahko herpes???????????? Naš ima tudi en tak krogec od zadaj, ko ima manj laskov oz. so precej krajši, ampak sem sklepala, da je to od tega, ker še ne sedi toliko in večinoma leži... Sicer pa ima to že od kar pomnim, pa pediatrinja nikoli ni omenila, da bi bilo kaj narobe... Mehurčkov pa ni imel nobenih od zadaj... Tinka, naš je takrat pojedel 4 Fruchtzwerge (eden ima 50g) - me je skoraj kap.. No, po tistem pa več ne. Pa tudi noben reakcije ni bilo Danes je za Z jedel pasirano skutico z breskvijo.. Pa jo je kar pridno mlajskal, ampak kaj ko se pri nas pojavljajo drugi problemi - on bi rad SAM jedel.. Če ne bi bil privezan na stolček, bi kar v mene skočil, ker se toliko naprej steguje. Na vsak način bi rad v lonček pomočil roke, pa sam držal lonček, pa za žlico grabi... Kako ga potem naj človek hrani?? Sem ga že probala zamotit na 100 in en način, pa nič ne pali... Občasno imam na stolu zraven njegovega stolčka svojo NOVO espritovo torbico, ki mi jo je sestra podarila za božič in če mi takoj ne potegne, da je tam, je konec... Se v sekundi stegne in hop po njej, potem pa v usta, ki so polna po možnosti kakšnega jogurta Ful moram že pazit kam kaj dam in ves čas ga moram imeti na očeh.. Zadnjič, ko sva bila sama doma, je ležal (na trebuščku) na puzzlih na tleh in se lepo igral, jaz pa sem mu kazala hrbet in pomivala posodo.. In kar naenkrat se mi zazdi čudno, da se je TV vklopila, pa kanali so se menjavali, pa teletekst je bil pa je izginil... In glej ga - mali je na tleh našel daljinec od TV (ga jemož pustil na tleh) in stiskal po tipkah kot nor... Res je že pravi mali Meni je že skoraj čisto prežvečil gsm, kabli nama vsepovsod čudno stran visijo (ker jih vlači sem in tja), vsepovsod pušča za sabo sledi (ali kaj pobruha, poslini, pogrize).. Eh, te me pa pogleda v oči in mi da najlepši nasmeh na svetu... Me res zanima KDO ima KOGA naštudiranega... Moj mož se maže proti herpesu s kremo Aclovir in ful pomaga (ima pa herpes menda 1x na 2 leti), moja sestra, ki ga ima pa kar pogosto, pa si hodi po neko kremo v Avstrijo in ji običajno izgine še preden se prav pojavi... Pravi, da je ful dobra zadeva... Tinka, ne se sekirat zaradi keksolina.. Tako kot je malika rekla, po 6m ima hrana že lahko gluten.. Jaz Aneju tudi vsak večer dajem schoko od milupe (neke vrste čokolino za dojenčke od 6m dalje) in ima ga ful rad.. Drugače pri nas to zdaj izgleda takole: ob 6h mleko ob 9h jogurt s sadjem ali skuta s sadjem ob 12h sadni obrok (kašice + sveže sadje) ob 15h zelenjavno-mesni obrok (včasih s kakšno juhico) med 18h in 19h mlečna kašica (schoko), včasih še malo mleka Če bi bil pa Gašper alergičen na marelice, je pa tudi možno... No, Anej je jedel od Fruchtzwergov banano, jagodo, marelico in borovnico, pa je bilo vse OK, ampak vse to je jedel že v kašicah (razen jagod) pa tudi ni bilo nobene reakcije... Bosta morala 1x posebej samo z marelicami probat.. Si mu dala že Hippovo kašico z okusom marelica??? LONA13, bravo za rojstni dan... Kako hitro otroci rastejo, kajne? PBJ, saj ne vem če vam naj čestitam za 3. zobek ali sočustvujem za tvoje bradavice Kako se držiš??? Te nič ne bolijo zdaj ko ima zobke??
|