|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HEPI HEPI HEPI!!!!!!!!
19.1.2006 23:47:20   
borovnička
Drage moje punce! Pred slabo uro sem naredila test in zagledam user posted image !!!!! Mene je skoraj pobralo od veselja. Po letu in pol nama je uspelo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še zdaj ne dojamem. Toliko časa sem presedela za računalnikom, se veselila vsake nove srečke user posted image , pa vseeno ob tem čutila kanček žalosti, ker se mi je zdelo, da nama ne bo nikoli uspelo. 20. decembra sem imela zadnjo M. Potem so me pa začele boleti prsi, zadnji teden pa mi je tako slabo, ampak sem si rekla, sigurno je vse to zopet na psihični bazi. Pa grem po test danes, ga naredim in življenje se mi je spremenilo v 3 minutkah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem živi dokaz, da nama je uspelo brez kakršnekoli zdravniške pomoči, po letu in pol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zato punce moje drage, tiste, ki še čakate, verjemite mi, dočakale boste svoje tako zaželjene črtice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In veselile se bomo skupaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HEPI HEPI HEPI!!!!!!!!
20.1.2006 0:04:32   
KODA
user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 6:56:22   
emaa
Čestitam še tu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 7:32:21   
PBJ
Bravo, bravo, bravouser posted image user posted image user posted image - ja, to je res najlepša novica za nekoga, ki si to srčno želi in življenje kar naenkrat dobi velik, velik pomen.

Čestitam!

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 8:14:13   
cmokec
Čestitke in lepo nosečnost. user posted image user posted image user posted image  

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 8:14:33   
lelaval
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti čim lepšo user posted image  in, da bi bilo brez težav. Pa user posted image  za srečo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 8:33:39   
tasha23
Čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In želim ti lepo in mirno user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 8:37:57   
Ocenia
Čestitke in lepo nepozabno nosečnost!user posted image

user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 8:41:30   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Borovnička želim ti lepo.mirno in predvsem zdravo user posted image .Veseli se vsakega trenutka posebej.Te čisto razumem kako se ti je življenje spremenilo tudi meni se je po 30.mesecih najinega truda pa čeprav samo za slabe štiri tedne.
Veselim se s teboj in kmalu pridem za tabo še malo,še malo.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2006 8:41:40   
suzugov
čestitamuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2006 8:42:51   
Sulfinija
Sem se zmtila za slabih osem tednov.

Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2006 8:49:43   
girly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo borovnička! res sm vesela zate! user posted image

lepo user posted image , pa pazi na svojega user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2006 8:55:36   
Ženkica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Če sem čisto iskrena, sem ti kar fouš, ampak take novičke mi dajejo upanje. Še enkrat bravo!!! user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2006 9:03:20   
Reja
Bravouser posted image user posted image user posted image .

To pa je vesla novica za zjutraj:)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2006 9:05:47   
MarijaPo
bravo borovnicka!!! user posted image  user posted image  user posted image  

zdaj pa le pazi nase - bodi pridna, veliko pocivaj, jej zdravo hrano in bodi dobre volje. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2006 9:24:19   
pani
Čestitke user posted image user posted image user posted image .  Uživaj v nosečnosti vsak dan posebajuser posted image in pazi na svojega user posted image .

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2006 9:26:04   
VITA74
BRAVO in iskrene ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s.Borovnička sedaj bo potrebno zamenjat še tvoj opis user posted image  

srečna

Neposredna povezava do sporočila: 17
20.1.2006 9:44:03   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image tAKO JE NIKOLI NE OBUPAT!!!!!
zDRAVO IN SREČNO NOSEČNOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
20.1.2006 9:45:18   
soncece24
Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.1.2006 9:47:43   
janjja
Čestitke draga borovnička, zdaj se mi zdi da boš pa še več na rr. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
20.1.2006 9:53:58   
Skorpija
bravo borovnička - no, pa je še ena fosečka med nami!!!! user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.1.2006 9:56:42   
inja2
čestitke in lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.1.2006 10:02:10   
ameli
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, čestitam user posted image . Tudi jaz sem lani januarja izvedela, da sem po 4-ih letih poizkušanja, končno user posted image . Torej boš septemberka user posted image , lep mesec za prihod štručke.
Še enkrat user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.1.2006 10:09:08   
GoYa
Čestitke novi fosečki user posted image

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.1.2006 10:31:19   
borovnička
Najlepša vam hvala. user posted image  Upam samo, da me test ni zavajal. Se bo treba fejst pazit zdej ja.  Tolk enih stvari mi beži po glavi, še zdaj ne dojamem.

Mojca9000, držim pesti, da greš čimprej za mano!!!! user posted image  Oh ti naši zakladki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaboma, hvala da si me spomnila, grem takoj opis zamenjat! user posted image user posted image user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?