Anonimen
|
Po moje to ni ravno dobra ideja. Prvič par kg manj pri veliki kilaži nima nobenega učinka, je potrebno kar konretno dol (15 - 20 kg), da se res kaj pozna, drugič pa boš s tem svojemu telesu naredila več škode kot koristi. Morda boš res šla dol v dveh tednih kakih osem kg ampak potem se pa ne bo več nikamor premaknilo. Potem boš izgubila voljo, vse skupaj nekam poslala rezultat bodo pa še tri do štiri kilce več kot prej. Po mojem je učinek te diete ravno v tem, da telo ne opazi, da hujšaš, saj lahko ješ kar velike količine hrane. Primerjam s količino hrane pri npr. klasični 1200 ali 1000 kcal dieti. Mislim, da štos te diete ni v kcal, ki so lahko dnevno kar visoke, ampak v metaboličnem efektu kombinacije hrane. Ti se kar drži zastavljene diete, do poroke se ti bo recimo malo poznalo na obrazu. Če se z obleko ne da narediti ničesar - kaj vem, skorajda bi morala prej misliti na kroj - poskrbi, da te bo fotograf primerno "dobil" v objektiv. Povej mu o svojih željah pa naj te potem slika od pasu navzgor pa npr. tako, da se postavi nižje od tebe (počepne) in te slika navzgor in podobne raztegovalne finte. Obuj čevlje z višjo peto, naredi si frizurco, ki ima lase zbrane nad glavo, da te potegne v višino,... Glede matevža pa - pojma nimam, kaj je to. Vem pa, da mleko zraven ne sodi. Tudi na B dan ga jaz ne bi mešala nikamor. Ker, spet se ponavljam, niso važne kalorije, ki jih užiješ s tem požirkom mleka, važen je efekt, ki ga to mleko naredi na vso ostalo hrano v želodcu. Če malo karikiram - recimo, da se naješ mesa, zelenjave in solate, konkretna porcija ima lahko tudi od 800 do 1000 kcal. Če je v želodcu skupaj s hrano požirek mleka, absorbiraš celotno količino kalorij, če ga ni, telo teh kalorij ne absorbira in "zrsnejo" stran. Ponavljam - karikiram!
|