Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Svašta, no.
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:37:28
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
zakaj al bina?
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:39:54
|
|
|
|
Marogica
|
Minka, dobro preberi link, ki ti ga navaja al bina.Zato.
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:40:57
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Mi je že jasno, sem prebrala priloženi link, ampak če mene vprašaš je to : Potem pa svizec zavije čokolado v folijo..
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hja, čeprav, Minka, je vse tako čudno, da člvoek res ne ve kje je. V končni fazi me briga kot za sneg leta 1989
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:44:50
|
|
|
|
muki1
|
Ma daj no, pa kaj te sploh briga, kdo pa obogati s starimi cotami, tudi če je vse res? Kar pa ne verjamem, sem na naš vsakdan tudi sama spopala link.
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne, saj sploh ni fora v tem, da bo nekdo obogatel na račun starih sunj. Meni nekaj drugega ni jasno: komu, za vraga, se ljubi hendlati s temi starimi cunjami, jih hodit iskat na pošto in nato "darovati" naprej. Ne vidim pamentega nemana takega početja. Če mi kdo tole razloži, prosim.
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:53:17
|
|
|
|
piščanc
|
jaz mislim, da ni preprodajalka, prodaja pa stvari, ki jih otroci ne potrebujejo več. jaz sem ji poslala paket stvari, pa tistih ni med seznamom, če katera ne verjame samo besedi. Itak sem ji povedala, da stvari, ki jih ne potrebuje naj da naprej. prodaja samo stvari, ki so manjše od enega leta, prosila je pa za stvari večje kot za eno leto. a res ne razumete stiske????
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 17:56:05
|
|
|
|
muki1
|
Piščanc, a ti se malo ponavljaš, ponavljaš ?
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:12:28
|
|
|
|
piščanc
|
če ste pa tako navalile na vse forume . ne res, adela je v stiski in škoda, da se tole sploh pojavlja tukaj
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:15:11
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
No kar raztrgajte me.. Moje mnenje je tako.. če krasno uspevajo trgovinice z rabljenimo otroško opremo in oblačili, kljub temu, da plačujejo takšne in drugačne prispevke, potem je zaslužek s črno prodajo maximalno večji.. In ja.. razumem stisko drugih, ker sem tudi sama preživela tako obdobje, pa zreducirala vse svoje potrebe, izdatke spravila na RES SAMO NUJNI minimum in delala tudi po 16 ur na dan .. In še za konec.. tale gospodična, ki je prosila za našo pomoč je naša forumovka KIKI, ki mimogrede ko ne prosi za pomoč planira poroko za 600.000 ??? Punce sorry, ne živim v izobilju v revščini tudi ne, otroka oblečem SAMA, lačni nismo, smo na toplem in čistem, nič nam ne manjka...ampak tudi v tej situaciji, ko nam gre ok, si poroke za 600.000 ne morem privoščiti.. Malo preglejte: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=747793 Lp, pa glodajte kost naprej..
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:18:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, tudi to smo že obdelale, pa nismo nikamor prišli. Tako pač je
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:25:09
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ne vem no, da nimaš kao otroku kej oblečt, zraven si pa pripravljen dat 600.000 za to, da boš na ohceti nafutral ne vem koliko ljudi, ki jim to nič ne pomeni je pa milo rečeno PODEN. Jaz sem za svojega otroka pripravljena dati zadnji tolar in it po svetu gola in bosa...ne pa da bi zanj fehtala cunjice, ZASE IN ZA DRUGE pa zapravila 600 jurjev... mislim BLJAAAK
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz ti dam čist prav.
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:29:05
|
|
|
|
karmy
|
mogoče pa zbira stare obleke da ustanovi nov Karitas? poleg tega kakšen dobiček ma sploh Karitas? ker jzt tam dobivam cune in hrano..zastonj...
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:30:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to bo
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:48:14
|
|
|
|
Baldi
|
Minka pobalinka, a mi poveš kako navedene trditve vplivajo naše partnerske odnose, na reševanje težav, ki nastopijo ob prihodu novega člana, na izogibanje vmešavanju tašč... Pomoje ta tema sodi na kak drug forum, a se ti ne zdi? wahooooooo...
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 18:56:43
|
|
|
|
piščanc
|
super, da gre kiki na bolje in da spet vidi svetlo prihodnost decembra je bila res žalostna in brez upanja. novo leto pa ji je prineslo veliko novih spoznanj, upam da tudi zdravja. glede ostalih komentarjev pa: dobrota je res sirota, še posebej če se izpostaviš na forumu in želiš pomagati drugim, kot so drugi pomagali tebi, ampak to je že druga zgodba
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 19:45:54
|
|
|
|
muki1
|
Baldidos
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 21:36:16
|
|
|
|
india
|
Na kolikih forumih in na koliko temah se bodo pa zdaj spet ponavljale iste teme? Dajte ji pustit dihat no!!!!!! Saj to je njeno življenje in njena stvar, tiste,ki so ( smo ) ji poslale stvari, se ne bunimo,tiste,ki pa ji niste poamgale pa zdaj delate tak rompompom!
|
|
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 21:42:49
|
|
|
|
lutka
|
se popolnoma strinjam s tabo Miška......... ne morem verjat, da nekoga, ki ga sploh ne poznate #ožigosate" za preprodajalca...... ..malo premislite, prej ko kaj takega napišete.. lp
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 21:57:25
|
|
|
|
pravljica
|
osebno bi mi bilo vseeno, kaj bi naredila s stvarmi, če bi ji jih sama podarila drugače pa se dobro spomnim njenega obvestila na RR (ni dolgo nazaj), ko je napisala, da ugodno prodaja podarjene stvari, ki so jim premajhne, potrebuje pa večje...kje si bila takrat minka pobalinka, da ji nisi nič odgovorila in bi lahko razčistila z njo osebno?
|
|
RE: Preprodajalka na forumu! 8.1.2006 22:08:05
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ne vem Pravljica... verjetno v porodnišnici..
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?