|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kva je zdej babe a bo kej al nč?
6.1.2006 1:28:25   
pika74
user posted image user posted image user posted image

user posted image

bemtiš, nč se ne dogaja kle gor. Kam ste se pa vse poskrile?

Emamair, tebe bom neki rabla - a maš še kšn recept za muffine? Mi je dedek mraz prnesu pekača za muffina in bi rabla kšn dobr recept. Dej, pomagi pliiiiiiz.

Cmokec, kako kej user posted image ? A se cartate a? user posted image

Anitka, upam, da je stanje že kej boljš. Dej, prid kej naokol pogledat.

Pia73user posted image  - srce moje, kako kej na Štajerskem? Mali pridno raste - to sm na slikcah vidla. Madonca, komi čakam, da ga vidim v živo user posted image .

Tinkamiška user posted image  - tvoje slikce sm vidla v albumu - user posted image  kr solze dobim v oči, k ste tok luštni. Ma take solze - solze sreče, da ne bo pomote.

anadejka - a tebe bojo pa že kmal začel špikat? Bom držala pesti, da ne bo tok bolel.

GoYči moja - včer sva smučala (u sej je res že včeri - marička, kok gre hitr cejt), pa ti nism mogla odgovort na mail, k si mi ga poslala v službo (doma pa sam berem lohk, odgovarjat pa ne morm). Čestitke user posted image  za lepe novičke user posted image . Jst sm vedla, da bo vse OK. Drž se!!!!!

klarisa - tud tebe mal pogrešamo tuki goruser posted image . Ampak jst vem, da si OK. Vem, da je tud malo bitjece OK. Zato le poboži bušija in prid kej naokol.

ZARA, al bina in ostale fejst dečve - vam pa vsem en lep pozdrav!!!!

DENI - me veseli, da sva se koooooooončno spoznale (pa čeprou sam po telefonu) . Ma je blo prou fejst - kenede user posted image .

Vsem ostalim fejst puncam en lep pozdrav in pište še kej, da ne bo forum propadu user posted image

No, zdej grem pa res spat - jutr bo treba delat.

Lp
Pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kva je zdej babe a bo kej al nč?
6.1.2006 6:53:57   
Massa26
Hej babe,

bravo Pika74, da si mal podrezala user posted image .

Kako ste?

Jest sm sicer skoraj vsak dan prečekirala tele naše forume, ampak kar nisem vedla, kaj bi napisala. Moram povedat, da se je v meni zadnje čase prebudil en nov občutek. Namreč, prej sem dobesedno hlastala za tem, kdaj bom noseča. Ker sem se tako veselila tiste sreče, ki si jo predstavljam ob pozitivnem testu in končno enkrat razveselit mojga dragega namesto vsakomesečnih razočaranj. Sej poznate to. No, zadnje čase si pa še na en globlji način želim otroka. Sploh ne tiste evforije z vozički, cunjicami, kazat bušije pa to, ampak prav otroka. Upam, da me katera razume, drugač boste mislne, da sem čist zblojena user posted image .

Drugač se imam sama s sabo kar v redu user posted image , ni kakšne posebne krize, samo malo me skrbi za user posted image . Oziroma za najin odnos. Ker sem na klomifenu, je seveda planiran sex, ki je pri nama totalen ubijalec strasti. In ker je za nama že kar nekaj klomifenskih mesecev, na dobro leto podlage, je včasih kar kriza user posted image . Pa ne samo zaradi sexa, saj veste, tisto čudno razpoloženje, ko si kr neki na silo optimističen in postaneš že ciničen. To ravno ne izžareva kakšne topline.

No tko, mal sem naložila, kako je pri nas. Vsaka naj kaj napiše, potem pa malo pametujemo okrog tega in bo spet tko kt je blo. user posted image

Pozdravljam vsako posebej.

LP!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 7:32:43   
anadejka
Heeey Pika,jest sm te pa full pogrešala!!!Je blo kr mrtvo kle na RR.Lepo je kadar ga ti popestrišuser posted image !!!

Mene že pikajo vsak jutr user posted image ,prvi dan boli k user posted image ,drug dan je že bolje,tretji dan pa ne čutiš nič več user posted image .Člouk se vsega navad.

Kako je pa pr teb?Sej sm smotana,ker je že precej časa minil,ampak vseen kako je bilo na Leetzu?Upam da so bli dobri rezultati.Kdaj pa tebe čaka pikanje?A ti je Drobnič kej reku?

Kaj a Tinka je že rodila??????Pa kje jest žvim,nč ne vem!!!Hudoooo!!!!Kok gre to hitr,ne morm verjet....k učeri k je rekla da bo mami.Full lepo,sm full vesela zanjo!!!!

Drgač pa pogrešam tiste stare cajte,na to novo RR sm se nekak že navadla,sam se je velik tut drugih stvari spremenil.Pogrešam tiste klepete k smo jih učasih imele vsak dan.Zdej se mi zdi da vsaka samo bere,sej jest tut.Upam da se vse babnce oglaste in napolnete tale post do fulla!!!!

Lepe pozdravčke in danes je petek dan za .....user posted image

< Sporočilo je popravil anadejka -- 6.1.2006 7:33:20 >

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 8:39:06   
buškica
Pozdravljene bejbe,

Res je da večinoma samo beremo pa nič ne napišemo, preprosto zato ker se je tempo v službi spremenil in imamo več dela. Potem ne moremo kar naprej tle gor viset. Čeprav jaz nebi imela nič proti če bi se javljale tiste k smo včasih vsako jutro klepetale. Pogrešam tiste čase in staro RR, sicer sem se nove navadila.

Anadejka, v petek pred novim letom sva te z Emamair pogrešale  pri meni doma. Upam da se naslednjič vidiva.
Punce vesela sem za vse nove nosečke in jim čestitam, ravno tako novim mamicam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas je stanje malo čudno, ko  bi mogla user posted image pridet,  je prišel samo en čudn izcedek, pol so mi pa joškice malo spremenile obliko, iz majhnih so postale bolj okrogle-večno moje sanje, hehhheehh...., test kaže vztrajno negativno, tko da čakam menstro tam nekje 16.1. Bomo vidli ali smo jo poslali daleč na dopust al pa me samo želja po user posted image in hormoni zezajo.
Drugače pa pridno čičamo in čakamo da nas pokličejo z klinike, da imajo darovalca.

Tko mal sem se razpisala.

Pozivam še druge da se nam pridružite in da oživimo dnevno temo-čvek ob kavici vsako jutro.

čaučiuser posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2006 9:46:09   
Mijavček
Ejla,

tud jest sem se ustrašla, da bo tale forum kar zamrl. Jaz doma nimam neta, v službi pa si zelo težko odtrgam toliko časa, da pridem na tekoče in še pišem kaj sem gor.

No, sem pa vesela, da se je Pika74 oglasila, pa Massa, pa tud ostale, ene ste pa še pogrešane user posted image

Massa, s tvojimi besedami se lahko popolnoma identificiram. tudi mene grabi na momente kar en cinizem. Iz nihanja upanje/obup sem prešla v en stadij: ma ja-jaz bom noseča al kaj-malo morgen. tudi midva sva včeraj imela zapovedano uro za delanje dojenčkov (34-36 ur po stop injekciji) in meni je blo kar smešno,, v kaj se je sprevrglo tako lepo dejanje (rezultat ljubezni dveh, ki se neizmerno privlačita, spoštujeta, ljubita je obojestranski zadovoljujoč spolni odnos, s katerim spontano nastane novo življenje.... - ha ha) Ne ne, pri nas je to tako:
on: kaj se smejiš
ona: domačo nalogo imava
on: kdaj že ? (kao ne ve user posted image
ona: čez deset minut (smeh)
on: ah deset minut gor al dol, greva!
user posted image user posted image
...
on: a ponoviva, da bo za ziher?
ona: (smeh)
....
on: kaj pa zdaj, a greš še na kakšen pregled?
ona: nič, čez 5 dni dobim še eno injekcijo, čakamo 16-19 dni; potem pa test

... in tako dalje

vglavnem bejbe, zdej pa povejte, a ni normalno, da človek rata ciničen?

A si predstvaljate, da recimo po nekem čudežu ta mesec zanosim in rodim otroka, za katerega bom vedela, da je prišel iz levega jajčnika, iz 22mm velikega folikla, in po odnosu, ki se je zgodil ta in ta dan ob tej in tej uri.

Skoraj ne morem verjet, da lahko kaj rata pod takim pritiskom.

Ne morem, da se ne bi karnaprej spominjala enega stavka, ki mi ga je rekel, en 60+ letni gospod: "Otroke se dela v grmovju"

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2006 9:55:36   
Naja30
Mijavček, kako sem se nasmejala! user posted image  Punce, vse ste super,saj bo, le predat se ne. Vsako čaka nekje njen user posted image , da ji popestri življenje, pa ni važno, na kakšen način je narejen. To tako vajina mala skrivnost, kasneje ko bo malček velik, pa se boste skupaj smejali. Jaz držim pesti samo da rata! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2006 10:26:26   
emaa
Punce, da se na hitro oglasim. Jaz sem ta teden sicer doma na bolniški, pa mi še ni uspelo novega nadaljevanja za nas odpreti. Danes pa bom, obljubim. Da ne boste mislile, da je kaj hudega, viroza. Piki sem poslala recepte, bom pa v kratkem kaj daljšega napisala za vse nas.

Zdaj grem pa še vic od simi prebrat, mačji wc spucat, pol pa upam novi Za nas.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2006 10:52:56   
anadejka
Buškica men je blo full žau k vaju nism mogla videt,bemti so se glih tist dan pol starši najavl,da pridejo na kosil,pa nism mogla rečt ne,k že tko bl malkrat prideta,pa sm jih full vesela.Ampak jest sm prepričana da se bomo že enkrat vse uskladile,pa upam da kmal.
Mijaučk,zdele si me pa tok nasmejala user posted image

Ema jest se tut priporočam za recepte!!!Mljask.Ko sem si kupila to lamo za pečt muffine sem prakticirala un tvoj recept k si mi ga že enkrat dala.Tok simpel pa tok dobr!Vsake dva dni sem jih pekla user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2006 11:11:39   
Udb
Dan!
Da se še jaz mal oglasim!! Tudi jaz kar mal pogrešam tak čvek, kot smo ga mele včasih!!

Kako ste kaj? Lepo preživele praznike?

Muffini...mljask.....ampak, ne!! Zdaj bi blo dobro mal manj jest! user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 12:24:17   
tinkamiška
hoj punce!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem vesela, ko vas beremuser posted image user posted image user posted image

jst tudi tako zelo pogrešam naše pogovore, pa kako smo se včasih narežale, ko se je kateri malo fuzlalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pika, hvala za tvoje solzice sreče jst jih hranim nekaj še zateuser posted image

in tudi za vas punce moje, ki se še boriteuser posted image

pika, jst ti tudi lahko dam kak recept za muffne, jih mam kr nekaj, samo moram počakat, da iza zaspi, ker samo z eno roko pišem , pa gre bolj počasiuser posted image

joj, kok sem vesela, da ste vse na kupu po dolgem časuuser posted image

lepo, lepo se imejte in ne se spet potuhnituser posted image

pika dobiš recepte

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 13:37:53   
anadejka
Čau Tinka,jest ti še nisem čestitala,ne morem verjet kako je taka lepa novička ušla mim mene in da ti že čist zares že imaš svojo user posted image Izo.Mi je kr pr user posted image  toplo ratal k sm si valda firbčna baba šla takoj slikce pogledat.Jest še nism vidla lepšega dojenčka,pa ne,ne pretiravam,čist zares,full imaš srčkano hčerkico in iz srca vama čestitam za tako lep dogodek in vam vsem trem želim velikooo zdravja in skupne sreče,pa da vama bo kasneje iz šole nosila same petke user posted image ,

Pa full sem vesela da je Piki uspelo,priklicat same "taprave".Spet vse na kupu,kok fajn.Sam res ne zdej nazaj poniknit user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 13:44:39   
Udb
anadejka, kako kaj tvoj user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 13:55:56   
Skorpija
Ojla baburine!

Lepo je bilo spet malo prebrat kaj se vam dogaja in kako ste! Mi imamo v službi že dolgo tako pestro, da sem zaradi tega tu manj kot bi želela, ampak drug teden bo bolje... Mijavcek tvoji štoriji sem se pa iz srca nasmejala.user posted image  Sex na ukaz je ena stvar, ki naju ni doletela in naju tudi ne bo, me pa kar srce zaboli ko berem vaše občutke ob tem in verjamem, da je to pravi ubijalec strasti in morilec razpoloženja... Samo v tolažbo - vmes je pa kar nekaj časa na rapolago za spontane sekse - probite jih poživit s spremembami okolja, perila, atmosfere itd... Ej, Mijavček kaj bova pa midve z Anadejko rekle (pa še kakšna druga) - najino detece, plod ljubezni med dvema človekoma je pod mikroskopom naredil Janez Novak ob 11:02:56, je zarodek serijska številka 1111000000567/06LJ, v tej seriji še trije zamrznjenčki user posted image  Haj tek, ni kej!

Ne vem, meni pri razpoloženju ob vsem skupaj pomaga, da se včasih odmaknem od same sebe in situacijo opazujem, kot zgodbo, ki jo po možnosti skušam spremeniti v komedijo, ker mi je potem lažje. Tako pač je. Pa saj ni slabo! Poglejte kakšno življenjsko izkušnjo doživljamo, kako lahko preizkušamo sebe v različnih in pestrih življenjskih situacij in kar te ne ubije... Zaradi tega smo lahko samo boljši ljudje!

Haha user posted image  danes sem vražje dobre volje!!!!

papa punce, pa dejmo se še brat!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 14:32:04   
Mijavček
user posted image  Skorpija za dobro voljo!
Ha, sej res, IVF je pa še večji višek romantike. Mah kaj čmo, takle mamo. Važno, da bomo na koncu zibale čisto prave otročkeuser posted image , ne glede na to, s kakšno pomočjo so nastali.
Sem že napisala nekje, pa bom še enkrat: Svaka čast nam, ki dajemo to skoz in še uspemo gledat s humorjem na vse skup. A ni zanimiv, kok je človek trpežno bitje?user posted image

tinkamiška, čestitke še od mene, tud jest nisem vedla, da že zibate. Ti pa že kar tipkaš... dobra si. Slikce grem pa zdej pogledat.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2006 14:38:34   
GoYa
user posted image user posted image user posted image  Pika user posted image user posted image user posted image
Tako, dejmo mal oživet nazaj to ZO.

Men je sicer ful slabo, da ne morem dosti gor viset, ampak se bom potrudila.
Danes sem od hudga kar doma ostala. Včeraj je bla ful kriza v službi s to slabostjo, pol pa še 50 km vožnje domov...me ubije do konca user posted image

No, punce, dejmo v grmovje, da bo še vam slabo....mraz ni ovira. Dekco s sabo pa user posted image

LP

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2006 16:12:29   
pika74
O bejbike - kok ste fejst user posted image user posted image user posted image . Sam tale moja domača kišta pa tok počas dela, da je boh pomagi.

Ma se morm vsaki posebi zahvalt za lepe poste. Še posebi se morm zahvalt za recepte. Tinkamiška mi jih je tok poslala, da bomo lohk cel let pekl sam muffineuser posted image user posted image user posted image . Hvalauser posted image . Emamair teb tud bohlončkej user posted image .

Zdej pa šibam u štacuno. Dijooooooo. Se pol še beremo. Upam, da bo pol tale škatla kej hitrejš delala.

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2006 17:36:08   
girly
ojla punce!

res lepo, da ste se malo oglasile. Pika user posted image , da si dala pobudo!

Ja, mijavček, tole si pa full dobro napisala user posted image  user posted image user posted image  žalostno,ampak resnično...

no, tud jst zadnje čase bl berem, kot pa pišem.nekako nimam preveč časa...no, ampak zdej sm se pa oglasila (končno, a ne?)

no, pr nas v bistvu ni nč novga.žal... ta mesec me je kr neki vrglo. malo sem se user posted image , zdej je pa vredu. sicer mam še dva dneva fore do M,ampak mislem, da user posted image  ta mesec ne bo.žal ne iz pravega razloga....zgleda, da spet hormončki nagajajo.pa tko sem se veselila prejšnji mesec, da se mi je stanje po dobrem letu končno normaliziralo, ko je user posted image  prišel ob času in trajal ravno prav časa....no, bomo vidli, kako bo.

no, en lep snežen pozudravček vsem!

ostanite še naprej fajn in postanite končno user posted image , ker je pa res že skrajni čas, a ne? user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2006 22:22:55   
Pia73
O, kak fajn, da si mal zbezala na plano naše strae čveke! user posted image

Punce naj vam povem, da pogosto mislim na vas in da pred vsako od vas kapo dol. Preizkušnje, ki greste čez njih so res grozne a vas bodo okrepile in ZMAGALE BOSTE! VSE!!!

Jaz oz. mi smo v redu. Želim si kakšne prespane noči, saj se res ne spomnem kdaj sem jo nazadnje prespala,... Pa saj mi ni hudega. Saj bo, otroci rasejo in še malo pa se bo tudi naš user posted image  sam igral. user posted image  je star 5,5 mesecev, že skoraj sedi in še malo pa ga bomo začeli navajati na žlico. Zaenkrat je še samo polno dojen. Ta večji mulc pa je nabrit. Preizkuša na 100 in 1 način doseči kar si želi. Ampak se mi na trenutke zdi, da razume kaj pomeni NE. Danes je bil tak cuker,... Pa saj je mogel biti, ko pa me je prej 2 dni spravljal ob živce. Potem pa je tu še tretji moški v mojem življenju; moj user posted image . Tudi ta me ne uboga vedno. Kaj čem, takle mam,... user posted image

Drage moje naj bo leto 2006, VAŠE LETO!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2006 15:53:52   
ZARA

Pozdravljeneee user posted image !!!

Me veseli, da ste se spet začele pogovarjat,  je blo kar dolgčas po teh nadaljevanjih !!
Evo javla sem se, zdej pa čakam še ostale...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
7.1.2006 21:02:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2006 21:26:04   
Anonimen
meni je pa Zara, povoedala, da se je lte začelo nekaj dogajat (pika, hvala, da si se spomnila name  user posted image ), ker drugače po samem naslovu, BABE - punce moje drage, BABE imajo en cizek pa en zob, ne bi šla sploh gledat, kaj za njim stoji. No, pa važno, da sploh kaj stoji, ne? user posted image

Drugače pa nič novga, čakam da pride user posted image  k sem že en teden napihjnena kot balon.

Ste kej po razprodajah šnofale? Jaz sem šla včeraj ob 18-tih s frencio po čevlje za njo, pa sva prišli domov ob 23-tih s parimi piri v riti. Evo, takle mamo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2006 21:34:27   
ZARA
A so imel pivo tud  -50 % !!??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.1.2006 21:37:36   
Anonimen
ja, vejžde so ga mel user posted image  Ampak če je sila, je pač sila, sva morali nekam lulat, pa ne moreš v gostilno sam lulat pridet, ne? Pol je pa rita nekam težka ratala, sploh je nisem mogla odlepit od stola. Pa una kelnarca je skoz kr neki okrog plesala, in evo, se je nabralo. user posted image  Me še danes čsit zares čudi, kako je to sploh mogoče user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
7.1.2006 21:39:01   
bambi
Ojla, da se še jaz malo javim.... moja mala je danes šla prvič spat ob 20.30 in to brez papice, tako je bila utrujena in sedaj me res zanima kako dolgo bo zdržala. Ati je na "fuzbalu", jaz pa hitro na RR, da vidim kaj je novega...... vesela sem, da spet malo čvekate, moje babike, jaz imam sicer manj časa, ampak občasno še vedno pokukam sem, da vidim kaj je novega..... sem žalostna, ker Anitke ni in upam da kmalu pride. Pa tudi Biba se nič ne javi user posted image user posted image user posted image .

Tinkamiška, zelo sem vesela, da imaš tako lepo pupo, boš videla kako čas beži, moja je stara že skoraj 3,5 mesece in je že prav navihana..... me ovije okoli prsta kdaj hoče..... pa saj zato jo imam, a ne???

Ostalim, ki še čakate ( ta prekleta beseda mi je šla vedno na živce ) pa vam želim, da se vam čimprej prikažejo user posted image user posted image  in tudi če sexate na ukaz, je včasih treba za rezultate malo potrpet user posted image user posted image user posted image ... jaz sem velikokrat in ni mi žal, sva pač po toliko neuspelih mesecih z dragim pristala tudi tako daleč, da sva celo zjutraj pred službo na brzino skočila en na drugega..... res pa je, da nama je po parih takšnih sexih dobesedno dopizdilo in sva rekla, da nikoli več, ko bo pa bo...... pa je bilo naslednji mesec isto..... hja, jaz sem se včasih prav tolažila s tem, da nisem edina, ker se mi je zdelo, da so vse okoli mene noseče, samo jaz ne in sem svojo tolažbo našla tukaj na RR in tega ne bom nikoli pozabila, zato še enkrat HVALA VSEM PUNCAM ki ste takrat bile z menoj in vsem, ki še danes tolažite druga drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa hitim pod tuš in malo pred TV, če me seveda moja mala "šnofika" prej ne pokliče k sebi....

Lepo spančkajte

Bambi

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.1.2006 21:40:32   
Anonimen
Ja, pa res, kaj pa je z Astro-Bibo, nobenega galsu od nje? Je vse v redu? Upam, da je.

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?