Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 9:56:30
|
|
|
|
Katrin
|
Pridna! Jaz imam jutri kolokvij, pogledala nisem pa še nič
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 10:02:32
|
|
|
|
fipi
|
Ja, obstajamo še , trenutno zbiram literaturo za seminarsko nalogo, 19.01., pa me še čaka izpit. Viv; pridna, tako se dela Katrin; saj ni potrebno nič pogledat, če veš. Ne se samo hecam, bo bo, malo danes poglej, pa bo......
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 10:03:37
|
|
|
|
karmy
|
jzt mam 23. izpit... nism še pogledala nič... sej sej bom šla hmal...sm kuk se men ne daaaaaa
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 10:07:06
|
|
|
|
Katrin
|
Fipi, hvala! Bom se potrudila in čisto malo pogledala ; saj bo šlo, je take vrste kolkvij, da se kaj dosti nimam za učit. Lp
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 10:18:45
|
|
|
|
viv_
|
Jaz lovim februarski senat 13.2., da oddam dispozicijo, pa da mi jo požegnajo...
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 10:34:30
|
|
|
|
morskadeklica
|
Da se pridružim V torek imam predstavitev raziskovalne naloge, trenutno jo še finiširam. Ne morem verjet, da sem v komaj 2 letih pozabila toliko statistike. Kot bi se še enkrat učila Konec januarja me čaka še ena seminarska, potem pa se spravim še na diplomo...
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 14:40:50
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem kikerica spet v službi, na faks pa samo mislim, pa še to občasno. bo pa treba malo brcati, če mislim spacati to diplomo
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 16:58:07
|
|
|
|
Moyca_
|
KAJ PA JE TO KIKERCA
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:14:30
|
|
|
|
san
|
ja mene to tudi zanima. jaz sicer letos nimam statusa, ampak veselo pišem diplomo. če bo vse po sreči bo ta mesec dokončana. a pol sem jaz tud kikerica?
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:17:44
|
|
|
|
Jančika_
|
Kikerca je vsaka, ki se pusti drugim RR-ovkam brcnit v rit, da bi ji šlo lažje na faksu/v šoli . Jaz še vedno čakam na konec bruhanja, da se bom lahko lotila intenzivnega učenja. Nekako sem računala, da bi zdaj moralo biti že OK (14 tednov), pa še ni. Bemti .
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:20:19
|
|
|
|
san
|
o, dejte pol mene fajn zbrcat, da bom že enkrat konc z diplomo
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:21:44
|
|
|
|
san
|
glede slabosti janička, je bilo men celo drugo nosečnost slabo in glava me je bolela, posledično seveda volje za učenje nobene
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:31:03
|
|
|
|
Moyca_
|
aha kaj bi katera rada da jo okrog uhe
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:34:50
|
|
|
|
Jančika_
|
San, jao, ne me strašit . Jaz imam še vedno upanje, da bo letos kaj od mene. Drugače pa - evo ti eno fajn BRRRRRRCOOOOOOOOOOOOOO !
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 17:51:28
|
|
|
|
san
|
me je kar iz stola vrglo joj sej te nočem strašit, sam res je bilo tako. ampak sej ko boš enkrat začela bo šlo, sam začet je treba - men to dela največje težave
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 18:58:39
|
|
|
|
Nasy
|
pol nas je več takih, jaz se mislim na dva izpita prijavit ta mesec, pa čakam, da bo kera napisala recept za to, da ti kej v glavi ostane..a se ni ena postavljala, da je v enmu mescu nardila nevemkolk izpitov
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 5.1.2006 19:50:28
|
|
|
|
viv_
|
Jest sem v tretjem letniku faksa (takrat še rosno mlada in brez otrok naredila v 10 dneh 4 izpite. Ah, kje je že to...
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 10:03:03
|
|
|
|
viv_
|
Evo, še mal spodbude in brca vsem - NAPISALA SEM DISPOZICIJO Zdej jo morm pa mentorju nest, pol pa urihtat vse stvari, da prijavim temo.
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 10:35:30
|
|
|
|
piščanc
|
viv, kateri faks pa delaš?? a magisterij al že doktorat? se mi zdi, da sva nekje blizu, na faksu mislim
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 11:04:07
|
|
|
|
viv_
|
piščanc - magisterij na FDV-ju A se poznava?
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 11:29:17
|
|
|
|
Pajaca
|
Ojoj še mene mal v rit brcnte...... sicer me je že mat v tork..... je rekla da naj kmal kakšen izpit nardim, pa končam vse skupi k drgač bo ona denar ki ga špara za potovanje porabla pa sama šla na potvanje...... tko da mi je mal zaleta že dala.... zdaj sem sicer v pripravljalnem obdobju..... kmal se bo celo stanvanje svetlo..... pol ko pa bo res vse tip top pa začnem z seminarsko. Tko da upam da bo to v pondelk.....
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 12:29:35
|
|
|
|
piščanc
|
jaz delam diplomo iz družboslovne informatike - ti je kaj znano viv?
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 12:33:57
|
|
|
|
artista7
|
a ti tudi? jaz moram delat skoraj vsak dan.
|
|
|
|
RE: KIKERCE - a to še obstaja? 6.1.2006 12:37:56
|
|
|
|
artista7
|
aja - pl pa nisem kikerica, samo študentka pa da ne bo kake pomote, nimam še
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?