|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Trivraten avto
5.1.2006 14:16:34   
MarijaPo
Živjo Punce,

z možem imava avto, ki ima troje vrat in je coupe - torej tak bolj sporten avto.
Maja pričakujeva najino prvo hčerko in naju zanima ali naj zamenjava avto za kaj bolj otroku primernega (npr. Berlingo), ali se tudi z najinim trenutnim avtom čisto v redu skozi pride? Kakšne so vaše izkušnje?

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:24:38   
kofetek2010
zadnič sva bili s prijateljico na potepu z njenim BMW-3 Compactom in sem komaj spravila notr na zadnji sedež našo tamalo v lupinici user posted image  in od Quinny Buzza sem morala vzet dol kolesa, da sem ga spravila v prtljažnik user posted image  
v mojega C-3 gre voziček brez, da jemljem stran kolesa user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:25:25   
viv_
Jaz sem imela 3 vratno Ibizo in je bilo čisto OK, dokler je bila tamala v lupinici. Potem sem pa menjala - ampak ne zaradi otroka.

Je pa odvisno, kako športen je. Eni imajo zadaj zelo malo prostora, torej, če boš kdaj morala sedeti zadaj pri otroku. Pa fino je tui, če ima malo večji prtljažnik.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:26:00   
makica
Mi smo takoj ko se je rodila naša user posted image kupili karavana. Predvsem zato, ker imamo ogromen voziček (Quinny XL comfort) in kljub temu, da je prtljažnih ogromen ga še vedno hitro napolnimo.
Torej odvisno od opreme, ki jo boš kupila. Se mi pa zdi zelo nepraktično pripenjat lupinico pri avtih s 3 vrati. Če imate dovolj financ bi jaz menjala.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:31:08   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: makica

Se mi pa zdi zelo nepraktično pripenjat lupinico pri avtih s 3 vrati. Če imate dovolj financ bi jaz menjala.



Ne ne, je zelo praktično - prekucneš prvi sedež in lahko stojiš notri v avtu in brez problema pripneš lupinico. Res! Predvsem je problem v pomanjkanju prostora, za vso ostalo opremo. Če sem imela v Ibizi voziček v prtljažniku (Quinny freestyle 4XL) ni šlo zraven nič. Še v Golfu je bil v prtljažniku samo voziček.

Sicer imamo pa Alhambro - tja notr pa spraviš kar ti srce poželi user posted image

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:42:28   
darjatimci
Dokler je otrok v lupinici še gre potem pa nastane prostorska stiska,ker mora biti sedež zadaj,no jaz si brez karavana ne predstavljam naše vožnje. Mislim da je avto s petimi vrati najboljša varianta,ker ti ni treba ves čas premikati sedežev,da pa centralnega zaklepanja sploh ne omenjam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:47:38   
krompircek
Mi imamo tud trivraten avto in to hondo civic  jaz z lupinico nisem imela težav ker smo imeli tisto ko je ni potrebno vsakič privezovat jo samo pritisneš pa je ti jo ful priporočam če jo boš kupovala je pa od peg-perego je dražja ampak je zakon posebej če ne boš menjala avta.
Zdaj ko pa imamo ta velik sedež je pa štala ko moraš not zada zlest da jo prikleneš.Avto malo večji je že fajn mi smo si pri dedano sposodli HR-V če smo hotli z vozičkom kam jet tak da vidiš. Bomo kupli kaj drugega ko bodo finance .

_____________________________

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 14:51:50   
MarijaPo
aha, krompircek fino si mi odpisala, midva imava namrec hondo accord coupe, ki sva jo dobila za darilo od tasta in je vsa v usnju in taka res fensi - torej cist neprimerna za otroka - bomo pocakali, da se rodi in ce bomo videli, da niti vozicka notri ne spravimo na komot, pol bomo pa res menjali

tudi ostalim puncam hvala za odgovore, vec ko vem mnenj, boljse se bom odlocila user posted image

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 5.1.2006 14:52:42 >

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
5.1.2006 15:14:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 15:26:38   
k1
mi imamo bravota, nabavili smo še Renault laguno. v bravota ne dobiš nič, edino lupinico od spredaj, da jo tiščiš nazaj, je že na tesno skozi sedež, ki ga pomakneš naprej, da se o nepraktičnosti avtosedeža, ko se moraš gužvat nazaj, da otroka zvežeš sploh ne menimo.

in kam dat voziček, to je tudi posebno poglavje, tako da - priporočam kaj večjega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 18:41:50   
Sibil_
Mi smo pri starosti dojenčka 3 mesece zaradi pomanjkanja prostora prodali Peugeot 307 trivratni in nabavili Xsara Picasso, v katero gre vse in še več.Ni pa glih moj sanjski avto, ampak...user posted image
Pa do takrat je mož navadno sedel na zadnjem sedežu lupinica z dojenčkom je bila pa spredaj (seveda airbag izključen).user posted image
LP,
Sibil

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 19:14:56   
Anonimen
Jaz sem tudi imela trivratno ibizo, pa se mi je zdelo tisto drenjanje v avtu in pripenjanje lupinice GROZNO! Lahko tebi, viv, ko imaš 40 kil ali koliko že.
Potem smo nabavili scenica in res ni primerjave. Ampak res je to povrhu še upokojenski avto, ker ima poden ravno tako visoko, da se direktno vsedeš, sploh ne gre nič navzdol.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 19:57:03   
viv_
Hehe Splišni... ja 50 kg, pa med bolj mejhnimi sem...

To, da je avto "upokojenski" je pa meni tudi všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 20:41:24   
Anonimen
Sama vozim športnega coupe-ja in sem že razmišljala o prodaji spomladi. PDP imam 29.07., vendar se bojim, da me bo zamikal, ko mu bom marca nadela litke in se v prvem sončnem spomladanskem dnevu (če jih bo kaj) zapeljala z odprto streho. Moj ima k sreči velik (normalen) prtljažnik. Ker imamo sicer še karavana, k sreči nisva odvisna od mojega konjička. Ima pa od kolegice sestrična enak avto in novorojenčka, pa tudi ne misli prodati omenjenega avta. Če imaste dva, ni problema, sicer pa boš res morala premisliti o čem bolj praktičnem.

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Trivraten avto
5.1.2006 21:52:47   
lin
Mi imamo dva avta,eden je z tremi vrati (moj)drugi pa z petimi(možev).
Je res malo nerodno dajat otroka v avtosedež v avto z tremi vrati tako da sva zdaj z možem zamenljala in zdaj večinoma jaz vozim njegovega ko smo pa skupaj pa itak da gremo z njegovim(našim)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Trivraten avto
7.1.2006 9:32:46   
teta beta
Jaz imam golfa III, pa ni panike. Jajčke itak sploh ven ne devam, je skozi zadaj. REdkokdaj jo damo ven, otroka zadaj notri dat pa tudi ni težko, se navadiš. Tudi za ostale stvari je dovolj prostora. (No, ko bomo šli na dopust bo seveda drugače user posted image )

Si pa tudi jaz želim karavana, audija ali pasata. Tudi kak enoprostorec ne bi bil slab... Dedek mraz, kdaj prideš spet?!

_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Trivraten avto
7.1.2006 15:44:42   
Anonimen
Ma vam jaz povem - v našo Škodo gre vse, od štedilnikov do vozičkov! user posted image user posted image user posted image  Prtljažnik povečaš tako, da podreš zadnje sedeže, pa je - pa imaš ne samo karavana, ampak enoprostorca! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Trivraten avto
7.1.2006 16:13:07   
Anonimen
Mi nikakor nismo mogle met cupeja, smo takoj prodali...meli smo pa bmw3 pa ni ravno mali, amapk otroka vedno nazaj vlačit, je muka.user posted image
Zdaj mamo neko staro kravo 5 vratno in je zakon!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Trivraten avto
7.1.2006 17:45:04   
Moyca_
Boste morali kar menjat verjetno. Mi smo imeli Yarisa in je bil vredu- za enega- čeprav smo v prtljažnik spravili samo voziček in konecuser posted image
Ko se je rodila mala smo kupili karavana in je zakonuser posted image user posted image  placa ko drekauser posted image

_____________________________

Lp, Mojca
*****************************************
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
*****************************************
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Trivraten avto
8.1.2006 12:22:26   
tanaja*
Jaz imam cliota III, pa spravim vanj kar češuser posted image user posted image user posted image . Še mojo bordojkico in kletko, pa gas na razstavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Trivraten avto
8.1.2006 12:23:03   
tanaja*
Aja, ima pa 5 vratuser posted image

_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Trivraten avto
8.1.2006 13:09:41   
Marogica
Če ste pametni, boste menjali, pa ne samo zaradi opreme,ki ne bo šla v takšen avto. Malo glejte tudi nase. kako pa se mislite gužvat z otrokom na zadnji sedež, ko bo malo večji-tamo od 6 meseca dalje? Otrok je težek, pa pomislite malo na hrbtenico.
SAma sem tudi prej vozila športni avto, fancy, kot je ena napisala s 150 konji, pa kaj ti pomaga takšen avto, če sedi osel not?
Sedaj imamo dva karavana, pa ni boljšega-za njau, za otroka, za opremo.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Trivraten avto
8.1.2006 21:58:15   
SABILA
jst ti sam tole omenim sestrična ma polota na pet vrat, pa čeprav je mali avto se odkar imata malo ki je stra 3,2 leti še nista pritoževala razen poleti za na morje. vozička so mel enga pri babici drugi voziček pri drugi tako da s prevažanjem vozička nista imela problemov sama pa nista mel vozička ker živita v strogem mestu ker sta tolkrat pri eni ali drugi babici razen pol ko sta uporabljala marelo.
jst pa sem malo neki časa (3tedne)prevažala v moji xsari coupe ki ima seveda tri vrate pa sem si jst v tistih treh tednih 100krat v glavo ruknala pa kr nekiuser posted image user posted image pa še tamala je rekla "a na tvojem avtu pa nimam svojih vrat" user posted image user posted image user posted image user posted image

tak da ti jst pa še nimam otrok in ti po tri tednski izkušnji priporočam avto na pet vrat.

tak da ko bom imela jaz user posted image  si bom 100posto kupla avto na 5vrat pa po možnosti karavana ali enoprostorca.

_____________________________

vsak dan je lahko nov začetek tistega česar si želiš da še lahko narediš v življenju!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Trivraten avto
9.1.2006 10:29:30   
tanikaa
Sama imam kupeja in ni niti približno praktičen. Jaz bi na vašem mestu avto menjala.

Sicer pa boš videla, kake muke so spravljati otroka na zadnji sedež.




_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu SABILA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Trivraten avto
9.1.2006 10:49:14   
Lenny
Imamo trivratnika (ne coupe-ja) in ga ne menjam za nobenega 4 ali 5 vratnika (z izjemo mojega sanjskega avta).
Podrti prvi sedež je idealen za previjalno mizico, ko dežuje, se z otrokom vred postavim noter in ga v miru pripnem, pri tem pa mi ne teče za kavbojke, prostora pa je povsem dovolj. Tako da - počakajte, boste videli, kako bo, potem pa menjava, če ne bo šlo.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?