|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: BC PLUS
29.12.2005 15:01:48   
inja2
Saj vem, da je težko čakat ampak ti bom vseeno rekla, da najbolje da počakaš do izostanka user posted image  in potem ponovno narediš test.

držim pesti, da si nova nosečka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 26
29.12.2005 15:04:39   
enia
Ja, bom počakala še kakšen teden. Sem misla probat s tistim testom, ki se ga kupi v mullerju, ker sem prebrala, da pokaže že pred izostankom, Pa ne vem, če to drži. inja2, ti pa sporočo, ko bo kaj novega. držim pesti user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
29.12.2005 15:26:25   
inja2
Glede tistega testa ne vem, če ti res pokaže, vem pa da ga nimajo v vseh mullerjih
jaz sem ga iskala v BTC pa ga nimajo.
a ti mogoče veš kej jih majo

bom jutri naredila test pa sporočim, čeprav mam občutek da ne bo nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.12.2005 16:32:30   
enia
ne, ne vem, kje se ga da dobit. sem tuki prebrala, da v mullerju in sem hotla it v BTC pogledat. tok da bi še enkrat preverla, ker zdej telim testom na trakce ne zaupam.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 29
30.12.2005 14:38:38   
inja2
no takole, danes sem delala test in je bil negativen, tako, da bova z mojim user posted image , sedaj čimveč user posted image  da nama prihodnji mesec uspe.

SICER PA VEM VSEM ŽELIM VSE NAJ NAJ V NOVEM LETU, IN DA BI SE VAM URESNIČIE VSE ŽELJE.

LP, Muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 30
30.12.2005 14:53:12   
enia
ja, inja2, čimveč user posted image v prihodnjem mescu!
lepo praznuj!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
30.12.2005 18:00:46   
enia
inja, s katerim testom si pa ponovila? Mejčken sem ferbčna, ne?

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
30.12.2005 18:48:42   
mihi78
verjetno bi bilo dobro, da narediš še en test, da se prepričas kako je na stvari. če se ti krvavitev nenavadna pa kar pojdi k G. lp

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 33
30.12.2005 19:08:28   
inja2
Delala sem s CB, sej ja prav da si firbčna, ti kar vprašaj, če te kaj zanima

a ti si še kaj delala test, ali boš dočakala do izostanka al  boš še kaj probavala, saj ni več dolgo 3.1.2006, če se ne motim ane

lepe preznike ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 34
30.12.2005 23:12:05   
enia
ne, nisem več probala, bom sedaj kr počakala do 3.1., res ni več deleč. bom pa sigurno ponovila, če je ne bo. zaenkrat je 1:1, torej upanje je, ne. tako kot pri tebi! user posted image

LP, B.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
3.1.2006 12:53:12   
enia
inja2, kako je s tabo? Si dobila user posted image ali se ponovila test? Dej povej, res sem ferbčna.
Jst zaenkrat še nimam user posted image , testa nisem še ponovila, mal še čakam.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 36
3.1.2006 16:35:12   
inja2
Test sem ponovila, in je bil -, tako da sedaj že pridno user posted image user posted image  in je ne čakamo 27.1.
kaj pa ti a si ponovila test, ali ne ....

aja kok časa pa ti že delaš na user posted image ,

lp, m

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 37
3.1.2006 22:11:43   
enia
aha, si vmes že dobila user posted image . pol pa le pridno user posted image . jst v bistvu sploh nisem še resno začela razmišlat, da bi delala na bebiki. situacija je nanesla, da se sedaj ubadam s tem, ker namreč je bila v decembru zlo slaba user posted image , dobila sem dabroston, sedaj je pa še ni. ker je že tako, upam, da je tudi ne bo.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.1.2006 7:30:33   
NATAŠI
OJ

Naj vama povem da mi je uspelo in je pokazalo plusek ko sem naredila še enkrat CB ... zdaj pa čakam na prvi pregled pri G da mi pove ali je vse ok

Nataši

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.1.2006 7:54:58   
pupika
Punce jaz pa mislim, da bi se lahko vse šle pokazat k ginekologu, kajti če vam je enkrat pokazalo pozitivno, potem sigurno je bilo kaj na tem, edino, če ni šlo za ss ali pa IMN. Kajti jaz sem imela podobno izkušnjo junija, ko mi je čisto na začetku zamujanja pokazal CB pozitivno, potem čez par dni tudi BC mini pozitivno, temveč čisto rahlo, je bil CB bolj očiten, nato sem čez kaki dan začela rahlo krvaveti, čisto malo kake dva dni, nato sem zopetr delala test in je bil CB negativen. No in čez kaki teden so mi ugotovili da imam IMN.
Ne bi vas rada prestrašila.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.1.2006 10:58:31   
inja2
Nataši full sem vesela zate, želim ti lepo nosečnost s čimmanj komplikacijami in pazi na svojo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image

pupika, jaz mam v ponedeljek ginekologa, pa upam, da mi bo znala kej povedat glede moje čudne user posted image , sicer pa sem imela že ko sem še jedla KT zelo šibke menstruacije z minimalno količino krvi in večino rjavega izcedka, pa mi je rekla da je to OK

a se je še kateri podobno dogajalo

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.1.2006 11:23:45   
enia
čestitkem nataši!
jest sem že bla pri G, takoj po tisti 2-dnevni krvavitvi, mi je dala dabroston. sem ga jedla 10 dni, danes je 1 teden po prenehanju in je prišla M. edino kar me skrbi je to, da mi je G rekla, da bo user posted image bolj močna, ampak sploh ni, samo na papirju, ko sem šla na wc, zdej je pa ni?! user posted image
drugač, inja, tud jest nisem nikol mela ne vem kako močnih M. jemala sem cilest in mela kake 4 dni M, pa še to ne močno. po prenehanju pa je sploh šibka, 3 dni, zdej je pa čist čudna, decembra dva dni, več al manj na papirju, dons spet??? kriza!!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 42
4.1.2006 11:57:09   
pupika
Nataši kdaj si imela zadnjo M. Upam, da boš kmalu imela prvi pregled.

Ostale punce pa vedite da prej ko slej bo tudi vam uspelo.

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 43
4.1.2006 12:08:29   
enia
ma ja, sej jest u bistvu se ne obremenjujem, bo že. bolj me skrbi to, da user posted image sploh ni taprava. kokr sem rekla mi je blo rečeno, da bo močna, je pa samo na papirju, ko se obrišem in še to samo prvič, pol ne več. to me bolj skrbi.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 44
4.1.2006 12:14:12   
pupika
Pokliči svojo G in ti naj da pregledat kri, če imaš slučajno kaj nosečniških hormonov. Kajti pri IMN hormoni nihajo, enkrat padajo drugič naraščajo.

Upam, da se bo tvoja M normalizirala. Se pa spomnim, da sem jaz tudi jedla dabroston, v času IMN in se mi je postopoma ustavila krvavitev. Kajti če si slučajno noseča, ti dabroston tablete pomagajo, da ohraniš plod.

Pa javi kaako je kaj s tabo

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 45
4.1.2006 12:19:08   
enia
misliš, da bi kar poklicala ginekologinjo, čeprov imam to krvavitev. se bojim, da mi bo rekla, da je to pač user posted image , naj malo počakam, da bo mogoče še bolj močna. ker imam včasih občutek, da moja g, kar tkole na hiter prek telefona opravi pa čav. mene pa resno skrbi, zato, ker je res čudna tale user posted image , glede na to, da sem jedla dabroston, bi mogla bit bl ornk kot prejšnji mesec. predvsem pa to, da mi en test pokaže +, drugi -, pri G test tud -. joj, čist sem user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
4.1.2006 12:44:26   
pupika
Pa si povedala svoji G da so ti eni testi pokazali pozitivno, namreč pri meni je bilo isto, pri G je meni tudi negativno pokazalo. Kaj pa če greš do dežurnega ali pa v bolnico na pregled, mene je moja G poslala še v boilnico na pregled, za vsak slučaj če se plod kje drugje skriva in se je res v desnem jajcevodu. Jaz bi na tvojem mestu šla potem kam drugam, če je tvoja G taka, da te zelo hitro odpravi.

Z IMN se ni za igrat, lahko tudi izkrvaviš .
Upam,d a te nisem prestrašila

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.1.2006 12:54:01   
enia
ne, ne, nisi me prestrašla. veš, tolk je blo čudn pri g. sploh me ni nič vprašala glede testov, niti glede testa, ki sem ga dala v ordinaciji pri sestri. sestra je rekla nej povem za test, pa potem kar nekako ni hotla nič slišat o tem. me je pregledala, pa potem še z vaginalnim UZ, neki šobla ustnce, rekla nič, sem se šla oblečt in potem je samo rekla hormonske motnej, tele tablete jej 10 dni po 3 na dan. Če ne bo m, pa pokliči. in to je to. zato sem mal nesigurna, da je res vse pregledala, sploh zdej ko mam spet tako M.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 48
4.1.2006 13:41:20   
urška03
Živijo punce!
Rada bi vam povedala svojo zgodbo:
lansko leto nisem M dobila 3 mesece, G mi je predpisala tbl Dabrostoron (jemala sem jih 10 dni) in 5 dan sem dobila izcedek podobno user posted image . Trajal je 4 dni. Prave M pa od nikoder. (ZM:.15.12.2005 - izcedek). Sedaj pa se mi je pojavil rjav izcedek 30.,31. in 1.1.; ni bilo nikakršnega špikanja.
Želim vam povedat da po tbl ni bila M ne močna ne dolga in z dragim sva user posted image user posted image veselo naprej. Sedaj pa čakamo kaj je pomenil tak izcedek.
V upanjuuser posted image user posted image vas lepo pozdravljam!!!!!

LP, Urška

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 49
4.1.2006 14:01:14   
enia
urška03, kaj nisi nič klicala G? jst sigurn bi jo, saj mi je rekla, da te tablete sprožijo M, ampak to zame ni M, če je isto kot prej. zato me res zanima, kako ti rata takole mirno čakat? ti ni nič čudno, da nisi dobila M? meni je zwlo in mi sploh ni všeč. 

(odgovor članu urška03)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.