Anonimen
|
Kar se rižote tiče, date lahko vanjo zelenjavo, tudi grah. Se mi zdi, da je nekje prav pri jedilniku napisan riž z grahom. Sva pa včeraj z al bino res nekaj mutili, da naj bis e jedlo le eno vrsto škroba, kot npr. beljakovin (samo meso ali smao ri), pa tudi jaz sploh več ne vem, katera od naju je zamutila. Ko začneš premišljevati, pa ti logika preveč ven seka ... V glavnem, kot j napisala Cukrček, zelnjava je zraven vedno dovoljena, razen stročnic in koruze, ki so škrob in se lahko dodajajo na škrobni dan. S solato je pa tako, muki1, da sem jo jaz ponavadi jedla za kosilo, za večerjo se mi je pa večkrat ni dalo še enkrat pripravljat. Če sem jo, sem pa (mislim) isto. Ampak to res ne more igrati ne vem kako velike vloge. Bravo, punce, lepo da se tako striktno držite, to vam bo pomagalo. Ker če se začne hvatat krivine, se hitro vse izpridi. Najprej je dovoljeno nekaj, potem še nekaj drugega, nazadnje pa že skoraj vse in se zadeva izfiži. Pa se mi zdi, da če človek je nekaj, kar mu je ful, ful dobro, recimo meni kakšen dunajc, sem potem še bolj požrešna, potem kar ne znam nehat. Tako da bolje, da ga sploh ne.
|