Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Selena Splišni, a ti nisi nikoli jedla čokolade? Kaj pa tiste slaščice na OH dan? S čim si se posladkala, če si se? Malico si verjetno tudi izpuščala. Pa še nekaj - ponekod piše kos črnega kruha tudi pri B dnevu. Kako je s tem? Sprašujem tebe, ker vem, da si imela pri dieti kar lep uspeh. Ne, čokolade sploh nisem jedla. Za sladico sem včasih torto, včasih piškote z marmelado, proti koncu pa sem kar za večerjo tudi makarone, ker mi jih je ponavadi ogromno ostalo. Saj veš, kako je, če tako blazno lačen kuhaš. Vsaj jaz ne znam normalne količine skuhat. Za malico sem že napisala. Zjutraj sem pojedala eno jabolko, se pravi okrog desetih, v bistvu čim pozneje, ko mi je res že krulilo po želodcu, prav zato, da sem potem laže dočakala kosilo, ki je ponavadi okoli pol štirih ali štirih. Če sem bila preveč lačna, sem tam okrog 12. ali 13. ure pojedla še drugo jabolko. Kruha pa nisem jedla. Samo prvi dan zraven čevapčičev, potem mi je pa prebilo, da takole ne bo šlo. Aha, MojcaH, škoda, da ne veš. Ja, res ti privoščim tao taščo. Pa še za jogurt - lahko se ga je na beljakovinski dan, čeprav meni ni bilo nikoli jasno, kdaj v bistvu naj se ga na ta dan je. Ker če ješ za kosilo meso, potem moraš tudi za večerjo. Edino mogoče, če za kosilo ješ skuto, pa kakšen jogurt, ga potem lahko tudi za večerjo. Je pa tako, jaz sem se res striktno držala te diete, ker se preveč poznam. Kakor bi začela zadevo malo po svoje krojiti, bi jo skozi bolj in na koncu sem 100-posto, da ne bi nič shujšala. Pač vsak sebe najbolj pozna. Čeprav se mi zdi, da smo "debelinke" vse približno po istem kopitu narejene. Zato pa smo take, kakršne smo. Pač rade jemo. A ni res?
|