Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:43:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne testirajo na živalih in kvaliteta je primerna ceni.
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:46:06
|
|
|
|
Moyca_
|
kaj zdaj to pomeni? Kvaliteta je torej za en drek
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:47:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne ravno. Je čisto uporabno, ampak brez problema pa najdeš kvalitetnejše (celo v istem cenovnem razredu). To o kvaliteti je seveda samo moje osebno mnenje.
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:49:28
|
|
|
|
Moyca_
|
aha
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:49:39
|
|
|
|
mimica
|
Moje izkušnje z avonom so super, pa sem preizkusla tudi dražjo kozmetiko, a je ta res najboljša. Uporabljam kremo za telo, za tuširat, kremo za obraz in oči. Ne kupujem pa šmink in pudrov ( pa ne zaradi kvalitete ). No, jaz sem z njo zelo zadovoljna
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 11:54:03
|
|
|
|
KIRA
|
kolkor jaz vem - tako so mi obrazložili ob vstopu v klub Avon, ne testirajo na živalih, na to so celo ponosni. glede kvalitete - moram reči, da je med najkvalitetnejđšo kozmetiko. sama sem izredno zadovoljna do sedaj. sem preizkusila tudi oriflame pred časom in sem bila razočarana. z avonom sem pa zadovljna. če imaš več vprašanj ali pa te zanimajo pogoji nakupa in druge podobne zadeve, mi lahko pišeš pirvat ali na e-mail. ti bom vse razložila kaj te zanima... LP
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 12:22:31
|
|
|
|
bostjan.sandra
|
Lep pozdrav Moyca! Vsak ima svoje prepričanje v nekaj in to si ustvariš sam. Moje mnenje o Avonu je super. Avonovi spreji ne uničujejo ozona, ne izvaja poskusov na živalih katalogi pa so iz recikliranega papirja kaj mi pa je najbolj všeč, da so zelo angažirani za ženske (boj proti raku dojk). Spoznat moraš izdelke, zato TISTA ki ti je ponudila to kozmetiko ti mora ponuditi tudi vzorce tistega kar te zanima,sicer pa ni obveza kaj kupiti, tud če prodaje prijateljica. Ker pa sem zasledila da si utrujena mamica (kakor jaz) ti priporočam ČOKOLADNO KOPEL(če imaš doma kad). Če pa te še karkoli zanima o Avonu pa ti lahko dam tud druge informacije. Upam da sem ti kaj pripomogla k tvoji odločitvi. Uživajte in lepo praznovanje novega leta, še posebaj mamicam z malčki. Anabella
< Sporočilo je popravil bostjan.sandra -- 30.12.2005 12:23:37 >
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 14:39:32
|
|
|
|
mehurčica
|
Jaz imam kremo za roke, kremo za telo in dushbad. In sem ZELO zadovoljna!
|
|
|
|
AVON 30.12.2005 15:01:44
|
|
|
|
dory
|
No zej sem pa ze tok okol tega slisala,da bi mela katalog....pa da sprobamo se to :) torej a se tukej ktera s tem ukvarja?
|
|
|
|
RE: AVON 30.12.2005 15:38:38
|
|
|
|
ur+sa
|
jest sem pri Avonu kupila maskaro in senčila, pa sem zelo zadovoljna, pa še cena je bila zelo ugodna..
|
|
RE: AVON 30.12.2005 16:00:47
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. No zej sem pa ze tok okol tega slisala,da bi mela katalog....pa da sprobamo se to :) torej a se tukej ktera s tem ukvarja? kok vem, nas je enih par na RR, ki mso pri Avonu. katalog pa lahko najdeš na spletu, pa nič ne košta: http://www.avon.si LP
|
|
|
|
RE: AVON 30.12.2005 16:05:01
|
|
|
|
mammy26
|
Tudi sama sem članica Avona, s katero sem zelo zadovoljna. Kozmetika je za mojo kožo dobra. Je pa odvisno od posameznice, kakšne rezultate pričakuje od kozmetike, kakšna je njena koža. Zame so odlični.
|
|
|
|
RE: AVON 30.12.2005 16:24:09
|
|
|
|
Moyca_
|
te pa bom nekaj naročila!
|
|
RE: AVON 30.12.2005 16:36:01
|
|
|
|
dory
|
Tale e-katalog sem si ogledala na hitr in vidla par stvari tud zase...ampak zato rabm tisti katalog za v roke, da si izpisem stvari pa ornk pogledam...a se to da dobit kje?
|
|
|
|
RE: AVON 30.12.2005 17:04:43
|
|
|
|
KIRA
|
seveda. tiskan katalog stane 100 SIT ( v bistvu za nečlane). če ima katera članica kakega viška pa ti ga seveda lahko da brezplačno. kar malo vprašaj okrog, če ga ima katera.. jaz žal nimam nobenga momentalno, da bi ti poslala..
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 17:10:46
|
|
|
|
artista7
|
jaz od frendice slišim same pohvale, če se ne motim je pohvalila maskaro in gel za intimno nego (?)- no nisem povsem prepričana. Bi pa rada tudi sama kaj kupila, pa ne vem kje bi to.. ve katera?
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 17:19:27
|
|
|
|
KIRA
|
naročiš lahko v bistvu pri katerikoli aktivni članici, saj najbrž poznaš katero. glede plačila in pogojev dobave se pa lahko zmenita. v glavnem se naročeni izdelki predajo osebno, lahko pa nekatere delajo tudi tako kot jaz in pošljejo po pošti z odkupnino - zaradi večjih oddaljenosti itd.. nekateri pač imajo svoje razloge in nimajo radi osebnega kontakta.
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 17:26:05
|
|
|
|
artista7
|
ne glih v tem je problem da ne poznam nobenega, poznam samo za oriflame, pa z njim nisem tako super super zadovoljna- mislim, ni več tako poceni
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 18:07:13
|
|
|
|
anitaz
|
teja.-jest sem pri Avonu-če rabš,mam poln katalogov doma
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 18:09:32
|
|
|
|
artista7
|
no potem ga pa prosim pošlji meni, če lahko!Piši na privat!
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 30.12.2005 22:04:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mam maskaro in eyeliner z blescicami in sem cist zadovoljna. V primerjavi z maskaro tisto double neko .. mislm da maxfactor al neki tazga (uglavnem taka zlata pa bela) je ful ful boljsa! Pa je bla 500sit al kolk, tista je pa okoli 1800sit.
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 31.12.2005 8:10:07
|
|
|
|
dory
|
ja anita...bi...pa sej pol loh tud kasn biznis nardiva ane?
|
|
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 31.12.2005 8:22:55
|
|
|
|
Cikica
|
Sicer nisem član Avona,vendar pa kupujem iz kataloga n sem zadovoljna z izdelki.
|
|
RE: imate izkušnje z Avonom 31.12.2005 9:16:19
|
|
|
|
Mariposa
|
Meni od Avona vse odgovarja razen maskare, pri katerih sem zeloooo zahtevna Drugače pa to kozmetiko absolutno priporočam, splohnegovalno kozmetiko.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?