|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BC PLUS
24.12.2005 10:19:47   
inja2
ojla punce

imam eno uprašanje, ker sem malo v dilemi
in sicer user posted image  mi zamuja 4 dni, imam samo malo rjavkastega toka. danes sem delala test BC plus in je bila črtica, ki naj bi pokazala nosečnost čisto tanka, vendar vidna

ali naj naredim še en test user posted image user posted image

hvala za odgovore in lepe praznike vam želim

lp, m user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BC PLUS
24.12.2005 10:22:16   
brina_3
pomoje pa si srečkauser posted image user posted image user posted image
čez kakšen dan al dva pa ponovi test:)

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2005 12:50:53   
enia
Čav, sem čist v isti dilemi kot ti. Včeraj zjutraj sem delala test z BC plus in je bla kontrolna črta full debela in močna, testna pa čist, po moje milimeter debela, ampak roza, torej vidna. user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2005 13:15:06   
inja2
ja pri meni je situaciaj čisto eneka, koliko časa pa tebi že zamuja user posted image , ...

upam, da je obema ratalo, pa lepe praznike ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2005 13:42:47   
enia
Ja jst sem sicer imela 5.12. kao M, ampak je trajala le 2 dni, pa še to ni blo na vložku skor nič, sam na wc papirju in čist svetlo rdeče barve.
Lepe praznike in srečno!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.12.2005 0:13:43   
KODA
Ponovi vajo čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.12.2005 10:13:01   
petruskaL
hojla Inja2,
uuu si srečka!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ti je vsaj neki pokazalo pa poskusi še čez kakšen dan. Meni ne pokaže ne črtic ne M ni od nikjer....Jaz bom šla drug teden kri dat, tud če mi noben test ne bo nič pokazal. Ne morem bit kar brez M, če nisem noseča ne? Včeri sm mela zvečer take krče da sm jokala, tik preden me je mislil ljubi kr dohtarju vlečt je blo pa boljše...drugče pa po starem.

Držim pestke za močne, jasne user posted image  user posted image  pri vseh ki si jih želite.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.12.2005 13:18:14   
Lana 22
Oj Inja2! Čestitam ti!!!!! Pomoje siuser posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
PetruškaL pri meni je isto kot pri tebi, menstruacije ni user posted image  ni.... včeraj pa taki krči da me je moj že hotel na urgenco peljat! Čisto sm zmedena. Lepe praznike vsem!user posted image

(odgovor članu petruskaL)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2005 18:54:09   
enia
čav, inja2! sem prebrala, da je prišla user posted image ! upam, da nisi preveč žalostna.

LP

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2005 20:40:42   
inja2
ja me je kar šokiralo, ker sem res full upala, zdej ga pa še user posted image  malo serje, ker sploh nimam take kot ponavadi, mam čisto vodeno kri in še to minimalno na vložku, največ je vidno na papirju (enako kot, si ti opisovala buhvald)

tako da ne vem, kaj naj si sploh mislim

kaj pa je s tabo buhvald, a je že prišla user posted image

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2005 22:12:20   
enia
ne še, no pa sej nej bi glede na prejšnjo krvavitev, če je bila user posted image , mogla pridet po novem letu. konec tedna ponovim test. si ga ti ponovila?

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2005 11:37:41   
inja2
ne nisem ga še, čeprav me moj user posted image  prepričuje naj ga, sem pa mela user posted image  samo 2 dni pa še to ni bila kri, ampak nek čuden rjav izcedek brez vonja

pa sej je itak nemogoče pričakovat da že prvi mesec rata, ampak sem full upala glede na to da je tok zamujala

lp, muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2005 11:40:43   
enia
se prav, isto kot pr men. 2 dni enga izcedka, ki mu težko rečemo M! jst sem čist zmedena, sploh ne vem več, kaj nej si mislm. nardila sem že par testov in sploh ne vem, kaj je zdej to. G prav hormonske motnje, tko da mam zdej dabroston, ampak bom konc tedna ponovila test.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2005 11:51:29   
inja2
upam, da bova čimprej zagledale user posted image , ker od tega da skoz misliš na to se ti lahko še zmeša

jaz se včasih prav prisilit poskušam, da ne mislim na to ampak ne gre

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2005 11:57:15   
enia
ja točn tko, men se tud že meša. čeprov si skoz pravm, nej ne razmišlam o tem, počakam kar bo pa bo, mah mine neki časa in že tuhtam. brezveze user posted image
držim pesti!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.12.2005 13:27:41   
NATAŠI
Še jaz povem svojo zgodbo: teste sem naredila (tistega ki ga lahko delaš prej), jutri naj bi jo dobila in mi je pokazal bledo roza črtico... in kaj naj to pomeni? ..imam pa beli tok, sinoči malo rjavega in majčkeno krvi zraven... trebuh pa tud fino boli kot da bo prišla M... kaj nas tole pusti v negotovosti user posted image

držim pesti za vse user posted image

Nataši

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.12.2005 14:37:36   
inja2
nataši

pojma nimam kaj naj bi to pomenilo, punce pravijo da če se pokaže kakršnakoli črtica je test +, ampak kaj naj si pa mislim, da sem 2 dni po pozitivnem testu dobim user posted image

me kar malo jezi tole, ampak upam da bo naslednji mesec boljše

lp, m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.12.2005 14:45:55   
enia
inja2, mogoče pa to ni prava M. velikrat sem prebrala, da majo ženske v prvih mesecih še kao M. mogoče je pri tebi tudi tko, če maš bolj šibko krvavitev in ne traja dolg. eh, akj pa vemo, ane, ko je pa neše telo tko zakomplicirano.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.12.2005 14:58:08   
inja2
ja prav res je zakomplicirano, ampak kmalu bomo tudi me user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.12.2005 6:52:50   
NATAŠI
inja mogoče je res tako kot pravi buhvald, sem prebrala da imaš lahko rahlo krvavitev in si vseeno noseča. Pa če ti je test pokazal pozitivno mislim, da je zaznal dovolj hormona. Držim pesti in sporoči kaj se kaj dogaja... Mene pa trebuh boli, danes naj bi jo dobila, če je ne bo bom jutri ali v petek poskusila s CB.

Želim vsem dober rezultat in ugledanje user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.12.2005 10:33:53   
enia
inja2, jst sem dons ponovila test z BC mini in je bil negativen.user posted image Kako je to možno? Si ga ti že ponovila? Jst sploh ne vem, kaj nej sedaj naredim!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.12.2005 12:08:03   
inja2
ne nisem ga še naredila, ga pa imam namen jutri k mi moj user posted image  skoz teži da ga moram

full mi je žal zateuser posted image user posted image ,  ampak ne smeš biti preveč žalostna, držim pesti da ti naslednji mesec rata

kdaj pa ne pričakuješ user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.12.2005 12:17:57   
enia
ne pričakujem je drugač tam nekje okoli 3. januarja. ampak sem misla, da sem že, ker sem ta mesec imela 5,12. samo 2 dni in ker je BC plus kazal tanko testno črtico, BC mini pa samo eno?!

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 23
29.12.2005 14:33:58   
ELCA
halo pomoje si noseča meni je isto tako pokazalo pa sem bila noseča glavno da se je pokazala ni važno al tanka al debela črta.čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
29.12.2005 14:52:11   
enia
tud men se je pred enim tednom na BC plus pokazala tanka črtica, danes pa na BC mini samo ena. tako, da sem zmedena.

seveda pa držim pesti zate inja2!

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.