Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:38:10
|
|
|
|
Seven*
|
Glede lepljena niti ni sile. Zakaj ravno ti? Ker so najbolj naravni. Sestavlja jih namrec le vata, ki lepo diha in nimajo nobene plastike. Super so. Ko jih bos uporabljala bos vedela zakaj ravno te..
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
No meni se niso lepili nikamor, je pa res da nisem bila šivana. Jaz si ne morem predstavljati, da bi imela v taki situaciji na sebi tanke "grobe" vložke. So predpotopni ampak
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:42:02
|
|
|
|
minaja
|
Ne pozabi jih vzeti s sabo, boš že videla zakaj... carski so. Takoooo mehki, natur...
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:42:56
|
|
|
|
muki1
|
Kot je napisala Seven, ker dihajo in so tak fajn mehki.
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:44:22
|
|
|
|
Moica
|
ti vložki so pa res "obvezna oprema" za po porodu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2005 9:48:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 9:50:22
|
|
|
|
ninocka
|
Sam men so bli pa bolj kot ti VIR 80 vsec VIR EXTRa. Pri 80 mi je sla na zivce una plasticna podloga, ker me je ful rezala. Extra so pa res samo iz vate. Si pa ne predstavljam, da bi mela ene always s krilci med cisco ... se mi zdi da so premal vpojni, pa res prevec plasticni (nisem mela sivov, ker sem mela CR)...
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 10:06:52
|
|
|
|
Lorena
|
Hvala, ampak čuvaj za drugega
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 10:13:02
|
|
|
|
metka
|
Tudi meni se je na začetku, ko so nam jih svetovali zdelo precej "čudno" zakaj vir 80 - pa saj so predpotopni In kaj se je izkazalo - SUPER so ( tako kot so napisale predhodnice )! Pa sem bila prvič kar "dobro" šivana in nisem imela nobenih problemov s šivi. Če so na viziti videli kakšne always in podobno so jim jih pa pošteno napeli, ker niso dobri - sama plastika in ne diha. Ni mi pa jasno zakaj jih pa potem v porodnišnici ne nabavijo in majo neke neudobne, plastične ? LP
< Sporočilo je popravil metka -- 22.12.2005 10:17:51 >
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 10:15:10
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem imela po elektivnem CR always in zame so zakon! Sem pa poprej po operacijah na maternici uporabljala vir prav zaradi naravnega materiala!
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 12:16:07
|
|
|
|
fricka
|
Baje se znajo šivi po always zagnojiti, ker ne dihajo in se potiš.
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 12:36:37
|
|
|
|
soncek&luna
|
vir so res najbolj udobni pa se poceni so, glede na to, da jih porabis ogromno, vsaj jaz sem porabila vsaj dva paketa na dan.... itak pa jih v porodnisnici imas na razpolago kolikor hoces, vsaj na Jesenicah je bilo tako... svojih sploh nisem rabila
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 14:15:20
|
|
|
|
Katrin
|
Se pridružujem mnenju deklet; res so mehki, naravni in dihajo. Na šive pa se ne lepijo (preizkušeno). lp
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 21:52:20
|
|
|
|
Lejči
|
meni tudi ni bilo jasno zakaj vir, dokler nisem rodila ...res so fajn.
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 22:31:46
|
|
|
|
KMALU
|
malo "mimo" vprasanje pa vseeno.. a ste po porodu vse v spalnih srajcah okrog maširale?
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 22:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU malo "mimo" vprasanje pa vseeno.. a ste po porodu vse v spalnih srajcah okrog maširale? Jaz sem. Res sem bolj malo maširala, sem bolj v dve grbi sključena okrog hodila (CR - trebuh boli kot svinja), me je pa še najmanj brigalo, kaj imam medtem na sebi. Manekenka itak nisem izpadla, ampak samo zaradi hoje.
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 22.12.2005 23:07:36
|
|
|
|
Magi*
|
po porodu ti je itak najpomembneje, da ti je udobno in da lahko porihtaš tamalčka. zato so predpotopni vir 80 in stare spalne srajce ZAKON!
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 23.12.2005 0:40:23
|
|
|
|
KMALU
|
to se pravi, da moram spalne srajce nabavit.. nimam nobene
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 23.12.2005 11:31:53
|
|
|
|
Dadi
|
V porodnišnici smo dobili vir 80 in so zakon tako kot so ti prejšnje punce priporočile-mehki in vpojni. Kar se spalne srajce tiče smo jih dobili v porodnišnici in so kar fajn ...ampak samo tam. Jaz imam doma pižamo ker v spalni srajci mi je mal štorasto spat.
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 23.12.2005 23:57:26
|
|
|
|
rozi81
|
Punce ko boste tam vam bo čisto vseeno kakšno splano srajco imate na sebi ker se itak vse okoli sončkov vrti. So pa drgač zelo udobne tiste srajce. Pa še do joškic hit pridš če je treba podojit. Vložki so pa res zakon, čeprav tut jst nism verjela. VIR Lp S
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 24.12.2005 0:26:52
|
|
|
|
arielca
|
Spalne srajce res niso po zadnji modi, ampak tistih nekaj dni pa že potrpiš. VIR 80 so pa zakon. Preverjeno!!!! Pa spodnje hlačke za enkratno uporabo tut!!!!!
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 24.12.2005 13:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ja vir 80 so zakon. oz v jeseniški porodnišnici so nam dal še bolj mehke vataste uložke, brez une plastike spodaj no folije. js sem od začetka mela 2 naenkrat pa itak zamenjavaš ful pogosto. absolutno so fine tut gatke za enkratno uporabo..une mrežaste da te nikjer nič ne reže. na jsenicah jih nimajo zato sem jih sama nabavla v lekarni spalne srajce pa dobiš v porodnišnici ni treba nič nabavljat. so pa najbolj praktične v tistem momentu. sej prej ti ni nič jasno, ko si pa tm je pa vse kristalno čisto. js priporočam sam še eno zadevo..varnostne sponke..našim spalnim srajcam je mankal velik knofov in prerezane so globoko, do trebuha skori da lažje dojiš, ampak če nimajo gumbov ni pa prov nič fajn da si skos vs razgaljen. pa dojilski modrc pa blazince so obvezne!
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 24.12.2005 13:50:59
|
|
|
|
KMALU
|
Lara dober nasvet glede sponk...
|
|
|
|
RE: Zakaj ravno vložki VIR 80? 26.12.2005 13:43:08
|
|
|
|
lelaval
|
Se pridružujem mnenju večine, da so VIR 80 zakon - v porodnišnici - za doma pa si itak kupiš druge, pa mrežaste spodnje hlačke - zakon . Kar pa se tiče spalne srajce - v porodnišnici sem jo imela - njihovo, doma pa kar pižamo - še najbolje, če imaš takšno na gumbe - za dojenje, sicer pa takšno, kot si nosila prej.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?