|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zakaj ravno vložki VIR 80?
22.12.2005 9:35:43   
Lorena
Povsod gledam, da pišete na sezname te vložke.
Zakaj ravno te?

Kaj niso malo nerodni, sploh če je ženska šivana in se potem tista vata lepi na kožo in na šive?user posted image ( predvidevam)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj ravno vložki VIR 80?
22.12.2005 9:38:10   
Seven*
Glede lepljena niti ni sile. Zakaj ravno ti? Ker so najbolj naravni. Sestavlja jih namrec le vata, ki lepo diha in nimajo nobene plastike. Super so. Ko jih bos uporabljala bos vedela zakaj ravno te..

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2005 9:39:39   
Anonimen
No meni se niso lepili nikamor, je pa res da nisem bila šivana. Jaz si ne morem predstavljati, da bi imela v taki situaciji na sebi tanke "grobe" vložke. So predpotopni ampak user posted image

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 9:42:02   
minaja
Ne pozabi jih vzeti s sabo, boš že videla zakaj... carski so. Takoooo mehki, natur...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 9:42:56   
muki1
Kot je napisala Seven, ker dihajo in so tak fajn mehki.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2005 9:44:22   
Moica
ti vložki so pa res "obvezna oprema" za po porodu user posted image

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
22.12.2005 9:48:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2005 9:50:22   
ninocka
Sam men so bli pa bolj kot ti VIR 80 vsec VIR EXTRa. Pri 80 mi je sla na zivce una plasticna podloga, ker me je ful rezala. Extra so pa res samo iz vate. Si pa ne predstavljam, da bi mela ene always s krilci med cisco ... se mi zdi da so premal vpojni, pa res prevec plasticni (nisem mela sivov, ker sem mela CR)... 

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2005 10:06:52   
Lorena
Hvala, ampak čuvaj za drugegauser posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2005 10:13:02   
metka
Tudi meni se je na začetku, ko so nam jih svetovali zdelo precej "čudno" zakaj vir 80 - pa saj so predpotopniuser posted image  In kaj se je izkazalo - SUPER so ( tako kot so napisale predhodnice )! Pa sem bila prvič kar "dobro" šivana in nisem imela nobenih problemov s šivi. Če so na viziti videli kakšne always in podobno so jim jih pa pošteno napeli, ker niso dobri - sama plastika in ne diha.
Ni mi pa jasno zakaj user posted image  jih pa potem v porodnišnici ne nabavijo in majo neke neudobne, plastičneuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil metka -- 22.12.2005 10:17:51 >

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2005 10:15:10   
eva1
Jaz sem imela po elektivnem CR always in zame so zakon! Sem pa poprej po operacijah na maternici uporabljala vir prav zaradi naravnega materiala!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2005 12:16:07   
fricka
Baje se znajo šivi po always zagnojiti, ker ne dihajo in se potiš.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2005 12:36:37   
soncek&luna
vir so res najbolj udobni pa se poceni so, glede na to, da jih porabis ogromno, vsaj jaz sem porabila vsaj dva paketa na dan.... itak pa jih v porodnisnici imas na razpolago kolikor hoces, vsaj na Jesenicah je bilo tako... svojih sploh nisem rabila

Mami, pika moja!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2005 14:15:20   
Katrin
Se pridružujem mnenju deklet; res so mehki, naravni in dihajo. Na šive pa se ne lepijo (preizkušeno).

lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2005 21:52:20   
Lejči
meni tudi ni bilo jasno zakaj vir, dokler nisem rodila user posted image ...res so fajn. 

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2005 22:31:46   
KMALU
malo "mimo" vprasanje pa vseeno..
a ste po porodu vse v spalnih srajcah okrog maširale?

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2005 22:48:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KMALU

malo "mimo" vprasanje pa vseeno..
a ste po porodu vse v spalnih srajcah okrog maširale?

Jaz sem. Res sem bolj malo maširala, sem bolj v dve grbi sključena okrog hodila (CR - trebuh boli kot svinja), me je pa še najmanj brigalo, kaj imam medtem na sebi. Manekenka itak nisem izpadla, ampak samo zaradi hoje.user posted image

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
22.12.2005 23:07:36   
Magi*
po porodu ti je itak najpomembneje, da ti je udobno in da lahko porihtaš tamalčka. zato so predpotopni vir 80 in stare spalne srajce ZAKON!

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.12.2005 0:40:23   
KMALU
to se pravi, da moram spalne srajce nabavit..
nimam nobeneuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.12.2005 11:31:53   
Dadi
V porodnišnici smo dobili vir 80 in so zakon tako kot so ti prejšnje punce priporočile-mehki in vpojni. Kar se spalne srajce tiče smo jih dobili v porodnišnici in so kar fajn ...ampak samo tam. Jaz imam doma pižamo ker v spalni srajci mi je mal štorasto spat.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2005 23:57:26   
rozi81
Punce ko boste tam vam bo čisto vseeno kakšno splano srajco imate na sebi ker se itak vse okoli sončkov vrti. So pa drgač zelo udobne tiste srajce. Pa še do joškic hit pridš če je treba podojit.

Vložki so pa res zakon, čeprav tut jst nism verjela.

VIRuser posted image

Lp S

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.12.2005 0:26:52   
arielca
Spalne srajce res niso po zadnji modi, ampak tistih nekaj dni pa že potrpiš.

VIR 80 so pa zakon. Preverjeno!!!! Pa spodnje hlačke za enkratno uporabo tut!!!!!

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.12.2005 13:48:52   
Anonimen
ja vir 80 so zakon. oz v jeseniški porodnišnici so nam dal še bolj mehke vataste uložke, brez une plastike spodaj no folije. js sem od začetka mela 2 naenkrat pa itak zamenjavaš ful pogosto.
absolutno so fine tut gatke za enkratno uporabo..une mrežaste da te nikjer nič ne reže. na jsenicah jih nimajo zato sem jih sama nabavla v lekarni
spalne srajce pa dobiš v porodnišnici ni treba nič nabavljat. so pa najbolj praktične v tistem momentu. sej prej ti ni nič jasno, ko si pa tm je pa vse kristalno čisto. js priporočam sam še eno zadevo..varnostne sponke..našim spalnim srajcam je mankal velik knofov in prerezane so globoko, do trebuha skori da lažje dojiš, ampak če nimajo gumbov ni pa prov nič fajn da si skos vs razgaljen. pa dojilski modrc pa blazince so obvezne!

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
24.12.2005 13:50:59   
KMALU
user posted image Lara dober nasvet glede sponk...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.12.2005 13:43:08   
lelaval
Se pridružujem mnenju večine, da so VIR 80 zakon - v porodnišnici - za doma pa si itak kupiš druge, pa mrežaste spodnje hlačke - zakon user posted image .
Kar pa se tiče spalne srajce - v porodnišnici sem jo imela - njihovo, doma pa kar pižamo - še najbolje, če imaš takšno na gumbe - za dojenje, sicer pa takšno, kot si nosila prej.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?