Anonimen
|
1. k psihiatru noče, ga po njenem ne potrebuje ( in če bolnik k njim noče, ga ne sprejmejo- odgovor sestre pri psihiatru, ki sem jo klicala za pomoč) 2.res je hothien, ampak, zakaj se hvali s tem in ti mimogrede še prizna, da točno ve, koliko tablet mora pojesti, da ne bo umrla 3. tanikaa, kako ji pomagat, če pomoč zavrača. Vse karkoli se ji godi, smo takoali tako vsega drugi krivi. Ni je stvari na svetu, za katero bi krivila sebe, in če ji poveš, da je nekaj 8ko imaš dokaz) njena krivda, pa bo že poskrbela in našla 100 razlogov, zakaj spet ni ona kriva, da je tako in tako, kljub dokazu 4.saj v tem je težava ona ni niti slučajno depresivna. Kot prvo ima preveč časa za razmišljat in vsaka govorica, ki jo sliši jo obrne v slabo. A ve verjamete vsemu, kar slišite pri poročilih- ne boste verjele ona verjame. Sem jo hotela vključiti v različne upokojenske skupine- navdušena je samo prvi dan, ko bi pa mogla iti tja pa noče..... Kako naj ji uredim družbo, da se bo zamotila. 5. Drugače sploh ni slaba- kuha, čisti, lika, ampak te tabletomanije in vsakdanje najedanje, kako je ona uboga naju pa ubijajo. Hvala, da ste mi vsaj svetovale, bova pa z možem tako ali tako poskušala še iskati različne variante za pomoč.
|