|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Božiček bo
13.12.2005 8:18:08   
suzi
Sem bolj nova na forumu, ampak vam vsem sporočam da je bila letos Božiček res priden. Po enem letu težav je uspelo in bomo v avgustu videli novega user posted image .
Bi pa rada vprašala ali katera od vas ve kateri ginekolog v Ljubljani na novo jemlje pacientke. Včeraj sem šla namreč do svoje ginekologinje na Aškerčevi pa mi je sestra rekla da si moram najti drugega zdravnika da me bo spremljal ker pri 30-ih pa res nisem več študentka. Malce neugoden čas za novico o izbiri novega gin. glede na to da da mi je ta ista sestra povedala da je v Ljubljani kriza ker so vsi prezasedeni, naj pa poskusim v Kranju.

Za vse tiste ki upajo pa držim pesti in bom še en dodaten listek želja pustila na okenski polici.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Božiček bo
13.12.2005 8:23:30   
Monika79
čestitke Suzi, uživaj v user posted image  in povej kako dobro besedo o nas Božičku user posted image user posted image user posted image , da nas naj obišče in seveda obdari (želje pa so tako ali tako znane)user posted image
Kaj več o G v tvojem kraju, pa povprašaj punce na temi nosečnost, bodo ti ziher lahko kaj več povedaleuser posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2005 8:30:14   
suzi
Hvala za čestitke, držim pesti da boste vse srečke nosečke. Bom povprašala še druge po forumih.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2005 8:36:04   
nanica
Na Metelkovi ena nova ginekologinja na novo sprejema pacientke, samo sem pozabila, kako se piše. Pokliči na Metelkovo ali pa k dr. Colji, saj mi je ona povedala za novo ginekologinjo.

Pa vse dobro!!!

nanica

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2005 8:41:10   
Reja
Suzi, čestitkeuser posted image user posted image user posted image .

Žal pa ti za ginekologa ne morem pomagat.

Menda imajo sezname zdravnikov, ki še niso "zapolnjeni", na zavodih za zdravstveno varstvo.

Sicer pa pomagajo tudi veze. Jaz sem tako iskala zobozdravnika, pa sem na tem forumu odprla novo temo in mi je ena od punc pomagala. Dala mi je telefonsko od zobarja in mi svetovala, naj povem, da me je ona priporočila. In tako imam čez mesec in pol pregled pri zobarju preko zavarovalnice.

Pa srečno!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2005 9:56:42   
tinkamiška
Bravo Suziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2005 10:50:16   
KODA
user posted image user posted image
čestitke in lepo nosečnost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2005 7:40:24   
NATAŠI
Čestitke!! user posted image  user posted image

Ste bili pa pridni, da je bil božiček malo prej pri vas... mi bi ga tudi radi videli user posted image

Vse dobro, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2005 9:34:09   
Naja30
user posted image user posted image  BRAVO suzi! 

če iščeš G, ti priporočam ZD Šentvid. jaz sem isto bila na aškerčevi in sem se kakšen mesec, preden sem zanosila, prestavila sem. brez problemov me je vzela. pa prav prijazna in dobra je. če hočeš, je tukaj še številka: 01 583 74 00 in rečeš, da želiš ginekološko, ker se oglasi centrala.

še enkrat juhej za user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2005 11:31:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image , pa čimprej si poišči ginekologa....
Nati

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?