|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srečo je treba deliti
11.12.2005 11:35:27   
GoYa
Danes zjutraj, 13. dan po ET smo zagledali +.

Malce sem še zadržana, ker tudi pred letom in pol sta bili user posted image , pa se ni lepo končalo, vendar verjamem, da tokrat bo vse ok in da bom avgusta postala mamica.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srečo je treba deliti
11.12.2005 11:37:10   
Dejča
Tudi jaz ti držim pesti in - kar veseli se user posted image !!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2005 11:41:45   
Sulfinija
Goya!!!!!!!

Še na tem forumu ti želim lepo,zdravo nosečnost naj traja devet mesecev in to celih ter še enkrat iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2005 11:55:07   
Anonimen
Čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirno in zdravo nosečnost ti želim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2005 12:01:56   
marrusa
Iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2005 12:07:41   
Špela100
Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2005 12:30:30   
Monika79
To pa je zelo lepa novička user posted image  iskrene čestitke in le se veseli svoje nosečnosti in preženi črne misli!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2005 14:07:07   
PBJ
Čestite in tokrat bo zares vse OK.user posted image

lpuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2005 14:34:07   
PiaM
user posted image user posted image user posted image  Iskrene čestitke!!!

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2005 14:41:55   
emaa
Čestitam še ena fosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2005 15:17:15   
Pikapolonica
Oj, GOYA, kako sem pa jaz vesela zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Škoda le, ker tokrat ne bova več klepetali na isti temi (9nebes ni več, saj veš). Jaz sem namreč julijka......

DRŽIM PESTI!!!!!!!!!!!!

LP, Pikapolonicauser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2005 16:14:38   
tia
Goya,ČESTITKE!!!

Veš zate sem posebej vesela,kajti vem kakšna pot je za tabo.Res ti želim,da boš avgusta pestovala svoj najlepši zaklad user posted image .

Samo pozitivno,boš videla bo vse tako kot more biti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko sreče.

pa pa

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2005 16:34:21   
Anonimen
Vau, huraaa, čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2005 18:40:59   
Jančika_
GoYa, to je pa res čudovita novicauser posted image user posted image user posted image ! Prepričana sem, da bo tokrat vredu. Čestitam in držim pesti!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2005 18:45:19   
pika74
Oooojla GoYa user posted image user posted image user posted image .

Zjutraj si mi poslala najlepši sms - slikco pozitivnega testa +user posted image user posted image user posted image . Magični plusek. Žal ti šele zdaj čestitam na RR, ker sva bila ves dan na smučanju. Ampak - ti povem, sem tako dobro danes smučala, da me je še moj pohvalil user posted image . Kaj ne bi, če sem bila pa tako vesela user posted image .

Tako dolgo sta ga čakala in končno se je sreča nasmehnila tudi vama.

Vesela sem in od srca vama privoščim. In komaj čakam, da te objamem in da nazdravimo skupaj - midva in tvoj najbrž s teranom - če ga je še kaj ostalo user posted image , ti pa najbrž s sokom - mami GoYauser posted image user posted image user posted image .

Kok se mi fajn zdi... in že na smučišču sem študirala, kdaj bo pol GoYa rodila... hmmm najbrž tam nekje poleti julija, avgusta...

Mami GoYa, zdej pa le pobožej bušija user posted image .

Pa lep pozdrav tudi možu.

Pika74 in njen šocl user posted image .

Lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.12.2005 18:55:06   
lucika
user posted image user posted image user posted image user posted image , ZELO ti privoščim!
vem, da me ne poznas, bolj malo pišem in več berem, ampak, prav solze sem dobila v oči, taka lepa novica je to!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.12.2005 19:09:19   
ZARA
Vse dobre stvari zahtevajo svoj čas in srečo je treba množiti, Goya...zelo sem vesela zate!!! ČESTITKEEEEEEEEEEEEEE!!!!

user posted image user posted image user posted image  

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2005 19:19:37   
dory
Hudo doberuser posted image ...take dobre novicke zmer rada preberem....res ti iz srca cestitam in zelim,da bi slo vse kot je treba :)user posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2005 20:25:29   
KODA
user posted image user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2005 20:27:47   
Massa26
Čestitam!

To je pa velik dogodek tudi za RRjevke user posted image

Veselim se s tabo user posted image  z vama user posted image  z vami... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2005 21:13:41   
Nasy
user posted image vse lepo, čestitkeuser posted image

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.12.2005 21:48:49   
GoYa
Hvala za čestitke, bejbike user posted image .

Sem pa avgustovka. Bo poletno dete, tako kot mami user posted image .

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2005 6:28:18   
girly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo goya!

lepo, veselo in brezskrbno user posted image  ti želim!

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.12.2005 7:49:23   
Špelka
GoYa, iskrene čestitke in vso srečo!!! Končno, da je spet eni fosilki ratalo! Upanje za vse nas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.12.2005 8:56:44   
hati
wauuuu...ma kako lepo... user posted image  user posted image  user posted image  čestitam in iz srca privoščim... naj teh devet mesecev mine hitro in predvsem  mirno in zdravo.... nasmeh na usta in samo pozitivne misli.... uživaj maksimalno....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?