|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča je brez okusa
8.12.2005 7:23:20   
Gordana-3
moja tašča je brez okusa, ampak res, ne pretiravam. moji pupi, ki je stara 19 mesecev, kupuje oblačila čudnih barv in krojev. vse to dobi v eni trgovini, ki je zelo blizu njenega doma (prek bloka). mnoge boste rekle, da sem morda nehvaležna, ampak kar je preveč je preveč. moje mnenje je, da morajo biti otroci oblečena v svetla oblačila, ona pa skoz kupuje neko sivo, rjavo (vzorec geparda za hlače), črne plišaste hlače, iz zeloooooo debelega pliša ipd. Že neštetokrat sem ji povedala, naj ji kupuje, če ji že hoče, oblačila svetlih barv, ker mi te temne barve niso všeč in jih ne bomo oblekli niti za doma. nimam več idej, kaj storit, ker se mi zdi škoda, da potem ta oblačila ležijo doma v omari.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča je brez okusa
8.12.2005 7:26:05   
Anonimen
Temna občaila otroka definitivno zafrustrirajo in ovirajo njegov psihični in socialni razvoj. Zato je kar prav, da jih punčki ne oblačiš.

(odgovor članu Gordana-3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2005 7:45:09   
Lenny
Obstaja možnost, da gresta nakupovati skupaj? Morda to reši tvoj problem, tako kot je mojega. Ne morem sicer reči, da moja v.d. tašča nima okusa, praktična ni pa resnično popolnoma nič. Zato smo se zmenili, da gremo vsake toliko skupaj v trgovino. Izbiramo skupaj, ampak upošteva najino mnenje in okus, na koncu pa smo vsi zadovoljni. Ona, ko vidi, da mali veselo nosi, kar mu je kupila, midva pa tudi, saj je dečko dobil nekaj uporabnega.
Vem pa, da tak pristop vsepovsod ne deluje.
Veliko sreče pa čimmanj jeze. Oblačila pa čez nekaj časa podari komu, ki jih potrebuje.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2005 9:19:51   
karmy
prvo najprej:

user posted image

mah če ne zaleže noben pogovor pa se nehi ubadat s tem..madona ste nekateri zgodnji tipi..

user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 9:22:58   
turbo
OJ, če se ji ne da dopovedat, oblačila podari naprej.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 9:34:26   
Reja
user posted image .

Saj vem, da ni niti malo smešno, ampak preverjeno je, da so tašče ljudje, ki se jim v življenju ne da nič dopovedat.

Od moje prijateljice tašča je malemu kupila eno odštekano kapo. Ampak to tašči ni všeč in je zato malemu kupila eno glupo staromodno kapo. In revež jo nosi vedno, kadar ga pazi.

Z dopovedovanjem, da je to pač moderno, da je pisano veselo,.... prijateljica ne pride nikamor.

(odgovor članu turbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2005 9:34:59   
zoya_
če jih pa samo v roza oblačiš, pa tud ni dobr user posted image  to od mojga mat kupuje, vse kar kupi je roza, pa našima tamalima sploh ne paše... moraš različne barve kupovat... sej so lepe rdeča, pa modra, pa sv. modra, pa zelena, oranžna, rumena, tud črne hlače imasta, vendar vedno s kombinacijo neke žive majčke zraven,.... barv milijon, samo ne samo roza...user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 9:42:56   
*barbapapa*
Reja,
ma,....pri mojem otroku bomo plesali tako kot bova jaz in moj dragi pela user posted image user posted image user posted image

zato tašča nebo vsiljevala svojega mnenja, kaj naj mulc nosi oblečeno ...... (bognedaj, da mu oblači nekaj, s čimer se midva ne strinjava.....)user posted image

take teme me podžgejo,.....

jaz se svoji tašči ne pustim.....

Gordana,

Sicer bi pa jaz v tovjem primeru naredila tako, da bi tašči predlagala, da greva skupaj v trgovino,...... ali pa da naj tisti denar nameni za varčevanje otročka in mu raje nakaže na banko,........

odkrit odnos..... je vreden zlata......

user posted image

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 9:43:02   
Anonimen
Tiborju bo zdaj babica prvič kupila nekaj za oblečt, je napovedala, da bo pod novoletno jelko ena trenirka ali nekaj takega (spraševala je za velikost). Pa za Miklavža je kupila copate, ki so res, ne vem kako bi se izrazila, bolj za v kakšno bolnišnico ali laboratorij ali kaj takega.user posted image  Verjetno bo trenirka v istem stilu. Ampak briga me, copate bo itak imel pri njej (čeprav jih je komaj hotel obuti), ostalo bomo pa že za na vikend ponucali, tam vedno prav pride kaj za preoblečt v "delovne" cunje.
Če se ti zdijo cunje, ki jih tašča kupuje, pretemne, pa vsakič pač zraven, ko se zahvališ, reči, da škoda, da ni kaj svetlejšega.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 9:57:37   
Gordana-3
tako kot pravi reja: taščam se da malo dopovedat, vsaj moji! saj v bistvu sem se že navadila na to, saj to traja že 19 mesecev, toda škoda je pač denarja, ki ga razfrčka za zadeve, s katerimi se pupa niti ne igra, niti jih ne obleče, niti jih ne poje - razne čokolade bi morale biti po njenem vsak dan na jedilniku, ali pa vsaj kakšna sladkarija. me raz...., ko ji daje čokolade in kekse, ko točno ve, da sem alergična na to. seveda laura potem hoče to imeti in odpreti, če ne, se dere ko jesihar! ampak najbolje pa je, ko enkrat vgrizne npr. v čokolado, potem pa jo kar pusti nekje, ker ji očitno ni dobra! user posted image user posted image user posted image  LAURI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 10:00:11   
Anonimen
Oh, daj no, saj ti tako grozno, če otrok je čokolade. Da le je še kaj drugega zraven, pa da si umiva zobe, pa je to super zadeva. Bravo, Tibor!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2005 10:04:15   
Margareta

Saj moja tašča je čisto ista, user posted image , ima pa še eno hibo - zadnjič mi je zabičala naj malemu ne kupujem žabic, ker jih bo kupila ona - O.k., sem bila ful vesela, potem pa za 3 mesece staregauser posted image kupi žabice za 2 leti - da bodo za dalj časauser posted image user posted image user posted image
v glavnem te cote, ki jih kupuje ona oblečem samo, ko gremo k njej na obisk.

Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2005 10:07:40   
marty5
Oh, kako te razumem....

Sicer mi še čakamo na user posted image , ampak mi ej tašča prinesla že kar nekaj stvari, ki niso niti najmanj po mojem okusu. Pač smo različne. In jaz ne vsiljujem njej mojega okusa, ona ga pa ne bi smela meni (neke kvačkane zadeve ipd.). Tako da ob vsaki priložnosti pouidarim, kako ne želim, da mi ljudje (splošno) nosijo to pa to, ker smo vsi različni, z različnimi okusi. Ne vem, če bo kaj zaleglo - vsekakor pa če mi bo za otroka kaj kupila in mi ne bo všeč, bom enostavno spravila v omaro. Takrat bo upam razumela.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2005 10:11:15   
Gordana-3
margareta, tudi to poznam user posted image
črne plišaste hlače, ki jih je dobila včeraj, so tako velike, da .... tašča me je kar potolažila, da je dvojkica in da jih bo lahko oblekla drugo leto. aha - meseca maja bo moja pupa okoli hodila z dolgimi črnimi debelimi pliš hlačami! kar lasje mi gredo pokonciuser posted image

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2005 10:11:59   
Margareta

Ja marty saj jaz sem tudi nekaj časa njene cote spravljala v omaro - pa če pogledaš je res škoda denarja, pa še ves čas me je moja tašča spraševala - ja zakaj mu pa tistih hlač ne oblečeš, ki sem jih jaz kupila,...user posted image

itak mi pa pravi, da tamalega oblačim kot pastirčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2005 10:14:35   
tanikaa
joj, kak mam jaz zlato taščo. bravo ona user posted image user posted image user posted image

ja, punce, a se zavedate, da bomo tudi mi enkrat TAŠČE?!?!?!

Je** se mi za vse in vsakogar.

Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2005 10:20:48   
malika
Srečnice, da vam sploh kaj kupijo.
Moja tašča je sicer super ženska z okusom user posted image  ,a kaj, ko kupi kaj samo za praznike -rojstni dan in božiček, drugače nič.

Če mi pa  kdaj kaj slučajno ni všeč, pa jo vprašam kje je kupila in grem menjat. Pa ni užaljena, še vesela je, da sem ji omenila user posted image user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2005 10:27:48   
KODA
Naša tašča,še kar ima okus.Ampak je pri nas taka moja mama.Kupuje jima vedno temna oblačila ali taka,ki meni niso ravno najbolj všeč.Saj kupi tudi dobro,ampak zelo redko.Ponavadi imam temna oblačila in taka oblačila ki jih ni škoda,za v vrtec.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2005 10:33:13   
Marogica
Mogoče bi ji lahko ob priliki povedala, da ima tvoj otrok vse , kar potebuje, ker si mu že sama nakupila, pa če bo res ali ne.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2005 11:53:39   
lex
A se zavaedate kako srečo imeta vse skupaj, da vam tašče kopujejo, kajti pri nas kupuje TAST (jap prav on), ki je full razvajen, da ga vsi cartajo in da si mu nihče ne upa nič rečt, da kaj ni prav nardil. No inako smo dobili bodye z metuljčki in čipkami, še preden se je Aleks sploh rodil 8pa vsi so bili pametni, da bomo fata dobili), poleti so bile na vrsti oranžne hlače z mašnicami in rožicami (upam, da bo naslednja pupa, ker so res lepe), o zimskih čevljih pa sploh ne bi besed zgubljala - so bili vsi (še moji) naudešni kako so fajni ko so topli in mehki pa ovčo imajo not - ampak so za punčke (jaz bi mu kupla take iz goretexa fantovske), pa dobro za letos bodo že, ker če hlače dol popraviš se res ne vidi kakšni so (hvala bogu so rjavi), drugo leto mu pa že marca kupim zimske čevljeuser posted image .

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2005 12:09:47   
Anonimen
Joj, groza... Se že kar bojim taščinih daril. V bistvu ne govoriva, vendar že sedaj pošilja stvari za v gospodinjstvo (podobna krama mi že iz omar visi), da bi mi v rit zlezla, ker sem user posted image in se boji, da bo otroka redko videvala.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2005 12:30:45   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Reja

user posted image .

Saj vem, da ni niti malo smešno, ampak preverjeno je, da so tašče ljudje, ki se jim v življenju ne da nič dopovedat.

se strinjam popolnoma. sem že zdavnaj obupala. kar mi ni všeč, pač podarim naprej. sicer se pa sedaj troštam s tem, da bo zdaj živce žrla moji svakinji, ki je noseča in bom jaz imela mir.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2005 12:45:33   
Emm
Joj ženske hvala na tej temi jst sem že mislila da je z menoj neki narobeuser posted image .
Z mojo taščo se ne razumeva najbolje no razumeva se če je situacija kot si jo je ona zamislila če pa je nekaj kakor ona ne želi ti bo direkt brez dlake na jeziku povedala svoje in kar ti gre.Mojega in mene je že tolikokrat spravila v prepir med seboj da je že bog pomagaj in povrh,ker je še bolana ima in mora imeti ona vedno prav zato sem že ob sve živce.Če mene neki boli je to ničvredna bolečina saj le ona ve kaj je bolečina.Če tamalemu kupim kar je normalno po našem okusu mora vedno nekaj pripomnit.Zakj si kupila mu to,pa to ni praktično,to je čudno,barve so prežive.....
Ma karkoli samo da se vtika.
Ona mu je do sedaj kupila 3 svari pa je mali že 10 mesecev.In mi ma kaj za pripomnit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2005 13:33:29   
corfu
user posted image Jaz moram pa mojo taščo glede tega zelo pohvalit ima dober okus in malemu vsake toliko prinese vrečko cunj iz H&M-ma!user posted image

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 24
8.12.2005 13:35:58   
Nasy
ujej, kaj me še vse čaka...

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?