|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČICE 2006
4.12.2005 21:26:58   
sazi
Ezi, če sem prav dojela, je prvo predavanje ob 16:00 ali 18:00 (torej 2x in sama zbiraš, kdaj ti bolje ustreza), vsa nadaljnja predvanja pa potekajo v več skupinah in to ob 9:00, 16:00 in 18:15 - urniki pa se dobijo na jutrišnjem 1. predavanju.

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 276
4.12.2005 22:06:52   
Ezi
O, Sazi, hvala ti!
Če najdem varstvo za Nejca, pridem jutri ob 16.00. Drugače pa bom potem ta teden hodila ob 9.00, ko je mali v vrtcu. Moj dragi ima namreč popoldne šiht, ta teden. Za naprej pa ... bomo videli, kako bo šlo.

Pozdravček!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 277
4.12.2005 22:24:47   
čuko
Pozdravljene user posted image !

Zanima me ali imate tudi me probleme z forumom? Mene kar ven meče!

Taksoplazmoza: tudi jaz je še nisem prebolela!

Vidim, da že pridno smrekice postavljate! Mi imamo v navadi, da to naredimo 24.12. pred večerjo, tak da bo pri nas še malo počakala.

Kami: zelo lepe slikice Puja! Jaz go obožujem.

Glede kil: hvala punce za spodbudne besede, sem se že pomirla, bom že pol dol spravla. Čokolešniku sem se pa za par dni odpovedala.

Naslednji pregled imam 16.12., bova user posted image tehtale in izmerile, je rekla g., da te se bo že lepo videlo.

Lep večer vam želim, pa lepo cartanje z user posted image !

Naš sonček je prijokal 2.2.2006!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 278
5.12.2005 7:03:34   
tinkatonka
Jaz tudi danes začnem z materinsko šolo, vendar ne v porodnišnici ampak v ZD Fužine. Jaz imam danes ob 13h začetek prvega predavanja.

Drugače je pa za mano grozna noč. Očitno sem malo vremenska. Me v trebuhu zelo zelo tišči, zelo malo sem spala (beri: nič), slabo mi je bilo, srmane kosti me tako bolijo, da se samo postavim v nek položaj in se potem ne premikam več, ker me res ful boli. Pa tud user posted image  je bolj živahen kot ponavadi, me je tud ponoči, ko je ponavadi celo noč spal, veliko veliko brcal. Sicer se ne pritožujem ker me brca, ker je lepo čutiti  njegove brcike, samo mam tak čuden občutek, da se zato ker se mami ne počuti dobro, da se tudi dojenček ne počuti najboljše.

No zdaj se grem pa počasi zrihtat in z bratom v službo, danes mu namreč začnem pomagati v službi na nekem projektu (4 urce na dan), potem pa v materinsko šolo, domov kuhat in nato bom pomojem kr dol padla od utrujenosti (predvsem zaradi tek k..user posted image .. neprespanih noči). No upam da vam enkrat do večera sporčim, da sem živa i zdrava in vam povem kako mi je bilo kaj všeč prvi dan v MŠ.

Upam da se ve kaj bolje počutite. Tukaj v Lj pada dež in je prov bednouser posted image . Pobožajte svoje trebuščke in pazite nase.

Lp

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 279
5.12.2005 7:50:50   
Eviii
jutro s primorske... da vas potolažim: tudi pr nas dežuje 100 na uro!!!
zdej sm pa kr slabe volje. sm prej napisala eno tko lepo sporočilo, pa mi ga je zbrisalo. me je kr vrglo vn!!!
ta teden imam jst drugače kr zelo naporen. danes morem ene stvari za službo uredit. jutri in v sredo imam pa tečaj v ljubljani. vsak dan po 8 ur. upam, da bom vzdržala... in v petek morem it spet v ljubljano, da predam posle svojemu sodelavcu. pol pa se bom počasi začela predajat prazničnemu razpoloženju user posted image
tudi jst grem danes spet v šolo za starše. v novembru sem bla samo na prvih treh predavanjih, ker sem bla pol v bolnici. danes grem pogledat samo za urnik, da si uspem rezervirat čas v decembru še za ostala tri predavanja. ob enih imamo pa ogled porodnišnice, čeprou sm si jo zadnič že kr precej dobro ogledala...
ta noč je bla tudi pr nas precej neprespana. oba z možekom sva se namreč kr precejkrat zbudila. mislim, da sva oba imela nočne more... kaj je kaka čudna luna te dni?
želim vam prijeten začetek tedna in se beremo kasneje user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
5.12.2005 8:15:11   
karin412
Ma tudi jaz sem slabo spala, ne vem, kaj je to. Če sem se obrnila, se je punčka zbudila in me brcala. Pa se pozna, da se mi je v noči na soboto obrnila z glavo dol in me tišči bolj dol, pa tudi lulat hodim bolj pogosto. Zdaj tudi čutim, da me brca višje proti želodu, rebrom in da je zdaj tam bolj mehko na otip. Proti jutru pa me začnejo boleti kolki, tako da itak vstanem.

Drugače sem pa imela včeraj rojstni dan! Praznovali smo doma, pa tudi moji starši in starši od mojega dragega so se prvič spoznali. Bilo je prav lepo.user posted image  Seveda sem bila jaz z gosti, moj dragi pa je moral pripravljati in kuhati gobovo juho, ampak na koncu je bil tudi on ponosen nase, da je tako dobro skuhal.

No, tiste ki delate, zdržite še malo, jaz še tri tedne in se prav veselim, ko bom doma!!!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 281
5.12.2005 8:21:29   
Eviii
vse najboljše karin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mi imamo tudi doma slavljenca - mojo mamo, ki ima rojstni dan pa še v penzijo gre danes. žurko za familjo je že pripravla včiri, danes je pa še za kolege čas... tko da se bomo spet pridno redili user posted image
drugače sm pa glihkar izvedla, da imam zelo slabe izvide in da se me kr drži uroinfekt. je rekla zdravnica, da ne ve, kaj nej nardi z mano. sm ji obljubla, da bom nardila eno kuro z ogromno tekočine in ledvičnimi čajčki, da poskusim to do četrtka pregnat. pol pa spet v laboratorij. in če bo izvid spet slab, bomo pač dobili antibiotike. zdej obstaja nevarnost, da dobim vročino, ki lahko povzroči krče in s tem tudi popadke... držte pesti, da bom uspešna z mojo kuro in da bom uspela pregnat bakterije!!! pa povedala mi je tudi, da sm zelo slabokrvna in da morem g na to opozorit pri naslednji kontroli (22.12.). same probleme delam mojemu-i user posted image ...

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 282
5.12.2005 8:33:04   
marty5
Dobro jutro!

In spet je ponedeljek.....in spet čakamo na petek user posted image

Malamisha - tudi jaz nimam nobenega smisla za slikanje in sem v Baby centru našla slike, ki se prilepijo na steno - imaš od miki miške, pa medvedka pu-ja do titi-ja itd. Jaz bom šla kar na to varianto. Sredi stene pa bom okrog in okrog sobe nalepila tak barvan trak z vzorci. Skratka - tudi za nas - neumetniške duše so poskrbeli user posted image

Eviii - smrekico sem postavila v soboto in jo tudi poslikala, enako moj trebušček, ampak moram najt kabel od digitalca, da lahko dam v album. SEm pa za to smrekico porabila kar 4 ure - ja, kar nič mi ne gre več od rok kot včasih user posted image

Vikend je drugače minil kot bi mignil. Včeraj smo jedli in praznovali  - sem ko mali user posted image  od vsega sladkega....pa če mi takooooo paše user posted image .

Danes imam pregled pri G - verjetno le rutina, zmenila se bom še za datum UZ in za bolniško v januarju. 16.12. nastopim dopust, porodniško pa 28.1., tako da mi 10 zmanjka in je G rekel, da bomo zrihtali bolniško - da ne bo problem, ker itak že vso user posted image  delam. Res postaja težko.

Jaz spim zelo slabo  - danes sem ob 3:45 že gledala v strop in vpoštevala nasvet ene februarčice: vstala sem, šla v dnevno sobo, malo prešaltala programe po TV in pol kar na kavču zaspala do jutra. Tisto kobacanje v postelji res ne pomaga.

Tako, je treba it kaj delat zdaj user posted image . Vas bom z veseljem kaj prebrala vmes user posted image

lep dan vsem user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu malamisha)
Neposredna povezava do sporočila: 283
5.12.2005 8:38:26   
marty5
No, medtem, ko sem pisala, so že priletela nova sporočilca...

Karin - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tudi moj oče je imel včeraj r.d. in smo ta vikend kar vsi praznovali...

Pa tudi res mora bit nekaj v zraku, ker vse tako slabo spimo user posted image . Moj mali je tudi veselo brcal celo noč in brcike so postale ful drugačne kot prej. Sva se pol noči "pogovarjala" , ker očoitno nisva mogla spat user posted image . Moj user posted image  se je že nehal spraševat kaj blebetam ponoči user posted image .

No, zdaj res grem - aja, pri nas tudi dežuje in piha. Prav bedno vreme....upam, da bo potem pomlad sončna, da bomo lahko z vozički pohajale user posted image

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 284
5.12.2005 8:44:39   
Eviii
marty, kaj prideš danes na ogled porodnišnice ob enih? midva z možekom greva še enkrat, tokrat na ogled na bolj profesionalen način. bom prou vesela, da mi pol ne bo treba it eno nadstropje nižje in tam ostat en teden al pa več user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 285
5.12.2005 8:49:26   
marty5
Sem že kar odgovorila pod temo primorke - danes ne pridem, ker mi ne znese. Imam še G popoldne in goro dela v službi - nizki štart do dopusta, da predam vse in me bodo potem pri miru pustili...no, vsaj upam.

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 286
5.12.2005 8:56:43   
Eviii
sm prebrala in ti tudi odpisala pod primorke...
kot opažam si vse februarčice zdej vztrajno rihtamo dopuste in bolniške, ker kot vidim, nas je že kr precej, ki komi čakamo, da lahko ostanemo doma. v mojem primeru celo sodelavci čakajo, da kdo prevzame moje delo, ker postajam iz dneva v dan bolj pozabljiva... res ne vem, kje imam glavo!!! mislim samo še na user posted image

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 287
5.12.2005 9:29:28   
natalia
drage souser posted image !

spet mam eno vprašanje: ali je očkom nujno hoditi na vsako predavanje MŠ? moj user posted image  namreč dela na III.izmene in popoldan nikakor ne gre skozi. kaj pravite?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 288
5.12.2005 9:52:41   
BaGSi
Karin - vse najboljše user posted image !

Izgleda, da imamo polno praznovanj: čez vikend smo praznovali v MB rojstni dan od moje mame, dva godova; pa še predčasnega Miklavža - tako da vikend + 1kg user posted image . Bom se mogla med tednom potrudit, da bo šlo kaj dol...

Evii - tudi jaz na žalost začnem danes z antibiotiki zaradi bakterij v urinu; pa še močnejše železove tablete sem dobila zaradi močne slabokrvnosti... Čudno, da imam še kar energijo v službi... Sicer pa samo še 8 delovnih dni user posted image

Kupila sem blago za obrobo posteljice, posteljnino, prt,... tako da takoj ko zaključim službo lahko začnem ustvarjat. Komaj čakam, da bom lahko kreativna na svoj način!!

Lep pozdrav vsem user posted image  !!!

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.12.2005 10:17:23   
karin412
BaGSi, železove tablete pij z limonado! Meni se je stanje v 2 tednih močno izboljšalo. Edina stvar je bila ta, da so me zaprle, sem spila na litre Donata.

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.12.2005 11:28:02   
Tina76
Čao sonosečke!

Kako ste kaj? Pri nas na Štajerskem rahlo dežuje. Z dragim sva včeraj zvečer prišla s štiri dnevnega oddiha v Piranu. Imela sva se res ful fajn. Sprehodi, poležavanje, cartanje.....skratka huuuuuuudo lepo smo se imeli vsi trije.

Pojavila se mi je ena težava..... otrdevanje trebuha. In to kar konkretno. A se vam to tudi dogaja?
Mene ful pritisne na WC ampaka eno kapljico in takoj za tem trebuh postane kot kamen. Me je prav strah. Bom danes vprašala G  če se pridem pokazat ali ne. Drugače pa sramna kost še kar boli.

V Lj sva v Baby centru kupila previjalno in ko sva prišla domov je bila v škatli zapakirana otroška postelja. Grrrrruser posted image !

Papirje za CSD že imam 14 dni doma pa se še nisem spravila .......moram zdaj počasi!

Imejte se lepo....kljub dežju!

Tina in Jošt

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.12.2005 11:44:25   
Ezi
Živjo!

Sem na hitrco še sem skočila pogledat, seveda spet ful napisano, sem pa na rr iskala en recept. Imam v planu malo peči in kuhati. Samo, še ne vem, kdaj.
Za danes sem dobila varstvo za Nejca, tako, da letim v MŠ po urnike, če mi ne rata ostati cel čas. Moja predraga šefica (user posted image ) me je povabila na kosilo. In to ob štirih. Ne vem, ampak verjetno bi bilo fajn, če bi se malo narisala tam. Kaj pa vem. Sede mi itak ne.

Moram pa se malo považiti, glede na to, da ste vse slabo spale, da sem jaz danes odlično spala, sem se le enkrat predramila, pa sem se hitro prisilila, da sem nazaj zaspala. Še vedno grozno kašljam, prav kriza je, še najhuje mi je to, ker pri kašlju ne morem zadržati vode in sem tako za vsako kapljico na wc-ju. In zaradi prehlada naj bi veliko pila. Halo?! Slabokrvna sem jaz že celo življenje, med nosečnostjo seveda še bolj in pravzaprav mi nič ne pomaga, le to je dobro, da držim hemoglobin nad vrednostjo 100. Zdaj ga imam 104. Hura!

In blazno hitim z okraski in voščilnicami ... no vsaj v mislih paničarim, itak pa sem čakala današnji dan - pay day HURA!!! Da se zapodim po potrebni material.

No, zdaj letim v trgovino, pa kosilo pripravim, pa hura za Bežigrad k zdravnici, kjer so ceste zaprte zaradi blaznih obiskov, pa po Nejca v vrtec, pa do varuške in še v MŠ ... tu nekje pa še skok do šefice ... kako mi bo to uspelo??? Bomo videli.

Uživajte!!!!!

(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.12.2005 11:46:58   
ursa_p
Dobro jutro!

Pri nama se zadeve premikajo ... vceraj je do treh zjutraj delal sobo z izravnalno maso, da jo je koncal ... konco ... sedaj pa se smirglanje, potem pa barvanje ... KOMAJ CAKAM!!!

Glede miklavza pa ... danes grem po malenkosti za vse moje clane druzine ... kar 5 jih je ... Maticek in 4 psi ... haha - ja, pri nas tudi psi dobivajo darilca! user posted image

Tinkatonka ... prav imas ... jaz sem priseljena v Kaselj! Moj Maticek je pa leto dni starejsi od tebe ... mogoce se pa poznata (je ravno ena njegova bivsa iz Sostrega - prav tako Tina, ampak je leto dni starejsa ... hehe)! user posted image

Jery ... se malo, pa bo sreda ... bomo mislili na vaju! user posted image

Taja27 ... jaz imam sama sebe tudi za hrosca, ki pade na hrbet in se ne more pobrat ... haha ... moj dragi mi pravi, da ce bom sitna, me bo samo na hrbet dal, pa bo mer ... hahahahaha.

Wallery ... ce bi morala jaz na dieto, bi bil konec z mano, ker sem ze tako zbircna Metka ... groza ...

Eviii .. ne samo, da je najboljsa lega na boku ... se bolj pomemben je LEVI bok, sam ima tako mali "prosto" cevko, ki mu dovaja hrano ... ce lezimo ne desnem boku, jo lahko malo "potlacimo"!

Glede kil ... moja znanka se je zredila za 30 kg ... tamala je stara kake 2, 3 mesece in ima samo se 4 kg vec kot pred nosecnostjo ... tko da nic skrbeti! Bo ze! user posted image

... ostalo napisem cez par minutk .. sefica rabi mojo tipkovnico!

Lp, Ursa

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.12.2005 11:48:38   
Ezi
Aja ... Karin, VSE NAJBOLJŠE!

Sazi, greš ti v MŠ ob šestih?

Pa še to. Lj.porodnišnica za partnerje organizira le 2urno hitro predavanje, za katerega prav tako dobi potrdilo. Decembra bo to 12.,19.12., to je ponedeljek ob 18.15.

LP, Ezi

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.12.2005 12:22:28   
sazi
Ezi, po vsej verjetnosti prideva ob 18h (odvisno, kdaj se primajeva iz službe). Vem, da imjo "hitri tečaj" za očete, ampak je vseeno bolje, če sliši kaj več. Na vsa predavanja mu seveda ni treba iti, na vsa ta porodna in podobno pa gotovo. Se bova sporti odločala glede na čas in razporeditve predavanj. Če mu ne bo uspelo, bo šel pa na tisti tačaj za očete (pa vj anuarju, če ne prej).

Včeraj sem prvič občutila bistveno razliko med ležanjem na desnem ali levem boku. Zvečer se vedno stisnem k mojemu user posted image  in sem tako na desnem boku. Me je takooooo začelo boleti pod desnim rebrom, da se potem sploh obrniti nisem mogla brez njegove pomoči. Tisti hip, ko sem pristala na levem boku, je bolječina popolnoma izginila. Torej do konca nosečnosti se ne uležem več na desni bok - je bilo prehudo. Joj, kaj šele bo v teh 2 mesecih.

Slabokrvnost: na podlagi česa vas vaši G pošiljajo na odvzem krvi, da potem ugotavljate, da ste slabokrvne? Jaz se sicer odlično počutim in sklepam, da je kri v redu, samo meni so jo /razen za toksoplazmo) vzeli samo 1x in to konec julija. user posted image  Voda je pa vedno BP.

Smrekica, voščilnice, darila ????user posted image user posted image user posted image  Bo spet vse v zadnjem trenutku. Res nimam časa niti volje za to. Še "dobro" da nimam otroške sobice in tako ne mislim nič posebej pripravljat za user posted image . Posteljico morava še kupiti, potem pa pride zraven najine postelje in to je to. Ostalo mogoče sproti po kosih.

Moram po nekih opravkih - peš, pa me tale dež moti. Bo sploh nehalo padat? vsaj za pol ure????

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.12.2005 12:38:34   
ursa_p
Glede dojenja ste me pa potolazile ja ... se veliko bolje drzim ... bo ze, ne?

Kami ... lepo, da je se vse v redu zaenkrat ... bomo skupaj upali, da bosta v enem kosu se nekaj casa! user posted image

Sazi ... midva greva se na par predavanj v decembu ... tisto, kar sva zamudila ... mi lahko na privat posljes urnik? user posted image  Ce se ti ga da prepisat?

Malamisha ... ena ideja glede sobice ... pol jo pobarvaj na belo (zgornji del) spodnjega pa pobarvaj na kar zelis ... vmes med barvama se pa kupi tako nalepko .. ne vem kako se ji ze rece .. z vzorcki in soba baje odlicno izgleda. Tako kot tisto med ploscicami .. kako se ze rece? user posted image

Cuko ... glede na to, da toksoplazmoze se nisi prebolela zahtevaj ponoven pregled!!! Ni se za hecat z njo! Narediti ti ga morajo 3x!!!

Karin412 ... vse najboljse! user posted image  Zanimivo, da sta sele sedaj prisla na spoznavanje starsev ... hehe.

Evii ... drzimo pesti, da bo vse ok ... daj pojej veliko rdece pese, da ne bos tako slabokrvna!!! Sazi, ti pa tudi!

Natalia ... obvezna so samo dva ali tri predavanja ... tisto kar se tice porodnih dob ... ostalo ni treba .. drugace pa obstaja hiter tecaj za ocke ... tudi to je v redu!!! Pozanimaj se kdaj so!

Tina76 ... pij magnezij!

Drugace pa me kriz in hrbet vedno bolj bolita ... ne ves cas, ampak ko pa me, pa ni fino.

V soboto sva imela obiske in sva skuhala vecerjo, pa je bilo toliko dela, da so me ze kar krci dajali ... ampak potem je bilo bolje! V nedeljo sva se pa vsaj malo spocila in spala do 11-ih.
Jaz imam pa se takooo dalec do porodniske!!! Se cel mesec in pol!

Sem pa ravnokar dobila par ornk brc v spodnjem delu trebuha ... no, verjetno me je naboksal ... haha ... baraba mala. user posted image

Drugace pa se vedno nisem spravila slikc od trebuha v album, ampak enostavno nimam casa se za pomanjsevanje slik ... ta velike pa nocem noter dajat ... ampak se pa slikamo vsako sredo (no, mogoce kak dan zamudimo, pa nic zato).

Jutri ima pa se zobarja ... da mi se malo plombe postima! user posted image

Za vse ki vam nagaja "brisanje" sporocil ... vsake toliko oznacite tekst in pritisnite Ctrl+C in vam tekst lepo skopira ... ce padete ven, date se enkrat odgovori in lepo Ctrl+V in vse je spet tam kjer je bilo! user posted image  Jaz sem se tega ze naucila, ker me je tolikokrat vrglo ven (samo ne na ringagaji! user posted image

Evo ... koncno sem se prebila do konca vasega pisanja ... odgovarjam kar sproti, da kaj ne pozabim! user posted image

Lep dan vsem kljub dezju!

Ursa

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.12.2005 12:43:16   
nuka
Vse najboljše Karin user posted image !!!

Mi smo pravkar prišli od mojega G. Sem imela UZ in smo šli vsi trije gledat našga user posted image . Je že z glavco obrnjen navzdol, pa potrdili so da je user posted image . Bo pa večji kot je bila Nika (2480 g ob rojstvu), je ocenil da ima okoli 1800 g. V sredo imam še pregled krvi in urina, naredil mi bo tudi ginekološki pregled in se odločil ali me bo spustil domov. Zanima me tudi kaj je z mojimi kg, ker sem mela še pred 14 dnevi enako kg kot prvi teden oktobra.

Lepo uživajte še tele zadnje tedne!

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.12.2005 12:48:37   
sarazan
Materinska šola v Lj. porodnišnici: Prvo predavanje je ob 16 ali 18h in traja cca 1 uro, ker samo povejo, kako tečaj poteka, razdelijo urnike in pokažejo dihanje ob popadkih - domača naloga je vadba dihanja user posted image .
Očetje morajo biti prisotni samo 2x - predavanja o porodnih dobah. Tudi preverjajo prisotnost. Na podlagi tega, dobijo potrdilo, da so slišali vse o porodu in imajo s tem za 3.000 sit nižje plačilo za prisotnost pri porodu. Pa baje jih bolj pri miru pustijo in ne težijo.
Moram reči, da je pa pametno, da sliši čim več predavanj. Roko na srce, drage moje, tudi iz tujih ust morajo slišati, da si zaslužimo razvajanje, pomoč in posebno pozornost. Pa tudi, kaj se bo dogajalo med nami, ko bo otrok pri hiši, kako pomembno vlogo imajo, da se mamica ne naveže na otroka toliko, da pozabi na partnerja,.... Moj je zamudil samo fizioterapijo, ki je bila še meni brezveze, pa predavanje o dojenju, ampak sem mu doma vse povedala, kaj ga čaka user posted image .

Karin... vse najboljše!!! user posted image  Še ena slavljenka. Najlepše darilo te še čaka... dobiš ga februarja user posted image .

Slabokrvnost: meni so kri za hemoglobin preverjali samo na zadnjem pregledu. Sestra me je pičla v prst, vzela kapljo krvi in jo dala v eno mašino. Čez minuto je imela rezultat. Bil je odličen - vrednost 138 (slabokrvnost se začne pri 120 in manj).
Ker se malo spoznam na biokemijske procese v našem telesu, vam svetujem, da ob uživanju železovih tablet ali sirupa, ki ga predpiše G, obvezno zraven jejte ali pijte kaj, kar je bogato s C vitaminom. Železo se pravilno izkoristi v telesu le ob prisotnosti C vitamina! Sicer praktično nič ne naredite...

Spanje: Jaz spim k ubita user posted image . Opazila sem edino, da se prej naspim, kot pred meseci. Čas spanja na noč sem zmanjšala sigurno za uro. Pa nisem manj naspana. Mogoče se telo pripravlja na "nespanje". user posted image

Jutri grem pa na UZ pregled in komaj čakam, da vidim svojo user posted image . V sredo zjutraj imam pa pregled pri G. Spet jih bom slišala zaradi kil, pa se sploh ne sekiram. Saj jaz nosim špeh po svetu, ne G, a ne? Dokler ne škodim otroku, naj ne komplicira, si mislim...

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.12.2005 12:49:25   
ursa_p
Nuka ... lepo da si se javila! Upam, da bos se nekaj casa doma pri tvojih dveh.

Tudi moji kg so ze vec kot 1 mesec enaki ... in se cisto nic ne pritozujem. Mi pa zadnje case cokolada pase, tako da bo slo kmalu navzgor! user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.12.2005 13:25:40   
Tina76
Ola!

Sem se pogovarjala s svojo G. Imam lažne popadkeuser posted image !!!!Kriza. Je rekla če bi se ob otrdevanju pojavila še najmanjša bolečina takoj not.  In samo mirovanje ter 2 x na dan Magnesol. Jaz pa ravno mirovat ne znam .......komaj čakam februar!

Jutri začneva z dragim MŠ v Mb. Bobika in natalia upam, da se vidimo.

Lep dan.

Tina

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?