Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 15:38:15
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene!!!!! Punce danes na pregeldu pri svoji G sem zvedela strašno novico najini pikici več ne bije srček.Novica me je zelo,zelo potrla.Jutri mr moj možrek pelje v MB na abrazijo in upam,na vse naj,naj.Imam jo 10.45 in upam,da boste z mislimi pri meni kajti res vas bom potrebovala. Kljub tej vsej žalosti pa ko pridem domov najdem v poštnem nabiralniku pošto iz MB bolnišnice in drug petek 9.12 imava razgovor za najin prvi IVF postopek.Vsaj nekaj dobrega v teh najinih težkih trenutkih.Zato bova najinega ohranila v lepem in ne preveč bolečem spominu kajti rabila bova veliko moči,da preneseva tole in nekje naju čaka nova najina ,ki bo zavedno ostala pri nama. LP Mojca
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 15:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
še enkrat: zelo mi je hudo zate. verjamem, da bo vajin angelček gledal na vaju in vama hitro podaril novo pikico..
< Sporočilo je popravil biba12 -- 1.12.2005 15:44:28 >
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 15:55:42
|
|
|
|
Skorpija
|
Mojca, sploh ne vem kaj napisati Bodita močna in naj vama čimprej posije sonce, ki si ga zaslužita!
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 15:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
res mi je hudo, ko berem take novice...
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:21:02
|
|
|
|
soncece24
|
Mojca, zelo mi je žal za tvojo pikico... drži se...
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:29:39
|
|
|
|
ameli
|
mojca, res mi je hudo zate. Prvo sta tako dolgo čakala na tole pikico, sedaj pa tole . Mislim nate
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:35:07
|
|
|
|
petraz
|
Zelo mi je hudo zate V mislih bom jutri s tabo.
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:35:31
|
|
|
|
Monika79
|
ne vem kaj naj rečem Mojca zate
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:41:37
|
|
|
|
Naja30
|
nimam besed. zal mi je za vaju. bodita mocna.
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 16:47:53
|
|
|
|
VITA74
|
Draga Mojca sem brez besed, ki bi omilile tvojo bolečino mislim nate in na tvojo pikico DRŽI SE PUNCA!!!
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 18:11:38
|
|
|
|
naja78
|
držita se oba.mislila bom na vas vse 3.
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 20:07:38
|
|
|
|
Natka1
|
Mojca, hudo mi je zate. Tudi zate bo posijalo sonce. Jutri bom mislila nate!!!! Natka
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 20:19:22
|
|
|
|
pika74
|
Ja škoda no
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 20:22:40
|
|
|
|
mala maja
|
ne najdem besed. Žal mi je za vaju in
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 20:30:22
|
|
|
|
GoYa
|
Žal mi je, Mojca.
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 21:03:31
|
|
|
|
melitkica
|
Še zdaj ne morem verjeti, kaj sem prebrala. Iskreno mi je žal zate in za tvojo pikico. Velikokrat sem pomislila nate,... (sem res brez besed) Želim ti samo, da čimprej ponovno postaneš . Držita se! LP, Melita
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 1.12.2005 22:59:40
|
|
|
|
KODA
|
Žal mi je zate in za tvojo pikico.
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 6:47:21
|
|
|
|
mozart
|
Tudi jaz sem žalostna s teboj. Kako sem bila vesela, ko si nas obvestila da pričakuješ ti ne znam opisati. Takrat je tudi pri meni upanje postalo večje-fosilka . Vem da je sedaj hudo, vendar že mora biti tako . Tolaži se s tem da je vsaka stvar za nekaj dobra. Mogoče ti bo nekoč jasno zakaj. Veseli se tega, da boš mogoče že čez nekaj mesecev spet sporočila veselo novico . Sprečno v bolnišnici, tvojemu angelčku pa naj bo čim lepše med oblaki. Lep pozdrav, Mozart
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 9:03:32
|
|
|
|
Azaleja
|
Tudi meni je hudo...
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 9:18:13
|
|
|
|
A_A
|
Žal mi je
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 10:46:25
|
|
|
|
špelin@
|
Draga Mojca, meni je tako zelo žal... Vem za tvojo borbo. Drži se, mali ti bo dal moč. Kmalu boš pod srčkom nosila novo pikico, na katero bo pazil samo njen angelček.
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 10:51:35
|
|
|
|
janjja
|
V mislih bom jutri pri tebi. Žal mi je in na jok mi gre. Komaj čakam da tudi tebi posije žarek sreče in ti prinese novo življenje.
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 2.12.2005 12:42:18
|
|
|
|
anadejka
|
Tudi meni je žal,da se je moralo to zgoditi.Želim ti da bi bila močna in šla kmalu v nov boj.Veliko sreče!!!!
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 3.12.2005 14:23:53
|
|
|
|
Darja*
|
Darga Mojca! Tudi meni je hudo zate. Pa sem le mislila, da je moj kaj pomagal. Držim pa pesti, da boš iz IVF poročalo o dobrih rezultatih. Mene ponovno čaka meseca maja. Drži se!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najini pikici več en bije srček! 4.12.2005 22:18:03
|
|
|
|
Pia73
|
Tebi pa življenje na pot res postavlja ogromno ovir. Sočustvujem s teboj!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?