Reja
|
Angelina, jaz te popolnoma razumem, menim pa, da te mnoge na tem forumu ne. Ljudje imamo pač svoje hobije, svoje veselje. jaz sem poleti noro rada na morju, ne znam si predstavljati, kako bi bilo, če bi eno poletje to izpustila. Pozimi pa že skoraj 30 let rada smučam in to vsako zimo. Fino mi je, ko gremo iz depresivne kotline na sončne hribčke, tam uživamo, se imamo lepo, ljudje niso tečni. Ne vem, druge ženske pa rade šivajo, alpa večkrat na teden tečejo, alpa plavajo... Smučanje je nekaj, kar naju z Angelino razveseljuje vsako zimo. In ker veva, da je fino, če tudi med nosečnostjo ostaneš dejaven, da se ne poleniš in podobno, bi radi to svojo radost kar se da razvijali naprej. Kar se tiče odpovedovanja za celo življenje - če kdo gleda otroke s tega stališča, je čisto brezveze, da jih ima. A ni res?! Zase vem, da se v življenju še eni stvari nisem čistio odpovedala, če mi je bila všeč, pa se tudi smučanju ne bom. Če mi bodo strokovnjaki rekli, naj pazim med , bom pazila. Če mi bodo odsvetovali, naj ne smučam, ne bom. Bo pa to še vedno moje največje zimsko veselje in komaj čakam, da ga bom lahko predstavila novim članom družine. Še enkrat povem: Ne gre za egoizem, za obsedenost ali kaj podobnega. Le za užitek, ki ti daje moč, energijo, veselje do življenja.
|