|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izdelki Mercator
25.10.2005 9:28:37   
Anonimen
Majčkeno me zanima, kaj si mislite o njih (cena, kvaliteta, vse ostalo)?

Jaz sem v bistvu zadovoljna skoraj z vsem. Cenovno so res ugodnejši od ostalih, imam jih pri roki (Mercator je na sosednjih vratih), imajo pa v tej blagovni znamki takorekoč vse.

Edino ragu (mesni preliv za testenine) mi ni všeč, pa stvari za dojenčke še nisem preizkusila (razen izdelkov Lumpi, ki jih ima Jan kar nekaj).

Sama hrana se mi zdi OK, nič bistveno drugačna od druge.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izdelki Mercator
25.10.2005 9:48:26   
Anonimen
Jaz kupujem papirnate brisače, občasno kokakolo (zame je ni čez Mercatorjevo), kečap. To je to. Ostalo se mi zdi Mercatorjevo precej slabše kvalitete za tistih par fičnikov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.10.2005 9:50:18   
CUKRČEK
isto sranje, drugo pakovanje

Kupujem redno v Mercatorju, z izdelki zelo zadovoljna, Lumpi je tudi zakon!

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.10.2005 9:52:59   
magnolija
Se strinjam s tabo meta. Njihova Cola je res dobra, sem pa zadnjič njihov ledeni čaj kupla, pa mi je blo takoj žal, raje dam 50sit zravn pa maš dobrega.
Pa njihov čaj sem že tud mela, pa sem mela občutek, da se je takoj zluftal.
Prašek sem mela celo leto, ker mi ni bil všeč, pa sem ga uporabla sam zelo zelo redko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.10.2005 10:02:41   
MarijaPo
Jaz sem vceraj kupila lumpi sladoled na palcki (tisto druzinsko pakiranje, kjer jih je vec sladoledov zapakiranih v skatlo) in sem mislila, da je to lucka (vcasih vem, da so LJ mlekarne delale lumpi sladoled), pa sem bila razocarana, ker ni isto kot lucka - je od ene **** firme iz ajdovscine, cokolada na sladoledu je tistega ogabnega brezokusnega industrijskega okusa, sladoled pa kot da bi bil okus posebi za dodan. Prav ogabno. Ne vem kdo bo zdaj pojedel ostale palcke. user posted image

(odgovor članu magnolija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.10.2005 10:11:20   
Anonimen
men je vse ok in tut veliko stvari uporabljam..wc papir, kuhinjske brisače, tut zobno pasto sem pa ke, pa sipmatični so mi lumpi sirčki, jogurti, tut kozmetika ni švoh in plenice, pa jogurti, sir, žemljice, pa paradižnikova mezga, kečap, majoneza, geli za tuširat, žajfe za roke, pa še pa še bi lahko naštevala

edin kar mi ni všeč je njihova posebna salama pa prašek za strojno pomivanje posode - ta je pa katastrofa!

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.10.2005 10:17:57   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
isto sranje, drugo pakovanje
Kupujem redno v Mercatorju, z izdelki zelo zadovoljna, Lumpi je tudi zakon!

Isto kot CUKR !!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.10.2005 11:15:38   
ninocka
Od Mercatorja kuopujem mleko (delajo LM), pa obcasno kaksno maslo, Lumpi mlecni riz, sladko smetano. Drugac pa vecino kupujem v Sparu (tud njihove izdelke). Vedno pa pogledam kdo je proizvajalec in se na podlagi tega odlocim, a bom kupila njihovo znamko al ne.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.10.2005 11:19:22   
Pajaca
Včasih kupim Merkatorjeve izdelke, ampak zadnje čase večkrat Sparove. V 80% so mi čist ok izdelki, je pa valda kakšna stvar ki je nikoli ne kupim, ker mi pač ni ok.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.10.2005 11:32:39   
puncica
Ni mi všeč:
- vložene kumare, ker so prevelike in za moje pojme škart roba ETE
- plenice lumpi, ker prepuščajo, no vsaj pri nas je polovica prepustila
- vlažilni robčki lumpi ker grozno smrdijo

Mi je všeč:
- bodiji lumpi se mi zdijo super pa še poceni
- kakšni zanimivi rukzaki, ko je lumpi gor
- čokoladice lumpi
- jogurt lumpi naša obožuje, skutke ne več
- njihova hiper štručka mnjammmmmi
- papirnate brisače in wc papir, ker je bol pocen, pa itak se hitr porabi

Pa še kej bi se našlo, treba je probat, sigruno pa prej pogledam od kot je določena zadeva, če gor piše mercator, margarine ne kupujem, ker jo delajo na madrskem al tam nekje

< Sporočilo je popravil puncica -- 25.10.2005 11:34:38 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.10.2005 11:37:26   
urši*
men je večina stvari všeč.sir v lističih , lumpi topljeni sir, papirnate brisačke- ni mi pa všeč toaleni papir , mam raj palominega , ker je mehkejši, kar se pijače tiče je tudi vredu. skos kupujem vodo, ki jo črpajo pri istem izviru, kot Dano, je pa občutno cenejša...
tako, da sem zadovoljnauser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.10.2005 12:08:28   
tejča
Jaz sicer redno kupujem v Mercatorju, od njihovih blagovnih znamk pa samo mleko, nič drugega. Vem, da je čips zelo slab, drugega pa tako nisem probala.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.10.2005 12:10:18   
muki1
Taoletni papir in brisače
Ajvar( dela Eta)
Hrenovke ( PP )
Mozarela( njami)
Lumpi jogurt,puding
Še kaj bi se našlo.
Praška ne, čistilo za steklo ja, hrana za muce ja, za psa ne.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2005 12:17:54   
Anonimen
Jaz kar redno kupujem v Mercatorju.Predvsem kakšno maslo, mleko, skutke,kakšne čokoladice, to pa mislim da je tudi vse.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2005 12:27:36   
kalbo
Tiste, ki mislite, da so ti izdelki identični originalnim od proizvajalca se hudo motite, ker to še zdaleč ni res. Res pa je, da so nekateri izdelki čisto OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2005 14:21:37   
arielca
Midva redno kupujeva v Mercatorju in tut z določenimi izdelki blagovne znamke sva zadovoljna.

Redno kupujeva tele Mercatorjeve izdelke:
- polžke,
- mleko,
- kislo smetano,
- hrenovke,
- jajca,
- jogurt z žitaricami,
- marmelado,
- smetanov namaz,
- napolitanke,
- jabolčni sok.

Od vseh njihovih izdelkov nikoli več ne bi kupila skute in pakiranih orehov, ostale stvari se mi pa zdijo OK. Je pa res, da velikokrat v akciji dobiš kakšen izdelek za podobno ceno, ki je boljše kvalitete.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.10.2005 14:53:57   
rija
Kupujem in mecatorjeve in sparove blagovne znamke, vendar prej vseeno preverim, kdo jih proizvaja. Kisla smetana od spara je od pomurskih mlekarn, torej ista, kot bi jo sicer kupila, samo drugače pakirana in cenejša.
Ne kupujem pa nikoli tuševe blagovne znamke, ker so skoraj vsi izdelki narejeni nekje v božji materi....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.10.2005 17:09:36   
polona2
Večkrat kupujem Sparove izdelke, kot Mercatorjeve. Drugače se rada bašem z Mercatorjevimi roladicami od Žita Gorenjka, Tušove roladice so čisto neužitne!!! Od Mercator znamke kupim kdaj pa kdaj testenine, mogoče kakšen gosti sok, kot že rečeno, roladice,
pa za "društvene" mačke kupujem mačjo hrano.
Lumpijeve kozmetike ne bi kupila za otroka, plenic tudi ne, ker sama te stvari kupujem v DM-u.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.10.2005 17:13:28   
KIRA
izdelki podjetja mercator in spar so izdelki drugih podjetij, takorekoč so enaki tistim, ki jih najdemo na policah po navadnih cenah. v teh dveh konkretnih primerih, pa imajo podjetja sklenjene take pogodbe, da določene firme proizvajajo oz. pakirajo svoje proizvode pod blagovni znamki spar in mercator, vsebina je pa identična lastnim proizvodom.
to pa vem zato, ker tudi v podjetju mojega moža delajo tako. moram pa rečt, da imajo 0 dobička s tem - razen prometa seveda - ker komaj pokrijejo proizvodne stroške. tu je mercator neomajen in baje ne popusti.

Tolko za info....
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.10.2005 17:20:05   
KIRA
delno ti moram pritrdi: nekateri izdelki (v glavnem) so identični originalnim, ker isto šaržo pakirajo samo v drugo embalažo. vem pa tudi za primere, ko se je za take izdelke imenovanih blagovnih znamk naredila posebna šarža, kjer je pa prišlo do neke vrste "odstopanja". to opažam  pri nekaterih posamičnih izdelkih - če recimo vzameš en originalni proizvod, pol pa še pakiranje pod blagovno znamko - pa primerjaš.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.10.2005 20:14:38   
tejčica
Tudi mi kar veliko kupujemo Mercatorjeve izdelke. Sirčke, mleko, jogurte, maslo, čips, razna čistila, Lumpijeva oblačila in še bi se našlo. NIKOLI VEČ pa ne bom kupila Lumpijevih plenic (premočijo in počijo). user posted image  Tudi njihov toaletni papir mi ni najbolj všeč.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.10.2005 20:31:33   
mojchka
Ma, čudno, jaz pa vedno kupujem Lumpi plenice in so mi prav všeč. Vsekakor so boljše od Huggies ali Sleep and play!

LP
mojca

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.10.2005 22:06:25   
elizabeta p
Lumpi plenice-so mi super, boljše kot pampers,
čokolada Lumpi,
zelenjavni zrezki,
sojini polpeti,...
Ponavadi kupujemo Sparove izdelke, če gremo v Merkator pa Merkatorjeve.

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.10.2005 6:40:55   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: mojchka

Ma, čudno, jaz pa vedno kupujem Lumpi plenice in so mi prav všeč. Vsekakor so boljše od Huggies ali Sleep and play!

Tudi mi smo obvezno na Lumpi plenicah, ki so edine, ki zdržijo. Sleep and play so poden od podna, sicer Pampers na sploh je v k..., huggies podn......u glavnem so Lumpi zakon.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2005 22:42:48   
Nasy
Ne kupujem skorej nikoli merkatoprjeve robe, smo se že prevečkrat opekli. Včasih kaj kupimo pod temi blagovnimi znamkami, pa nikakor ni ista kvaliteta..saj ne more bit..sem že veliko slišala o tem, tako da...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?