|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem čudna???
17.11.2005 21:19:38   
Anonimen
Mogoče sem čudna, ampak vseeno me zanima vaše mnenje. In tudi kritike, če mislite, da pretiravam.

Z mojim dragim pričakujeva prvega otročka in oba se ga ful veseliva. Moj lubi je res velik sonček in me podpira, mi pomaga, stoji ob strani,... Vse lepo in prav. Probleme mi povzročata njegova starša, torej moja v.d. tast in tašča. Ves čas moje nosečnosti sta nekako odmaknjena, nikakor nista v pomoč ali podporo. Res je, da imam jaz zlate starše, ki z veseljem priskočita na pomoč, me kam peljeta, za bodočega vnučka kupita kakšno drobnarijo,... V glavnem, dajeta občutek, da jima ni vseeno. Pomagata nama tudi finančno, kar se mi sicer ne zdi ključnega pomena, pa vseeno. Občutek imam, da so njegovi popolno nasprotje. Za vsako stvar, ki jo kupiva, je edini komentar to, da je drago. Čeprav nista finančno slabo situirana, zaenkrat za vnučka nista kupila še ničesar. Pa sploh ne zahtevam od njiju, da bi ne vem kaj kupovala. Ampak vsaka malenkost ali pozornost je veliko vredna. Tašča je edino poiskala en kovtrček in naredila oblačilo zanj; sploh me ni vprašala za barvo, velikost,... Ker bova mela na začetku košek in je kovtrček za tja prevelik in neuporaben, imam občutek, da je zdaj zelo užaljena. Ampak lahko bi vsaj vprašala... Ko sva jo prosila, če bi naredila rjuhice za jogi za košek, je rekla, da nima blaga in stvar je bila končana... Jaz potem sploh nisem imela volje, da bi ji rekla, da bom blago kupila in da bi rada le, če mi ga obrobi, ker se mi je zdelo, da se ji ne da. Še prej sva spraševala, če imajo slučajno kje spravljeno posteljico od prve vnukinje in sta rekla, da je ni. Ko sva kupila košek in prenosno posteljico, sta našla posteljico in dva jogija. Halo?????
Skratka, takih drobnarij je en kup in ko vse skupaj dobro premislim, se vprašam, zakaj je tako... Marsikaj razumem in upam, da razumete, da nočem nobenega denarja in podobnih stvari. Le malo razumevanja in podpore... In kanček interesa za najinega otroka. Kljub vsemu bo to njun vnuk...
Moj lubi se noče kregat  njima, vem pa. da vidi, kaj se dogaja in mu ni vseeno. Ampak zaenkrat je tiho...

No, zdaj sem se izkašljala in čakam na vaša mnenja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem čudna???
17.11.2005 21:31:14   
Gina
Meni se zdi, da to niso niti majčkeno življenjsko pomembne reči in da je bolj važno to, da ne rovarijo proti tebi, da ne govorijo možu slabe reči o tebi, da so tolerantni in da te sprejemajo. Na podlagi tega, koliko zdaj pomagajo in se na glas veselijo ali ne, ne moreš vedeti, koliko se bodo v resnici veselili in koliko se bodo ukvarjali z njim. Nekateri ljudje tega ne oznanjajo z nakupom cunc in otroške opreme, ampak drugače. Moraš razumeti, da smo ljudje zelo različni. Ko je meni moja bivša tašča kupila 2 reči, sem bila ful srečna, na misel mi ni prišlo, da je to malo. Meni se zdi kovtrček in ena cotka dovolj. Še danes, če otrokom slučajno kaj kupi, vriskam od veselja, ker je splohkaj kupila - saj to ni njena obveza, je le njeno veselje. V košku bo otroček maksimalno 4 mesece, to pa mine prej ko boš rekla keks. POtem ti bo kovtrček prav prišel in v bistvu je ful nesramno od tebe, če si šla sploh omenit tašči, da ti ne pride prav. Ona ti je nekaj dala od srca in s svojim veseljem. Kaj pa potem, če boš stvar rabila čez 4 mesece. Jaz ti sigurno ne bi hotela potem naredit prevlek za košek, ker bi se mi zdela razvajena smrklja. Oprosti, ker govorim po pravici, ampak tako bi jaz čutila. Če gre pa za kaj globjega kot to, da njihov način izražanja veselja do otroka ni enak kot ga ti pričakuješ, potem je pa stvar drugačna. Če gre pa samo za zgornje, potem pa ne vidim nobene krize - je le drug pogled na reči - samo malo tolerance, pa bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2005 21:35:27   
Anonimen
Moja starša user posted image , njegova starša user posted image . Po moje si tečka nosečka, ki izsiljuje nekaj brezveze za še nerojenega otroka. Otrok je tvoj in še nerojen.
Bolj se mi zdi, da ne delajo dovolj velikega cirkusa okrog tebe, pa si zato užaljena. Počakaj da bo otrok rojen, takrat se stari starši začnejo zanimati zanj, edino mamica in ati prej, ostali pozneje.
Zadovoljna? Mislim, da ne, po mojem bi rada slišala, kako hudo taščo imaš, da si boga.

Lp user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2005 21:39:08   
TaRe*
Bila sem v podobni situaciji,zato dobro poznam tvoje občutke.user posted image
Nasplošno se z njima kar dobro razumem. 
Ko sva prvič povedala,da bosta dobila vnučka,je tašča dala izjavo,ki mi še zdaj,po 9.letih odmeva v ušesih..."ja,še tega je blo treba"
Ko sem rodila ,pa mi je kar dosti pomagala,čeprav sem mogla večkrat požret kakšno opazko,v smislu..."tvoja mami nima pojma,dobr da imaš ti mamo"
Ko sem zanosila drugič(po sedmih letih)pa je rekla"pa menda ja ne?""(čeprav smo imeli lastno stanovanje,vredu dohodke.....)tudi zdaj pa je tamalo lepo sprejela ,je njena lubica itd...

Ne vem,kaj jim roji po glavi,tem "tastarim".Pri naši tašči,sem imela občutek,da je imela en kup pomislekov,ali bomo zmogli,ali bo vse vredu....mogoče sploh ni tako slabonamerno,le nerodno se izrazijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2005 21:40:38   
lutka
Po mojem mnenju si kar malce krivična do svoje "tašče". V glavnem se strinjam z Gino. Boš videla kako hitro bo otroček prerasel košek. Kovterček še kako prav pride.
Bodi vesela, da te sprejemajo, saj ne moreš vedet, kako se bosta obnašala ko bo vnuček rojen.

Jaz imam taščo, ki pride pogledat svoje vnuke enkrat na tri mesece, pa še takrat moram poslušat, kaj se njej dogaja, kje jo boli, kako je brez denarja, da drugič ko bo prišla jim bo pa kaj prinesla....bla, bla, bla.

Bom napisala isto kot Gina......TOLERANCA

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2005 21:46:11   
CatJa
Če dobro pomislim, se tudi jaz ne spomnim, da bi moji ali njegovi kaj posebno vnaprej kupovali za otročka. Na trenutke sem imela filing, da se tudi sicer nihče kaj posebno ne zanima za moje občutke med nosečnostjo. Pomoje gre tu samo za občutljivost, recimo da so krivi hormončki. Ko se bo user posted image  rodil/a, bo itak v središču, ti pa še manj kot zdaj user posted image . Ja kaj češ, tako je.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2005 21:51:35   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: TaRe*

Ko sem zanosila drugič(po sedmih letih)pa je rekla"pa menda ja ne"

user posted image  Isti komentar je pokasiral tudi moj, ko je mami rekel, da zdej moramo pa res nardit stanovanje. Očitno ji ni bilo do tega, da bi (končno) postala babica. 

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu TaRe*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2005 22:17:27   
rija
Anonimna, mislim, da iščeš probleme tam, kjer jih v bistvu sploh ni. OK, malo se ti oprosti, ker te dajejo nosečniški hormoni ampak vseeno se zamisli nad sabo: kot je že ena napisala pred mano: moji super, njegovi zanič? A je res tako črno/belo? Po moje ne.

Tudi če bi ti tašča in tast kaj kupila, bi verjetno našla neko pomanjkljivost, ki pa bi bila po moje le to, da sta ti kupila ona dva. Bodi hvaležna za vsak jogurt, za vsako vato, ki jo boš iz srca dobila od koga. Nekateri niso te sreče.

Moj tast je celo malo pretiraval z zneskom, ki ga je namenil za najinega nerojenega otročka in kaj je bilo z druge strani: moja mami pa se je naenkrat počutila v zelo nepriviligiranem položaju, ker mi ona ne more dati toliko denarja. Pa sploh ni vse v tem. Pozabila je, da nama že par let vsak dan skuha kosilo, če jo prosim, da mi kaj naredi takoj steče in skratka nosi nama vse od riti do glave. Tudi to nekaj velja. Ne nekaj. Ogromno.

Bodi malo bolj odprtega srca, pa bodo tudi taki problemčki izginili. Samo dovoliti moraš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2005 22:31:02   
Marogica
Tudi jaz mislim, da si malo preobčutljivo reagirala. Jaz nisem od mojih v bistvu nič posebnega pričakovala, pa je mama vedno kaj prinesla za ta malega (no, to še vedno dela).
Če sem prav razumela, tvoj otrok še sploh ni rojen. Ne vem, kaj pričakuješ, da kupijo še nerojenemu otroku? Mogoče želijo, da sama izraziš, kaj želiš oz. kaj potrebuješ. Pa počakaj, ko se otroček rodi, takrat se marsikaj spremeni, tudi odnosi babic in dedkov.
Lahko si srečna, da sploh imaš tasta in taščo, jaz jih namreč nimam.
Mogoče še to-ni važno, kaj otroku kupijo ali ne kupijo, važno je, da ga imajo radi in se počutijo kot njegova babica in dedek. To boš pa zvedela šele, ko bo otrok na svetu.
Do takrat pa uživaj v svoji nosečnosti in se veseli prihoda novega člana, kajti z njim pride mnogo drugačnih skrbi, ki so pomembnejša, kot pa kaj bo kdo od koga dobil/ne dobil.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2005 22:35:11   
arielca
Nikakor mi ne gre za to, da bi mi morala kaj kupovat,... In nikakor ne gre zato, da bi jaz poveličevala svoje starše. Preprosto je problem v tem, da ko sva kupovala stvari, je bil pri njiju vedno komentar, da je vse drago in da naj ne kupujeva stvari, ki jih imata ali spravljene ali pa jih lahko tašča (mimogrede, je šivilja v pokoju) zašije. In potem sva vprašala, kaj je spravljeno in sta nama naštela kup stvari. Ko pa je bilo potrebno kaj poiskati, stvari ni bilo. Potem sva jih midva kupila in spet komentar, kaj kupujeva, če je stvar doma... Kar se tiče koška in kovtrčka, sem pa žalostna zato, ker imava oboje spravljeno pri njiju in sta oba točno videla, kako stvar izgleda. In kakšen je kovtrček. Pa ni šla narest oblačilo za kupljenega, ampak je od nekje prinesla svojega... In nisem nehvaležna, ker sem se ji kljub temu zahvalila in bom z veseljem uporabljala to, kar je naredila. Ampak na živce mi gre, ker ne kaže nobenega interesa, potem pa naredi precej po svoje.

Mogoče so res hormoni, ampak tudi moj lubi pravi, da znata biti čudaška.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2005 22:40:58   
rija
No anonimna arielca, če ne pokaže nobenega interesa, ga tudi ti ne boš mogla izsiliti. Kot ljubezni in pozornosti ne. To so stvari, ki se zgodijo ali pa ne.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2005 22:41:15   
Anonimen
Ah, veš kaj, ne poslušaj vseh, ki te sedaj nadirajo in pravijo, da si malenkostna!!! Pa ene se še celo skrivajo za anonimnostjo. Strahopetke!user posted image
Jaz sem dobila enake napadalne odgovore, ko sem se potožila nad taščo in tastom. Pač tako je, ne smeš se pritoževati. Če slučajno misliš, da bi se lahko potožila tukaj, ker doma nimaš nikogar, ki bi se mu lahko, pozabi, tukaj so ženske zelo neprijazne in namesto, da bi ti dale ramo za jokanje, dobiš brco v rit. Zato sem jaz s tistim mojim postom tudi za vselej prenehala z osebnimi težavami na RR, ker so me spravile v še večjo žalost in prizadetost namesto da bi mi pomagale kot spletne prijateljice.

Torej, pa kaj če je punca prizadeta nad dejanjem tašče???? Nismo vsi enaki. Punce, zavedajte se tega!!! Ene prizadene šele, ko jih tašča vrže na cesto, druge smo bolj občutljive in nas prizadenejo malenkosti. Tako pač je!

Sem na tvoji strani in te razumem. Vendar si poskušaj dopovedati, da to ni vredno tvojih živcev, sekiranja in neprespanih noči. Tašča pač je, kakršna je, žal je nimaš možnosti sama izbrati. Uživaj v svoji nosečnosti, s svojim dragim v vajinem domeku in se ne obremenjuj z njo.
Jaz sem vse to dala skozi. Moja tašča je tako "fouš", da bi še svoj dr... pojedla. Ob rojstvu Nejca nisva dobila nič, vse sva si morala kupiti sama. Enkrat je prišla likat, ko ji je moj naročil, naj pride in se ni mogla izmuzniti. Sicer pa je gospa lepo prišla na kavico in čik. Malo je poujčkala Nejca, ga razvadila s tem, da ga je nonstop nosila in hodila z njim, ko pa je začel jokat, pa je že ni bilo več. Ko je začel jokat, je valjda za njene pojme bil nonstop lačen, čeprav je poleg nje jedel uro in pol nazaj. Pa so me te stvari zelo prizadele takrat, zdaj pa mi dol visi, sploh po izkušnji, ki sem jo imela z njima ob mojem rojstnem dnevu. A to je že druga zgodba, ne vredna omembe.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2005 22:48:14   
Anonimen
No, pa bom še jaz pristavila svoj pisker.
Torej, ne vem, zakaj naj bi bili česa krivi nosečniški hormoni, če se nekdo do nekoga  obnaša ignorantsko?
Moja tast in tašča me nista povohala že 3 leta, julija sem rodila, pa noben ta male še niti povohal ni. A mene potem tudi dajejo kaki nosečniški hormoni? Po moje, da ne.
Saj ne rečem, za starejšo sta skrbela, ko je bila z njima na morju, skoraj celo poletje, ampak o tem, kakšna je prišla nazaj, raje ne bom govorila. Še danes je ne morem spraviti nazaj v red, ker se njima ni dalo ukvarjati z vzgojo. Hvala lepa za take rože.
Ja, za ta malo pa sta aprila sama rekla, da ji bosta kupila posteljico, ker sta pač moža vprašala, kaj rabiva, ampak do dneva današnjega te posteljice še nismo videli. A so spet krivi kakšni nosečniški hormoni?
Kakšni starši so to, da ne pridejo niti povohati otrokovega otroka? A mi lahko katera to razloži?
In spet, a so krivi nosečniški hormoni, da sem vsako krat znova jezna in žalostna zaradi njunega obnašanja, ker se enostavno ne morem navaditi nanj?
Jaz punco čisto razumem, "I`ve been there"! And I`m still there!
Me prav zanima, če bi tako "pravično" pisale, če bi se vam zgodilo kaj podobnega.

Pa lep večer še naprej,
Simona

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2005 22:49:18   
total
Jaz imama pa za spremebo TAŠČO in TASTA SUPERuser posted image ,v vsem nama pomagata,kupila mi je tašča skoraj vse za user posted image ,a da o mojih starših ne govorim,posebno o sestri,ki redno kupuje plenice,mleko....,sem pač srečna in se ne pritožujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.11.2005 22:53:52   
rija
Tia in lea, saj pa njo "povohata" samo ji ni včeč način, kako je povohana....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2005 22:56:13   
rija
ah in ne MENI o taščah....user posted image  jaz vas z mojo raje ne morim....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2005 22:57:10   
Anonimen
Tudi meni je to čisto dobro znano. Verjetno nisi čudna, saj ti sama najbolj občutiš ta odnos in veš kaj si mislijo. Saj ženske imamo 6.čut. in marsikaj vemo tudi brez besed.
Moja tast in tašča že imata eno vnukinjo (brat od mojega), njej sta kupila praktično vse. Voziček, posteljico, previjalno, oblekce, hojico, en tak voziček- da se otrok lažje uči hodit, igračke, pa še en voziček- marelo, pa pleničke sta kupovala do 1.leta, za punčko se ni plačevala voda do 3. leta, ker ona ne porabi toliko- čeprav njena mama je veliko več porabila. Pa ne spomnim se več kaj vse sta kupila.
Ko sem bila jaz noseča, me nista niti enkrat vprašala kaj potrebujem. Ali pa da bi povedala kaj bosta kupila. To se mi je kar malo zamerilo.
Moji starši res nimajo denarja, pa so kupili posteljico + jogi, dvojno posteljnino sta mi zašila. Prinesla sta ji kar nekaj oblek. In tudi sedaj, ji vedno kaj kupujeta.
Tast in tašča sta kupila baby phone, in vsake toliko mi kupta v Intersparu, kjer imajo znižane zadnje kose kako premajhno stvar za oblečt. Zadnjič mi je prinesla bundico za 6 mesecev, hlače za 4 mesece, in pulover za 6 mesecev, naša baby pa je takrat dopolnila 10 mesecev.user posted image  In zraven mi komentira joj kolk so lepe hlače. Ali niso lepe hlače? Jaz sploh nisem vedela kako naj reagiram. Seveda so bile lepe ampak 6 mesecev prepozne.
Najbolj me je zabolelo ko sta začela kritizirat posteljico, ki sta jo moja starša kupila, da ni dobra, da ni lepo obdelana,... jaz še do danes nisem nikjer našla nobene napake. Pa kupili smo eno izmed dražjih v Baby Centru.
Aja pa približno en mesec po rojstvu moje baby mi je tašča kazala  nove uhančke za njeno 1. vnukinjo, ker je enega starega izgubila.
Sedaj pa se zraven štuljo in pravijo kolk so oni fajn oh in sploh. Pa da jih ima mala full rada. Jaz pa kar pike dobim ko sta v bližini. Ne maram jih. In tega ne morem mojemu dopovedat.
No bomo videli kako se bodo izkazali za 1. rojstni dan. Prva vnukinja je dobila za 1.RD brilijantne uhančkeuser posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2005 23:00:38   
Marogica
Ne vem, ali ste vse, ki ste sedaj tako zgroženo reagirale same mlade kure, ali kaj. Kaj sploh toliko pričakujete od drugih?
Vse kar naredijo stari starši, je narobe. Najprej je ne "povohajo", potem je skoraj celo poletjez njimi na morju, to pa zopet ni v redu, ker je nista vzgajala. Ja kaj bi pa rada? Nič vam ne paše, pa še malenkostne ste. Prvo se zanesite nase, če pa pride od drugod kakšna pomoč, pa jo vzamite kot dobrodošlo, ne pakot samoumevno..
Tudi sama se kdaj zalotim, da bi bila vesela, če bi mama, za kakšen dan zopet vzela otroka k sebi. Potem pa se vprašam, zakaj pa bi? To ja ni njena dolžnost, temveč samo njena dobra volja. In če ga ne bi vzela nikoli, bi to morala spoštovati, ker to ni njena dolžnost.
Če pa so to nosečniški hormoni-to ne vem, sigurno pa niso uravnani ( z leti se unesejo-preverjeno)

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2005 23:03:09   
rija
Marogica user posted image .

Saj vidiš: več daš, več veljašuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2005 23:06:19   
Anonimen
Draga Marogica,
a sem te slučajno za mnenje vprašala? Ti si zgleda tudi ena izmed volkov na tem forumu, ki vedno bolj postaja podoben zasebni "praksi".
Če bi si malo bolje prebrala moj prispevek, bi dojela, v čem je "catch".
Pa btw, nisem mlada kura, ki je reagirala zgroženo.

< Sporočilo je popravil Tia & Lea -- 17.11.2005 23:07:51 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2005 23:15:11   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Tia & Lea

Draga Marogica,
a sem te slučajno za mnenje vprašala? Ti si zgleda tudi ena izmed volkov na tem forumu, ki vedno bolj postaja podoben zasebni "praksi".
Če bi si malo bolje prebrala moj prispevek, bi dojela, v čem je "catch".
Pa btw, nisem mlada kura, ki je reagirala zgroženo.

Ne, nisi me za mnenje vprašala, si pa napisala svojo zgodbo z namenom, da jo najbrž preberemo, ali ne?
KAr se pa prakse tiče-zaenkrat delam še zastonj, tako da izkoristi, dokler še lahko.
Pa btw, ja mogoče res nisi mlada................

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2005 23:21:18   
Anonimen
No, zdaj pa boš lažje spala... Pa lahko noč...

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.11.2005 23:23:10   
Anonimen
najprej, marogica, če tašče nimaš (kot praviš na žalost) ne moreš prav objektivno govorit. in če ima nekdo drugačno mnenje kot ti, zato še ni mlada kura (ja že vsi vemo da se bližaš 40). mislim, da punce zgoraj niso vse jemale kot samoumevno. pa za vse pa kr ne moreš biti v nedogled hvaležen. sploh ne za kozlarije, pa ni važno ali od tašče ali pa od svakinje, brata sestre ali mame..

se pa drugače popolnoma strinjam z Blacky. anonimna niti pod razno ni hotla slišat takih komentarjev, je pa velikokrat naRR da se kr povprek kritizira. se mi zdi, da s tem tisti ne pomagamo veliko.jaz tam, kjer nimam vzpodbudnih besed raje nič ne napišem.

nasvet imam pa tale: če se lahko distanciraš od njiju se daj; takšne izušnje kot imam jaz....iz njih sem se naučila le to da izjema torej potrjuje pravilo...dobre tašče torej ni! 

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2005 23:32:24   
Marogica
Anonimna, dokler pričakuješ boš vedno razočaran, ker imaš neko svojo vizijo, ki se ponavadi ne sklada z vizijo tistega, ki bi naj tvoje pričakovanje izpolnil.(pa ni važno, če imam taščo, pa ni važno, koliko si star).
Mlada kura tudi ni nobena, ki je imela drugačno mnenje od mojega-zaradi tega sigurno ne. Preberi si še enkrat poste, pa boš mogoče ugotovila zakaj.
Le zakaj "anonimen"?

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2005 23:43:09   
Anonimen
marogica sorry, ampak vedno ko imaš priliko omenjaš, da si že blizu 40 in da smo ostale itak premlade in da nimamo pojma. če pa nismo premlade, potem pa začneš s svojimi izkušnjami o švici.

seveda je važno, če imaš taščo. ker drugače govoriš v prazno. nimaš izlkušenj s tem in potem je lahko govoriti, da če nekaj pričakuješ in se potem ne izpolni in , sorry, ampak navaden blablabla

zakaj anonimna? ker imam to možnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

OSKAR
TLF

Kako vam je všeč ime Oskar za dečka?

zelo všeč (34%)

ne preveč (24%)

ni mi všeč (42%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!