Anonimen
|
Mogoče sem čudna, ampak vseeno me zanima vaše mnenje. In tudi kritike, če mislite, da pretiravam. Z mojim dragim pričakujeva prvega otročka in oba se ga ful veseliva. Moj lubi je res velik sonček in me podpira, mi pomaga, stoji ob strani,... Vse lepo in prav. Probleme mi povzročata njegova starša, torej moja v.d. tast in tašča. Ves čas moje nosečnosti sta nekako odmaknjena, nikakor nista v pomoč ali podporo. Res je, da imam jaz zlate starše, ki z veseljem priskočita na pomoč, me kam peljeta, za bodočega vnučka kupita kakšno drobnarijo,... V glavnem, dajeta občutek, da jima ni vseeno. Pomagata nama tudi finančno, kar se mi sicer ne zdi ključnega pomena, pa vseeno. Občutek imam, da so njegovi popolno nasprotje. Za vsako stvar, ki jo kupiva, je edini komentar to, da je drago. Čeprav nista finančno slabo situirana, zaenkrat za vnučka nista kupila še ničesar. Pa sploh ne zahtevam od njiju, da bi ne vem kaj kupovala. Ampak vsaka malenkost ali pozornost je veliko vredna. Tašča je edino poiskala en kovtrček in naredila oblačilo zanj; sploh me ni vprašala za barvo, velikost,... Ker bova mela na začetku košek in je kovtrček za tja prevelik in neuporaben, imam občutek, da je zdaj zelo užaljena. Ampak lahko bi vsaj vprašala... Ko sva jo prosila, če bi naredila rjuhice za jogi za košek, je rekla, da nima blaga in stvar je bila končana... Jaz potem sploh nisem imela volje, da bi ji rekla, da bom blago kupila in da bi rada le, če mi ga obrobi, ker se mi je zdelo, da se ji ne da. Še prej sva spraševala, če imajo slučajno kje spravljeno posteljico od prve vnukinje in sta rekla, da je ni. Ko sva kupila košek in prenosno posteljico, sta našla posteljico in dva jogija. Halo????? Skratka, takih drobnarij je en kup in ko vse skupaj dobro premislim, se vprašam, zakaj je tako... Marsikaj razumem in upam, da razumete, da nočem nobenega denarja in podobnih stvari. Le malo razumevanja in podpore... In kanček interesa za najinega otroka. Kljub vsemu bo to njun vnuk... Moj lubi se noče kregat njima, vem pa. da vidi, kaj se dogaja in mu ni vseeno. Ampak zaenkrat je tiho... No, zdaj sem se izkašljala in čakam na vaša mnenja.
|