Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 10:39:46
|
|
|
|
dory
|
Kljub temu,da sem jo sama poskusla sem in tudi bom do tega v prihodnje zlo netolerantna...upam,da mi na poti vzgoje uspe vsaj malo, da bo mali pametno presojal kaj je prav in kaj ne...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 10:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, sem kar presenečena nad vašimi odgovori. Torej sem jaz edina najbolj pridna punčka tukaj gor. Ponosno lahko povem, da NIKOLI v življenju nisem poskusila niti cigareta, kaj šele trave. Poleg tega pa moj brat kadi travo in poznam vonj na kilometer daleč, bruham ob smradu. Bljak!!! Ne razumem ljudi, ki lahko tako stvar vtaknejo v usta, če pa dobesedno smrdi tako, kot da se nekdo ne bi umil mesec dni, po znoju. Alkohol sem pila v najstniških letih v mejah normale, sedaj le tu in tam kak kozarec šampanjca ob prilikah, sicer pa sem ostala pridna punčka. Upam, da bo Nejc imel zgled po nama, ker tudi ati v življenju ni poskusil trave, kadi pa cigarete. A najhuje je, ko vem, da ni garancije. Ker sem totalni antikadilec, res zelo proti temu in vsakemu to tudi v obraz povem, ne vem, kako bi reagirala, če bi zalotila svojega otroka ob tem. Srčno upam, da bo Nejc čisto po svoji mamici.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 11:49:14
|
|
|
|
BibaJ
|
Tega si pa res nikoli nisem upala!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 11:55:08
|
|
|
|
tanaja*
|
V vednost: kajenje marihuane je veliko manj škodljivo kot kajenje cigaret ali pitje alkohola. Najdete jo med zdravilnimi zelišči, uporabljajo jo v farmaciji, iz nje delajo tudi zelo topla oblačila, zadnje čase jo uporabljajo tudi v kozmetičnih preparatih. V ZDA bolnikom z AIDS-om (pa še par takih neozdravljivih bolezni je ) predpisujejo marihuano za lajšanje bolečin. Šli so celo tako daleč, da od vlade ZDA dobivajo bilke, ki jih bolniki potem sami vzgajajo. Tako da... so slabe in dobre stvari marihuane tako kot pri vsaki stvari
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 12:02:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tanaja, ko bom mela ajc bom pa še travo začela akdit prej pa ne
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 12:41:03
|
|
|
|
dory
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanaja* V vednost: kajenje marihuane je veliko manj škodljivo kot kajenje cigaret ali pitje alkohola. Najdete jo med zdravilnimi zelišči, uporabljajo jo v farmaciji, iz nje delajo tudi zelo topla oblačila, zadnje čase jo uporabljajo tudi v kozmetičnih preparatih. V ZDA bolnikom z AIDS-om (pa še par takih neozdravljivih bolezni je ) predpisujejo marihuano za lajšanje bolečin. Šli so celo tako daleč, da od vlade ZDA dobivajo bilke, ki jih bolniki potem sami vzgajajo. Tako da... so slabe in dobre stvari marihuane tako kot pri vsaki stvari zelo zanimivo..vsi ki imajo opravit z drogo imajo iste komentarje...hehe ja valda...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 12:57:23
|
|
|
|
baguSka
|
ja to sm pa tud jst opazla.. sicer za tanajo ne vem, ampak drucga pa vsacga k poznam da puši, govori čist isto kot je tale zgornji komentar
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:09:59
|
|
|
|
nejcko
|
Sem poskusila parkrat v svojih mladih, norih letih, pa mi ni sedla ... Je nisem kadila že več kot deset let in je verjetno tudi ne bom ... edino iz zdravstvenih razlogov, če bo treba.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:12:53
|
|
|
|
tralala
|
Jaz trave ne kadim, mi je pa zanimiva ta debata, zato bom dodala svoje. Kot prvo ne smatram kadilca trave kot nekoga, ki se drogira, saj od nje nisi odivsen (v večini primerov). Tisiti, ki mu paše naj zaradi mene kadi, jaz ga ne bom gledala prav nič postrani. Sovražim pa folk na stafu, ki si samovoljno uničuje življenje. S travo si ga po moje ne, saj poznam že zelo dolgoletne redne kadilce in ni prav nič narobe z njimi. Meni osebno ne paše in v moji hiši (ko se preselim), se tudi ne bo kadilo. Obiski bodo lahko šli na dvorišče ali v kantino. Po moje pretirano obsojate kadilce trave, ker ni omembe vredna v primerjavi s čiki, alkoholizmom in trdo drogo. Torej-pušači-pušite! Še moja mama šteka travo....
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:24:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
No tkole zelo zanimiva debata No Blacky naj ti povem, da nisi edina punca tle kokr je pridna, tudi sama se štejem mednje, nisem nikoli pila ( no ja sem pa tja, kakšen kozarček vinčka), pijana sem bila samo enkrat in še to mi je zelooooooooooooo žal (na maturantskem plesu) in to tolk da sem bruhala ko nora, kadila sem pa, hm če sem dva cigareta prižgala, pokadila pa tako, da sem jih v roki držala in se delala da kadim (žal sem se borila za enga fanta, pa je blo treba se malo bolj "odraslo" vest) drugače pa sem fulllllllll proti kajenju cigaret in vsega kar se pač lahko kadi
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:29:21
|
|
|
|
tanaja*
|
Tralala, se podpišem pod tvoj post. Drugače pa ne, ne uživam marihuane, ampak sem veliko prebrala na to temo, ker v moji okolici kajenje marihuane ni nič posebnega. Imava par zares dobrih prijateljev, ki jo uživajo vsakodnevno, pa so to čisto normalni ljudje, ne neki džankiji in narkomani ki se valjajo vsepovsod. Sem pač strpna glede tega, to se mi ne zdi nič narobe (da sem strpna). Tako kot ne obsojam homoseksualcev, črncev, bosancev, pakistancev.... Sem odprt človek in to mi je že velikokrat koristilo v življenju Drugače bi vas pa verjatno zelo presenetilo koliko uživalcev marihuane je med nami... od politikov do estradnikov, zdravnikov, odvetnikov, ljudi, ki ji vsak dan srečujemo in jim prijazno pokimamo v pozdrav
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:34:34
|
|
|
|
dory
|
no tkole..tale debata je res postala zlo zanimiva...valda ce zivis nekje,kjer je trava neki cist samoumevnega ne mors drugac razmislat...in tud men dol visi kdo kadi..vem pa,da to ne bo moj partner in to ne bodo ljudje k me obkrozajo...si izberem taksne,ki tega ne pocnejo...sploh pa ker sem vidla,kako je,ce ti je partner vsak dan zadet...ker sem probala in vem tudi,da si takrat nezmozen za opravlat katero koli delo...vem pa tud,da dolgorocno redno kajenje tudi pusca posledice... tko
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:36:31
|
|
|
|
dory
|
Torej-pušači-pušite! Še moja mama šteka travo.... IZVIRNO SPOROČILO: tralala no zaradi takih mnenj starsev videvamo pol otroke,ki se s travo srecajo ze v osnovni soli...bos svojemu otroku tud rekla...pusi ce ti pase? ne vem no
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 13:58:08
|
|
|
|
Anonimen
|
se podpišem pod tejina posta!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 14:47:16
|
|
|
|
Bela
|
Prav lepo ste se razpričale, naj zdaj še jaz nekaj dodam! Če trava ne bi bila tako zelo prepovedana, ne bi bila tako zanimiva in mamljiva. Zakaj so jo prepovedali, vas zanima??? Ne zato, ker je omamno sredstvo, pod krinko se skriva nekaj čisto drugega. Kot mnoge veste se iz konoplje tako rekoč lahko izdeluje VSE,da ne govorimo o gorivu za prevozna sredstva. Že davno je bilo dokazano, da je konoplja odličen vir goriva, sam kaj ko bi to bilo preveč poceni in bi si jo lahko vsak kmet pridelal. Valda, tu pol ne bi bilo biznisa. Iz nje se izdeluje odličn papir, priporočajo jo asmatikom...sam tega uradna medicina nikakor ne bo priznala. Bilo bi prepoceni in preveč učinkovito!!!...kar je v našem režimu nedopustno. Prav naživce mi greste tiste, ki ste tako svetniško proti, prav zaradi takih se dogajajo slabe stvari na tem področju...vse mečete v isti koš, točno tako kot si želijo naši šefi tam gori. In če je šlo vse izven kontrole smo si sami krivi...me prav zanima kako boste vzgojile vaše otroke, še osnovnih pojmov nimate razčiščenih...ZDAJ ME PA POPLJUVAJTE...še marsikaj bom dodala.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 14:57:26
|
|
|
|
dory
|
tenk ju bela ...za svetnico se glih nism mela..sem pa proti...tko kot si ti za...in kje je problem?
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:15:19
|
|
|
|
Bela
|
Prav tu
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:16:29
|
|
|
|
baguSka
|
bla bla bla... najboljš da se ga vsi začnemo zadevat in hodt okol ko eni loleki in bomo vsi zdravi kot ribice ... pa sej kukr kdo hoče!!! sem pa absolutno na tejini strani, da sploh nočm met opravka s tem ne zravn sebe ne okol sebe in pika!! fajn se jemte!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:17:21
|
|
|
|
dory
|
Lej sej se ne mislim zej kregat...sem pac dozvela slabo izkusnjo s tole travo zato sem in bom vedno proti...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:20:05
|
|
|
|
baguSka
|
Ma kdu se če hregat??
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:29:54
|
|
|
|
nejcko
|
Ja, res je konoplja vsestransko uporabna, samo je pa razlika med navadno/industrijsko konopljo in marihuano in sicer glede na vsebnost #"!&%/ (thc-ja al česa že- torej mamila). Pa bi preveč drago prišlo, če bi morali vsakemu kmetu delat analize, ali goji pravo konopljo ali ne. Meni se zdi velika škoda, da je pri nas gojitev industrijske konoplje prepovedana oz. si moraš po novem toliko enih papirjev zrihtat, da te na rit vrže, če jo želiš pridelovat. Škoda, ker je to res uporabna rastlina. Kar se pa kajenja jointov tiče pa kakor komu drago, samo da je po pameti. Ker če je treba vsak dan enega skadit, da se maš fajn, potem je tukaj res nekaj narobe.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:33:29
|
|
|
|
Bela
|
nč kregat...sam povem, ker sm probala, zato me moti, da nekdo ki ni, nekaj teoretizira...je pa res, da če že probaš morš met zdrelo pamet, če je nimš se drži proč. Moja izkušnja je ok, nikoli nism pretiravala in delala z glavo. Slabše je pr alkotu, jst bi prej to branla svojmu otroku.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 15:37:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem in nočem. Ne cigaret, ne trave, ne alkohola (še vse v kar sem samo pomočila jezik je blo nagravžno .. bljak smrdi, pa še grenko je. Pa peče ). In tut ne bi mogla bit s partnerjem, ki kadi. Pa ni važn kaj. Al travo al pa cigarete. Ker oboje smrdi. Pa alkohola tut ne prenesem. Sicer pa kakor komu paše ...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 18:00:24
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bela Prav lepo ste se razpričale, naj zdaj še jaz nekaj dodam! Če trava ne bi bila tako zelo prepovedana, ne bi bila tako zanimiva in mamljiva. Zakaj so jo prepovedali, vas zanima??? Ne zato, ker je omamno sredstvo, pod krinko se skriva nekaj čisto drugega. Kot mnoge veste se iz konoplje tako rekoč lahko izdeluje VSE,da ne govorimo o gorivu za prevozna sredstva. Že davno je bilo dokazano, da je konoplja odličen vir goriva, sam kaj ko bi to bilo preveč poceni in bi si jo lahko vsak kmet pridelal. Valda, tu pol ne bi bilo biznisa. Iz nje se izdeluje odličn papir, priporočajo jo asmatikom...sam tega uradna medicina nikakor ne bo priznala. Bilo bi prepoceni in preveč učinkovito!!!...kar je v našem režimu nedopustno. Prav naživce mi greste tiste, ki ste tako svetniško proti, prav zaradi takih se dogajajo slabe stvari na tem področju...vse mečete v isti koš, točno tako kot si želijo naši šefi tam gori. In če je šlo vse izven kontrole smo si sami krivi...me prav zanima kako boste vzgojile vaše otroke, še osnovnih pojmov nimate razčiščenih...ZDAJ ME PA POPLJUVAJTE...še marsikaj bom dodala. ZELO LEPO NAPISANO!!!! Vsem priporočam knjigo "Marihuana - zabranjeni lijek" !!!
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 18:13:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa bi vas vse eno okoli uh pripeljala-tole važenje,da ste se zakajale!! DROGA JE DROGA-nič zdravilna pa ne vem kaj še za izgovor,češ upravičeno jo jemljem,če jo lahko na priporočilo kakšnih mal zmešanih dohtorjev tudi tisti,ki se jim meša kadijo...ja pol so pa še bolj zmešani!!!!! Ja no najbrž vam ni +žal za vaše možganske celice...pa kaj če še kakšen miljon njih propade...saj jih imate še na zalogi Jaz se nič anglesko ne zgovarjam,pa ne delam fine hudiča SEM PROTI VSAKI DROGI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa hudiča ne primerjajte tobak z konopljo,ne mejte se za pametne znastvenike. Upam da boste prebrodili srečno otroštvo vaših otrok,da jih boste varno popeljale v svet odraslih zdravih in inteligentnih,brez da bi umes jokale kaj nam je tega bilo!!!!!!
|
|
|
LubeničkaVam je všeč ime Arian?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!