|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trava, kako diši ta trava...
16.11.2005 22:05:56   
Bela
A si mogoče katerea od vas ali vaših partnerjev kdaj prvošči kakšn dimček pojoče travice?
Če si človek kdaj zaželi, da bi mal pokadil in se sprostil, je to greh??
Jaz tega sicer ne delam, ker dojim, ampak predem sem zanosila sem mogoče parkrat na mesec naredila nekaj dimčkov v prijetni družbi.
V veselje mi je bilo vzgojiti prav svojo bilko, ki je seveda nikoli nism uspela cele potrošit in je revica zbledela v steklenem kozarčku.
Kaj pa ve gospodične?

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trava, kako diši ta trava...
16.11.2005 22:11:14   
kapica
Ja, jaz sem to poskusila, pa nekako ni pasalo. Ali je bilo prevec ali kaj, v glavnem se mi je tako zamerilo, da raje ne.
Verjamem pa da v dobri druzbi fajn pase.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2005 22:18:40   
morskadeklica
V "norih" letih (17,18) kar precejkrat. Nekje pri 20-ih pa sem prižgala zadnjega. Enostavno me je minilo. Mogoče še kdaj v prihodnosti še kakšnega, zaenkrat mi do tega ni (raje popijem pivouser posted image ).

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2005 22:27:35   
Anonimen
sorry ampak men je pa to čist mim; eneparkrat sem res, pa ni blo nč. tisti v moji družbi, ki pa so, jim je pa tko na bad udarlo (ful preganjavica) da so mi šli prov na živce. in zato se mi je najbrž tudi ganja "zamerila"

a lahko se vprasam: a boste o tem povedale svojim otročkom? mislim v primeru da boste otroka dobile "počenga" in potem po moje vsak reče: ma dej mami sej vidva z očijem sta tud ziher kdaj! kaj rečeš pol?user posted image
pa nočem provocirat in nocem nobenga nič obsojat... me pa res zanima kako reagirat.user posted image  user posted image

(odgovor članu morskadeklica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2005 22:28:00   
muki1
Kar je res je res. user posted image  user posted image
Zdaj sploh ne, pred leti pa sem, še kar.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2005 22:44:15   
soncece24
uh, s tem sem pa že v srednji šoli zaključila, samo poskusit pa je treba, že zato, da veš kak to zgleda in kak vonj ma, da mi nebodo tega otroci enkrat za origano prodajali, ko jim bom kaj našla v žepih predno bom kavbojke prat dalauser posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2005 22:47:13   
Nasy
Mi smo se pa v dijaških letih presneto dobro navohali tega...nadstropje pod nami so namreč fantje vsaki večer vneto palili zadevo...vzgojitelj pa je to označil za >indijske palčke<user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2005 22:58:22   
Marogica
Nisem nikoli probala, ker mi že sam vonj po travi smrdi. Kaj hočemo, enim diši, meni pa smrdi-no ja jaz pač drugače "nadoknadim" - s cigareti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2005 23:27:08   
ninocka
Uh, jst sem pol prava pridna puncka - ne kadim, ne pijem, se ne drogiram user posted image user posted image
Na maturantskem plesu sem potegnla en mini dim in to je blo vse. Nikol nisem cutla nobene potrebe al pa zelje, da bi kadila travo. In zdej bom lahko mirne vesti rekla otrokom: Ne, mami pa tega ni pocela! user posted image Je pa oci!user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2005 23:29:17   
Anonimen
Jaz osebno v svojem življenju še nisem poskusila niti dima trave, so pa ljudje kadili okrog mene in priznam, da mi diši. Priznam tudi, da me je nekajkrat zamikalo, da bi poskusila, ampak ne vem, zakaj nisem. Morda pa kdaj bom, ne vem. Nimam pa popolnoma nič proti ljudem, ki travo kadijo, dokler njihovo kajenje trave ne vpliva slabo na moje življenje. Da nekdo zaradi tega ne bi mogel biti moj prijatelj, ni mogoče. Vsak po svoje. In tudi če bom kdaj poskusila, bom svojim otrokom to povedala brez slabe vesti.

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 16.11.2005 23:30:01 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2005 0:15:51   
polona2
Hm, ja pogovorila se bom že s svojim otrokom, če bo prišlo do tega, ne bom pa težila in morila, ker bo potem za prvim vogalom še rajši prižgal joint...
Kakšen joint sem ter tja, ali pa čez vikend, ma, pa naj, ampak, da bi se ga pa konstantno zadevala, tega ji pa ne bi dovolila.
Meni starši niso nič težili, pa me je po nekaj letih samo od sebe minilo.
Bom pa sigurno še kdaj kakšnega pokadila, v spomin na stare čase, ko je bila smeha polna skleda...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2005 5:59:09   
mammy26
Nisem za te stvari, tako da nisem še nikoli poskusila niti takega ali onakvega dimčka. Je moja mati toliko pokadila cigaret, da mi to grozno smrdi. Na njeno srečo je sama prenehala s to grdo razvado.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.11.2005 6:44:31   
CUKRČEK
Ko sem bila mlada in neumna(zdej pa sem stara in blazno pametnauser posted image  ) sem poskusila ene parkrat. Ene 2x sem bila "normalno " zadeta in mi je blo vse fajn in fuuuul smešno. Sva se s kolegico skoraj valjale po tleh od smeha. Pol sem pa enkrat enga hudiča skadila, ki me je tako zadel, da sem mislila da bom umrla. Bilo mi je strašansko slabo in sem na Čopovi v Lj. sedela na eni stopnički in premišljevala o tem, kako me bodo našli mrtvo. Pol sem se pa le spravla k sebi in se zaklela, da ne probam nič več takega. In tudi nisem nikoli več. Pa nikoli vel tudi ne bom....zagotovo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Bela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.11.2005 7:27:52   
Anonimen
ne ne kadim se ne fixam in ne pijem..ja ni blo zmeri tko. v gimnazijskih letih sem se ga tut nažgala pa tut travco probala, pa nism nikol občutla kakega extra učinka..vrjetn sem bla preveč zadeta že od alkiča :) tko da me sploh nikol ni imel da bi kadila travo. za kaj tršega so me pa k sreč starši zanl tko vzgojit da mi tut na misu ni pršlo da bi probala. upam da bom znala js tut svoje otroke tko vzgojit??!! kadila sem pa tut do pred 5 leti k turk od svojga 15. leta pa se prav do 22. user posted image  in tut nehala in tut ne mislm nikol več kadit, niti trave. brezveze se mi zdi to. je še velik lepših stvari k te v življenju spravjo high!

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.11.2005 7:38:46   
gala
Midva si vsake svete cajte (na par mesecev) kakšne piškotke privoščiva skupej z dobro družbo, tko za popestritev. Kajenje mi nikoli ni odgovarjalo, piškotki so pa kar ok.
Če se bo dalo, tamala ne bo  tega probavala, dokler ne bo dovolj odrasla, potem pa, zakaj pa ne. Tako kot midva, enkrat na par mesecev (kot da me bo ubogalauser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.11.2005 8:25:54   
dory
Sem probala...pa mi ni blo kul..sem v svojih casih rajs zvrnila kak kozarcek vec...vem pa kako je to,ko se ti ga desc  naziga vsak vecer s travo...kao za dobro opravljeno delo cez dan...in mi je totalna bedarija in samo odraz nezrelosti in nedoraslosti...da se mors zadet za dobro voljo...halo???? se dober da sem se ga resila,da ne bi mel tamal groznega zgleda...

(odgovor članu gala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.11.2005 8:30:50   
baguSka
jst pa kr pikasta ratam, sam de slišm to besedo user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.11.2005 8:40:12   
Anonimen
ja še to sm hotla dodat...men se trava in podobno zadevanje zdi taka zelo najstniško študentska zadeva, nikakor mi pa kr ne gre skup z odgovornimi odraslimi osebami, po možnosti s familijami in otroci...

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.11.2005 8:44:41   
baguSka
jst poznam tud tako familjo, k se cela družina zbere (ati, mami, sin in hči) in si ga skupi zvijejo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.11.2005 8:56:16   
dory
Evo LARA se kar podpisem se pod tvoj post...neodrasle so te zadeve...in taki ljudje se mi po svoje kar smilijo, ker v tem vidijo eno zadovoljstvo in sprostitev...ce imajo pa taki ljudje se otroke...bullshit...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.11.2005 9:01:19   
Anonimen
Dones ste do trave tolerantne, naši otroci bodo pa do droge.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.11.2005 9:41:24   
anitaz
Parkrat probala ko sm bla še "rosno" mlada user posted image   Pa mi nikol ni blo ne vem kaj.user posted image  Edin enkrat mi je šlo vse fuuul na smeh, to je pa tud vse.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.11.2005 9:49:10   
Anonimen
no evo meta js nism ravno tolerantna. tamale glih ne bom zaprla v samostan če bo probala, ker je to normalno, ampak če bo že kot najstnica in študentka rolala na veliko in bom to zvedla pa ne bom ravno najsrečnejša mama na svetu! zato pa pravm da upam da bom svoje otroke znala vzjoit tko da bodo vedl globoko v seb da sem pa ke enga zrolat tko k glih zapaše ni ok in ni prav, da tut pitje alkohola in tut kajenje ni ok!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
17.11.2005 9:53:11   
Anonimen
Ne, ni prav, pa tudi potrebe po enem, drugem ali tretjem ni prav nobene na tem svetu. Je pa vse od naštetega, kot praviš, stvar vzgoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.11.2005 10:37:22   
paris
Trave nisem nikol probala, prilika je bila tudi še sedaj na "zrela" leta, samo mi ni blo do tega ne takrat in ne zdaj!
Kar se pa sina tiče bomo pa videli, zgledi so dobri( sem nehala kadit, alkohola pa sploh ne pijem), garancije pa itak ni! user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

FOLNA KISLINA
tiamia

Ali ste pile folno kislino med nosečnostjo?

Ja, normalno.. (67%)

Ja, ampak večkrat pozabila (17%)

Ne, se mi ne zdi potrebno (10%)

Kaj je to? (6%)

Število vseh glasov: 344

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!