Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:11:14
|
|
|
|
kapica
|
Ja, jaz sem to poskusila, pa nekako ni pasalo. Ali je bilo prevec ali kaj, v glavnem se mi je tako zamerilo, da raje ne. Verjamem pa da v dobri druzbi fajn pase.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:18:40
|
|
|
|
morskadeklica
|
V "norih" letih (17,18) kar precejkrat. Nekje pri 20-ih pa sem prižgala zadnjega. Enostavno me je minilo. Mogoče še kdaj v prihodnosti še kakšnega, zaenkrat mi do tega ni (raje popijem pivo ).
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sorry ampak men je pa to čist mim; eneparkrat sem res, pa ni blo nč. tisti v moji družbi, ki pa so, jim je pa tko na bad udarlo (ful preganjavica) da so mi šli prov na živce. in zato se mi je najbrž tudi ganja "zamerila" a lahko se vprasam: a boste o tem povedale svojim otročkom? mislim v primeru da boste otroka dobile "počenga" in potem po moje vsak reče: ma dej mami sej vidva z očijem sta tud ziher kdaj! kaj rečeš pol? pa nočem provocirat in nocem nobenga nič obsojat... me pa res zanima kako reagirat.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:28:00
|
|
|
|
muki1
|
Kar je res je res. Zdaj sploh ne, pred leti pa sem, še kar.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:44:15
|
|
|
|
soncece24
|
uh, s tem sem pa že v srednji šoli zaključila, samo poskusit pa je treba, že zato, da veš kak to zgleda in kak vonj ma, da mi nebodo tega otroci enkrat za origano prodajali, ko jim bom kaj našla v žepih predno bom kavbojke prat dala
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:47:13
|
|
|
|
Nasy
|
Mi smo se pa v dijaških letih presneto dobro navohali tega...nadstropje pod nami so namreč fantje vsaki večer vneto palili zadevo...vzgojitelj pa je to označil za >indijske palčke<
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 22:58:22
|
|
|
|
Marogica
|
Nisem nikoli probala, ker mi že sam vonj po travi smrdi. Kaj hočemo, enim diši, meni pa smrdi-no ja jaz pač drugače "nadoknadim" - s cigareti.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 23:27:08
|
|
|
|
ninocka
|
Uh, jst sem pol prava pridna puncka - ne kadim, ne pijem, se ne drogiram Na maturantskem plesu sem potegnla en mini dim in to je blo vse. Nikol nisem cutla nobene potrebe al pa zelje, da bi kadila travo. In zdej bom lahko mirne vesti rekla otrokom: Ne, mami pa tega ni pocela! Je pa oci!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 16.11.2005 23:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz osebno v svojem življenju še nisem poskusila niti dima trave, so pa ljudje kadili okrog mene in priznam, da mi diši. Priznam tudi, da me je nekajkrat zamikalo, da bi poskusila, ampak ne vem, zakaj nisem. Morda pa kdaj bom, ne vem. Nimam pa popolnoma nič proti ljudem, ki travo kadijo, dokler njihovo kajenje trave ne vpliva slabo na moje življenje. Da nekdo zaradi tega ne bi mogel biti moj prijatelj, ni mogoče. Vsak po svoje. In tudi če bom kdaj poskusila, bom svojim otrokom to povedala brez slabe vesti.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 16.11.2005 23:30:01 >
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 0:15:51
|
|
|
|
polona2
|
Hm, ja pogovorila se bom že s svojim otrokom, če bo prišlo do tega, ne bom pa težila in morila, ker bo potem za prvim vogalom še rajši prižgal joint... Kakšen joint sem ter tja, ali pa čez vikend, ma, pa naj, ampak, da bi se ga pa konstantno zadevala, tega ji pa ne bi dovolila. Meni starši niso nič težili, pa me je po nekaj letih samo od sebe minilo. Bom pa sigurno še kdaj kakšnega pokadila, v spomin na stare čase, ko je bila smeha polna skleda...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 5:59:09
|
|
|
|
mammy26
|
Nisem za te stvari, tako da nisem še nikoli poskusila niti takega ali onakvega dimčka. Je moja mati toliko pokadila cigaret, da mi to grozno smrdi. Na njeno srečo je sama prenehala s to grdo razvado.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 6:44:31
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ko sem bila mlada in neumna(zdej pa sem stara in blazno pametna ) sem poskusila ene parkrat. Ene 2x sem bila "normalno " zadeta in mi je blo vse fajn in fuuuul smešno. Sva se s kolegico skoraj valjale po tleh od smeha. Pol sem pa enkrat enga hudiča skadila, ki me je tako zadel, da sem mislila da bom umrla. Bilo mi je strašansko slabo in sem na Čopovi v Lj. sedela na eni stopnički in premišljevala o tem, kako me bodo našli mrtvo. Pol sem se pa le spravla k sebi in se zaklela, da ne probam nič več takega. In tudi nisem nikoli več. Pa nikoli vel tudi ne bom....zagotovo.
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 7:27:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ne ne kadim se ne fixam in ne pijem..ja ni blo zmeri tko. v gimnazijskih letih sem se ga tut nažgala pa tut travco probala, pa nism nikol občutla kakega extra učinka..vrjetn sem bla preveč zadeta že od alkiča :) tko da me sploh nikol ni imel da bi kadila travo. za kaj tršega so me pa k sreč starši zanl tko vzgojit da mi tut na misu ni pršlo da bi probala. upam da bom znala js tut svoje otroke tko vzgojit??!! kadila sem pa tut do pred 5 leti k turk od svojga 15. leta pa se prav do 22. in tut nehala in tut ne mislm nikol več kadit, niti trave. brezveze se mi zdi to. je še velik lepših stvari k te v življenju spravjo high!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 7:38:46
|
|
|
|
gala
|
Midva si vsake svete cajte (na par mesecev) kakšne piškotke privoščiva skupej z dobro družbo, tko za popestritev. Kajenje mi nikoli ni odgovarjalo, piškotki so pa kar ok. Če se bo dalo, tamala ne bo tega probavala, dokler ne bo dovolj odrasla, potem pa, zakaj pa ne. Tako kot midva, enkrat na par mesecev (kot da me bo ubogala )
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 8:25:54
|
|
|
|
dory
|
Sem probala...pa mi ni blo kul..sem v svojih casih rajs zvrnila kak kozarcek vec...vem pa kako je to,ko se ti ga desc naziga vsak vecer s travo...kao za dobro opravljeno delo cez dan...in mi je totalna bedarija in samo odraz nezrelosti in nedoraslosti...da se mors zadet za dobro voljo...halo???? se dober da sem se ga resila,da ne bi mel tamal groznega zgleda...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 8:30:50
|
|
|
|
baguSka
|
jst pa kr pikasta ratam, sam de slišm to besedo
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 8:40:12
|
|
|
|
Anonimen
|
ja še to sm hotla dodat...men se trava in podobno zadevanje zdi taka zelo najstniško študentska zadeva, nikakor mi pa kr ne gre skup z odgovornimi odraslimi osebami, po možnosti s familijami in otroci...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 8:44:41
|
|
|
|
baguSka
|
jst poznam tud tako familjo, k se cela družina zbere (ati, mami, sin in hči) in si ga skupi zvijejo
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 8:56:16
|
|
|
|
dory
|
Evo LARA se kar podpisem se pod tvoj post...neodrasle so te zadeve...in taki ljudje se mi po svoje kar smilijo, ker v tem vidijo eno zadovoljstvo in sprostitev...ce imajo pa taki ljudje se otroke...bullshit...
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 9:01:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dones ste do trave tolerantne, naši otroci bodo pa do droge.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 9:41:24
|
|
|
|
anitaz
|
Parkrat probala ko sm bla še "rosno" mlada Pa mi nikol ni blo ne vem kaj. Edin enkrat mi je šlo vse fuuul na smeh, to je pa tud vse.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 9:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo meta js nism ravno tolerantna. tamale glih ne bom zaprla v samostan če bo probala, ker je to normalno, ampak če bo že kot najstnica in študentka rolala na veliko in bom to zvedla pa ne bom ravno najsrečnejša mama na svetu! zato pa pravm da upam da bom svoje otroke znala vzjoit tko da bodo vedl globoko v seb da sem pa ke enga zrolat tko k glih zapaše ni ok in ni prav, da tut pitje alkohola in tut kajenje ni ok!
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 9:53:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ni prav, pa tudi potrebe po enem, drugem ali tretjem ni prav nobene na tem svetu. Je pa vse od naštetega, kot praviš, stvar vzgoje.
|
|
|
|
RE: trava, kako diši ta trava... 17.11.2005 10:37:22
|
|
|
|
paris
|
Trave nisem nikol probala, prilika je bila tudi še sedaj na "zrela" leta, samo mi ni blo do tega ne takrat in ne zdaj! Kar se pa sina tiče bomo pa videli, zgledi so dobri( sem nehala kadit, alkohola pa sploh ne pijem), garancije pa itak ni!
|
FOLNA KISLINAtiamiaAli ste pile folno kislino med nosečnostjo?Ja, normalno.. (
67%)
Ja, ampak večkrat pozabila (
17%)
Ne, se mi ne zdi potrebno (
10%)
Kaj je to? (
6%)
Število vseh glasov: 344Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!