|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rjav izcedek
10.11.2005 9:43:01   
Monika79
Ker ste se punce tukaj že srečevale z raznoraznimi izdedki in problemi, sem se odločila, da vas malo povprašam user posted image
Zadnjo user posted image  sem imela 23.10 (nič posebnega ni bila,kot vedno), potem pa sem imela od 3.11-8.11 rjav izcedek in zraven tu pa tam tudi malo sluzi, moram recti, da tega izcedka ni bilo dosti, bilo pa je! Ciklus pa je na 28-29 dni.
Ker se še mi to do sedaj nikoli ni zgodilo (se zaradi tega ne obremenjujem preveč) ampak me zanima, če se je kateri to tudi že zgodilo?
Upam, da nisem preveč zakomplicirala user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rjav izcedek
10.11.2005 10:50:21   
SANDRA
 Hello Monika79!

Lahko da si imela ovulacijo včasih se tudi kakšen izcedek pojavi....

LPuser posted image za srečo!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2005 12:15:11   
Monika79
Hvala ti Sandra, se mi je kar že malo zdelo, da bi mogoče bilo kaj z O povezano, ker skoraj vedno občutim O v obliki rahlih bolečin, samo izcedka pa še nikoli nisem imela. user posted image

Hvala zauser posted image  in tudi tebi pošiljam za prijaznost user posted image

lp Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2005 12:26:17   
mey
Pozdravljena Monika79!

Še ena takšna kot ti. Imam enak problemček. Zadnjo menstruacijo sem imela 22.10, pa se mi je včeraj isto pojavil takšen rjav izcedek..Pa sem bila takoj malo zaskrbljena, ker z mojim dragim delava na bebici in bi rada da bi bilo vse tako kot mora biti...In kaj zdaj to pomeni?
Danes zjutaj sem poklicala svojega ginekologa, ki pravi takole: da je to verjetno povezano z ovulacijo in če po nekaj dneh izgine, in rjavega izcedka ni več, je vse normalno, če pa ne in to traja več kot 7 dni, potem moram k njuemu.
Tako, da glede na to, da tega izcedka pri tebi ni več, si lahko brez skrbi. Vse vredu.

Želim ti lep dan!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2005 13:26:09   
Monika79
Mey, hvala ti za informacije, mi je kar lažje pri srcu user posted image , da lahko moje skrbi delim z nekom user posted image

Kako dolgo pa delate na user posted image  

lp Moni user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2005 14:47:10   
čveka
Bom povedala iz svojih izkušenj, da imam tudi jst odkar delava na user posted image , včasih take malce bolj nenavadne cikle.
Rjavi izcedek se pr men res ponavadi pokaže med ovulacijo ali pa je znak za prihajajočo menstruacijo.
Sama pr sem sem začudena le v tolk, da se je ta rjavina v navedenih obdobjih prvič pokazala, potem ko sva začela delat nauser posted image , prej pa nikol.
Zato res ne vem, a psiha dela tako močno al pa se noter neki čudnega dogaja....sam tist kar bi midva hotle neuser posted image user posted image .

LP Č.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2005 15:04:23   
Monika79
Hallo Čveka, moram rečti, da se je meni ta rjavi izcedek tudi pojavil komaj sedaj, ko delamo na user posted image , mislim, da je res vse to psihičnega izvora.
Kaj pa moremo za to, če si tako močno želimo user posted image , saj je nekaj najlepšega kar ti lahko obogati življenje user posted image

Upam, da čimprej zagledaš in tudi jaz zagledam user posted image  ali user posted image .

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu čveka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2005 19:04:56   
Reja
Ojla.

Tudi meni se vsi možni izcedki (rumenkasti, rjavi, beli) pojavljajo šele zdaj, ko delamo na user posted image . Prej ni bilo nikoli nič. Pa tudi krvavim malo vmes....

To je kot zakleto:=) Človek je pač pozoren, ker hoče, da bi bilo vse ok!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2005 19:18:40   
ANDREJA*
Jaaooo moni pol smo pa vse na istem.... Jaz sem fuuull začudena nad sabo. Toliko težav, vrtoglavic, slabosti, izcedkov, napenjanja kolikor jih imam zadnje pol leta odkar sva se odločila še za enega otročka,user posted image user posted image pa ga ni.....
Ampak kot ljubiteljica labradorčkov te pa lepo prosim, če mi poveš, kje si tole slikico staknila? a je tole tvoj kuža??

LP   user posted image pa veliko sreče, da bi čimprejuser posted image user posted image user posted image
                           ANDREJA

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2005 20:27:40   
mey
Oj Monika79

Res zanimivo, to naše žensko telo..Ravno zdaj,ko bi si želele, da bi bilo vse vredu, pa evo nam se dogaja to in ono. Jaz sem šele prejšni mesec nehala jemati kt, pa sem ful upala, da bo vse vredu..user posted image  
Tako, da smo na user posted image  šele začeli delati..Sama sebi si govorim, da se ne bi smela tako obremenjevati s tem. A! kaj ko si to tako želim, še toliko bolj, ker vem, da bi bila user posted image  iz čiste ljubezni.
Kako dolgo pa že vidva delata na bebici? Si pred tem jemala kt?

Če sem lahko malo radovedna..79, pomeni to tvojo letnico? Potem sva zelo blizu...

Prijeten večer

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2005 20:55:26   
Monika79

halo Andreja, to sliko sem nekje na internetu našla, pa že dolgo je tega, pa mi je tako zlat ta kuža, da sem si ga enostavno morala dati sem, moram ti rečti, da so živali moja ljubezen, ker pa nam je lani psiček umrl, imamo sedaj 3 muce, katere so kot naši družinski člani :-) user posted image  pač razvajeni do konca user posted image

tudi tebi želim čimprejšnji user posted image  user posted image , pa da se bomo v prihodnosti cartale z  našimi user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2005 21:04:46   
Monika79
hallo Mey, midva delava drugi mesec na user posted image  in ti tudi moram rečti, da si tako močno želim otroka, ker mislim, da sem pripravljena na materinstvo in tudi moj dragi je tisto kar sem iskala, pač dober očka in partner user posted image
Prej nisem jedla KT, ne vem nekako jih nisem prenašala dobro (preveč sem bila nervozna in živčna) in sem prenehala, od tega je že kar nekaj let, tako, da je moj ciklus urejen, pa seveda upam  na najboljše user posted image .
Probam se umiriti in nočem o user posted image  neprestano razmišljati, samo želja pa je vedno prisotna, ker vidim tukaj na forumu, kaka veselja so ob zagledanju user posted image  user posted image  
Aha, pozabila sem, ja sem rojena leta 1979 user posted image , ti samo vprašaj-ni problema user posted image

Želim ti čimprejšnji user posted image  user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2005 21:33:09   
mey
Monik..

Prav slatko pisemce..Tudi jaz mislim, da je najbolje, da smo sproščene pa bo tako tudi za nas user posted image  kar hitro. Želim vama veliko sreče in ljubezni, do bo res čimprej ratalo. Jaz jih imam 25. In prav tako v sebi čutim, da je vse tako kot bi moralo biti, moj dragi je pravi angelček in vem, da bo čudovit očka..

Se vsekakor še "srečeva" na forumu.user posted image

Poljub, mey

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2005 21:46:46   
Monika79
Veš Mey, ponavadi zelo rada pišem stvari, katere čutim, tako, da bi lahko pisala in pisala, pač sem bolj čustven človek user posted image
Jaz še jih imam tudi do konca meseca 25, potem pa me že čakajo 26 leta user posted image
Upam, da mi prinesejo  kaj lepega, to pa tak vemo kaj si želim user posted image
Uživaj in se kaj srečave tukaj
Pa ne pozabite punce, da se še moramo okrog sebe zavedati drugih lepih stvareh, pa čeprav so majhne, včasih nevidne .... to je včasih tudi lahko majhen nasmeh ali pa samo par besed, ki jih piše srce user posted image

lep večer

Moni user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu mey)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2005 19:28:56   
ANDREJA*
hojla moni.........

ja meni so labradorci zelo pri srcu, sem imela enega pa mi je žal poginil..........veš stara sem 38 let.tako, da se tebi in may ni potrebno čisto nič sekirati samo uživajta in se imejta lepo s svojima partnerjema......tudi  jaz sem jemala KT in po 8-9 mesecih zanosila takrat pri 35 letih najbrž ne more takoj ratat....
mi je hudo za tvojega kužka......ampak tako to gre

lepo se imej!!!!

andreja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2005 19:51:02   
yennika
Alo punce oz. bodoče mamice!
Tudi midva z mojim user posted image  delava nauser posted image  dva meseca. No, ravno te dni imava O, tak da bo kar divje te dni.:)
Tudi meni in mojim rodilom se dogaja nekaj čudnega zadnja dva meseca(slabost, ko ne čakam na M,živčnost, veselje-nato pa razočaranje).Tudi rjavi izcedek.PSIHA, vam rečem.
Pa sem si rekla ta mesec, da bo že user posted image , ko mi bo namenjeno tako.Želim pa si ga nenormalno! Sem že obsedena z njim!

Kaj niso rekli,da če si nekaj močno želiš se ti to tudi uresniči!
Torej? Kje siuser posted image ?

Vso srečo tudi ostalim, ki si želijo isto kot jaz!user posted image

LPuser posted image

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.11.2005 8:55:48   
Taja79
Ojla, punce!

Vidim, da nisem sama v tem problemu...tudi jaz imam v času O rjav izcedek, v povprečju vsaki drugi ciklus, traja pa 2 dni. Me je že skrbelo, da je kaj narobe, pa mi je gin.rekel, da je to normalno, da je to O. 

Na user posted image pa delamo že 3 leta, pa še vedno nič user posted image  Tako da res več ne vem, če bi verjela frazam kot so psiha,... Kmalu grem h gin. in se bo verjetno začel kak proces preiskav, kaj je narobe. Ker sva pač upala, da bo uspelo, nisva hotela prehitro na preiskave, ampak očitno ni druge možnosti. 

Vsem skupaj želim, da vam čimprej uspe postati user posted image !!! LP! 

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2005 8:58:53   
lana38
Taja79!
Vsa čast ti. Te pa res občudujem, da si 3 leta zdržala in nisi nikamor šla. Jaz že ne bi.user posted image

lana38

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.11.2005 9:29:57   
Taja79
Lana38,

kot sem napisala, nisva hotela prehitro na preiskave, ker sva mislila, da bo pa potem res psiha. Ne rečem, da nisem gin.omenila po enem letu, da še ni uspelo, in me je gladko zavrnil, češ saj sta še mlada, pa ne mislita na to pa bo,... Naredil mi je tudi ultrazvok, kjer naj bi bilo vse ok. Nato sem prišla po 2 letih, da še vedno ni nič, pa je rekel, da si naj merim BT in da je to vse kar lahko on naredi user posted image .
Zaradi takega odziva tega gin. sem zdaj v fazi menjave in čakam na datum pregleda, kjer se bo vse skupaj resno začelo.
Sem se malo razpisala, da ne bo izgledalo, kot da mi je vseeno, ampak jaz sem bila prepričana, da gin.že ve, kaj dela. Zdaj pa vidim, da bom morala biti zelo potrpežljiva in sama "zahtevati" da se ukrepa.

Kako dolgo pa se vidva trudita za user posted image ?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.11.2005 10:32:48   
ANA_P
Pred sedmimi leti sem imela šest mesecev skupaj rjave izcedke. Takrat sem začela z rednimi spolnimi odnosi (nisem še jemama tabletk). Ko sem obiskala G. mi je povedal, da se telo navaja in da je zaradi tega prišlo do hormonskih sprememb. Mi je rekel, da na hormončke vpliva tudi psiha. Dal mi je hormonske tablete in po enem mesecu jemanja h. tablet se mi je vse ustavila in sem lahko začela spet normalno živet(rjavi izcedki so bili zelo moteči še posebej, ker sva s fantom takrat glih začela zvezo - hvala bogu da je razumel).
Zdaj ko delama na bebici že 6-7 mesecev jih nimam, imam pa zelo pogoso beli tok.
16.11. morem dobiti M, pa bomo videli, če se bo ta mesec nasmehnila sreča.
Aja, pa še nekaj.
Taja79, ko sva začela delat otroka, sem rekla, če bo punčka bo Taja. Zdaj pa najdem tebe na forumu. Mogoče je to znak. Upam.user posted image

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2005 11:28:59   
Taja79
ANA_P,

moram ti povedat, da tudi jaz (ne)čakam M 16.11. Zanimivo, obe imava nekaj skupnega user posted image . Taja je meni tudi full lepo ime za punčko. Kaj pa za fantka? Da vidim, če imava isti okus.

No, kar se tiče izcedka, je res lahko vzrok hormonskega neravnovesja. Mogoče pa je to tudi pri meni vzrok, da še ni user posted image . Ko bi le bilo tako enostavno... Kakšne tablete pa si jemala?

LP in upam, da vama in vsem ostalim čimprej uspe!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2005 11:57:44   
lana38
Taja79!
Že drugič se trudiva leto in pol. Prvič nama je uspelo potem, ko sem jaz bila na HSG. Imava 8 let starega sina.

lana38

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2005 12:38:10   
sand
Hojla,
včasih preberem tudi taka sporočila, čeprav hvala bogu takih problemov glede bebic nisem mela, so ratale takoj in ste prave borke. izcedka, sem ga tudi jaz imela, bil je pa bolj rozast in to je pomenilo O.
A ste že kdaj pomislile na kakšno alternativno varianto zdravljenja, da bi hitreje imeleuser posted image ? Jest osebno v te stvari verjamem in seveda skupaj z zahodno medicino, pa bi šlo po moje hitrje.Lp Sand

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2005 13:39:23   
Monika79

Hvala Andreja za lepe želje, boš videla ne glede na naša leta bo nam vsem uspelo zagledati user posted image  user posted image ( samo pač ob svojem času)  saj leta niso pomembna.
Glavno je, da je lepo tukaj na RR spoznati osebe z enakimi občutki in željami user posted image

Uživaj in lep dan ti želim

Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2005 13:46:40   
Monika79

Halo Sand

Malo si me naredila radovedno user posted image

Upam, da ne bom noro ven izpadla user posted image
Kaka je to alternativna varianta ( zahodna medicina)?

lp Moni

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?