Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 17:21:25
|
|
|
|
lana38
|
Idealno bi naj bilo vsak 2. do 3. dan. Midva včasih kar vsak dan, če nama paše.
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 18:23:06
|
|
|
|
lenika
|
Midva sva tisti mesec, ko sva začela delat na , vsak dan in prijelo se je že prvi mesec.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 18:47:25
|
|
|
|
jasny
|
Midva sva prejšnji mesec tud vsak dan, pa se na žalost ni nič prijelo . Je pa res, da po nisem dolgo ostala v vodoravnem položaju...morda je to kaj vplivalo na najin neuspeh . Ta mesec pa sva se odločila, da delava na vsak 2. dan, ker sem prebrala da naj bi bila kvaliteta spermijev boljša. Upam, da nama bo ratalo ta mesec...in bom še ena srečnica v tej epidemiji ....
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 19:01:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jasny, koliko časa se že trudiš? Si sicer zdrava ali imaš kakšno G diagnozo?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 19:38:22
|
|
|
|
Jančika_
|
Tokrat sva samo 2 dni pred O, ker sem potem imela dva dni obupno migreno. Pa je bilo dovolj .
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 19:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Telovadim skoraj vsak dan, vaje za trebušnjake, pa dvakrat do trikrat na teden grem (sem šla) peš do službe (25 minut). moj tudi dela trebušnjake skoraj vsak dan, kaj drugega pa ne. toliko o telovadbi.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 20:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 20:04:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Binči...naslov, naslov teme?! Sicer si pa zabavna...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 20:56:43
|
|
|
|
jasny
|
Angelinna, se mi zdi, da sve se enkrat o tem že pogovarjali...trudiva se drugi mesec in če se dobro spominjam prav tako kot ti....drživa pesti, da bo ta zadnji Mislim, da sem zdrava...pri ginekologinji glede zanositve nisem bila...pri rednih pregledi pa mi G ni odkrila nobenih posebnosti. A ti si šla G prav zaradi in ji to povedala...ti je potem opravila kakšen poseben pregled, razen brisa???
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 22:03:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry, pri imenih sem slaba. Ne, jaz nisem imela nobenega pregleda prej. Imam pa 17. ginekologa, ravno, ko bi že bil čas za test naredit. Misliš, da je najbolje, da mi ga ona opravi ali bo rekla zakaj ga nisem že sama? Sicer pa nima kaj jamrat, ker imam to redni pregled.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 22:15:43
|
|
|
|
jasny
|
Ne vem kako je pri tvoji ginekologinji, ampak ko sva midva pred približno 3 leti imela manjšo nesrečo s kondomom, in sem šla po tiste 4 "rešilne" tabletke sem jo vprašala ali mi lahko ona opravi test je rekla naj ga grem kar sama kupit .... ne vem pa kakšno prakso imajo v drugih krajih. Kdaj pa naj bi prišla tvoja ? Jaz svoje NE pričakujem 16. ali 17.11. Imaš že kakšne znake? Moji znaki so le malenkost bolj občutljive bradavice in vsake tolko v prsih čutim zbadajočo bolečino in trd trebuh (upam da ni to le plod moje domišljije in pričakovanj)...sicer pa naj bi se mi po izračunih RR O končala danes? Kaj pa tvoja O?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 22:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa trenutno čist not...dogaja. M pa ne pričakujem 20.11.2005. Ne vidim razloga, da bi delala test prezgodaj, če grem itak h G. Sicer je zelo prijazna, vendar si mi sedaj dala mislit. Naj grem 1 dan prej na krvnega, saj urinski tako kmalu ne bo zanesljiv?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 23:41:35
|
|
|
|
jasny
|
Verjetno ti bo krvni pokazal prej,...jst s tem nimam izkušenj...sama bom 17. ali 18. opravila kar BC mini,...če bo pozitiven se bom naročila pri G, da še ona malo prečekira. Ko boš šla na pregled a lahko vprašaš kakšno prakso imajo s tem opravljenjem testov? Kako pa opraviš krvni test? Greš do osebne zdravnice po napotnico ali do G? koliko časa ponavadi čakaš na rezultate?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 5.11.2005 23:58:24
|
|
|
|
Kimy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Midva sva tisti mesec, ko sva začela delat na , vsak dan in prijelo se je že prvi mesec. Pri nama je blo isto...se je zelo hitro prijelo...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 7.11.2005 7:56:09
|
|
|
|
malicki
|
Midva glede ne gledava čisto nič na ovulacijo, ampak se ravnava čisto po občutku, želji. Večinoma vsak 2. dan, al pa tudi vsak dan, 2x na dan.... kak nama pač je, ne samo med O ampak cez cel mesec. Čeprav se mi zdi da ravno v času O največ .
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 7.11.2005 8:34:27
|
|
|
|
Sisy
|
mene pa zanima če je res da so spermiji slabši če seksaš vsak dan.....?
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 7.11.2005 8:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je moški zdrav in normalno ploden (ima zadostno koncentracijo s.), niso nič slabši... mnenje strokovnjaka!
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 7.11.2005 13:26:38
|
|
|
|
TANTRA
|
Ojla, moja druga hči je rezultat enkratne akcije in očitno sem bila takrat v plodnih dneh....No, ovulacijo naj bi imela od 4.11-9.11. in do sedaj sva 2x dan in bomo videli 20.11. če je bilo uspešno...
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 7.11.2005 22:51:47
|
|
|
|
Nely
|
Tudi midva sva na 2 dni oz. kakor se nama je zdelo. Sva pa dva dni pred O in točno na dan O, pa je uspelo.
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 8.11.2005 7:09:07
|
|
|
|
ur+sa
|
mi2 se glih ne ozirava vec na to kdaj bom mela O. pac ko nama pase sexava, drugace pa pac ne...
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 8.11.2005 8:31:42
|
|
|
|
Monika79
|
Nely najprej iskrene čestitke za tvojo Ker sem bolj med novimi na forumu, mi se vedno pojavljajo nova vprašanja, pa čeprav sem si že kar nekaj informacije pridobila, samo bolj ko prebiram na RR forume, še pač tudi jaz zraven postanem radovedna Zanima me Nely, kako si si izračunala tisti ta glavni dan O, med tem ko je na RR koledarček za izračun O in ta ti da na razpolago npr. 6 dni O. Kako si si ti izračunala tisti glavni dan O? Moj ciklus je na 28-29 dni, moja je točna kot urica Oprosti, če sem vprašanje zakomplicirala in želim ti prijetno in zdravo Monika
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 8.11.2005 20:43:06
|
|
|
|
lana38
|
Če imaš M točno na 28-29 dni, imaš O 14. oz 15. dan. O je 14 dni pred M . Ko jo imaš na 28 dni, je 14.dan, ko pa jo imaš na 29 dni, pa je 15.dan. To bolj ali manj drži. Če imaš tako redne M, potem verjetno sploh ni deabte, kdaj je dan O. To je skoraj idealno, taka točnost mislim. LP
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 8.11.2005 21:27:13
|
|
|
|
Monika79
|
Lana, najlepša ti hvala za podatke , kateri mi bodo zelo prav prišli, tako sedaj pa veselo na delo , da pridemo do pa pa
|
|
|
|
RE: Kako pogosto seksate v O obdobju? 9.11.2005 21:06:27
|
|
|
|
NRMM
|
Monika.....ne zanašaj se preveč na te izračune plodnih dnevov, ker ni vedno tako kot pokažejo izračuni. Jaz sem imela vedno rednega in sem zanosila tik predno bi naj dobila , različno je to. Je pa tudi tako, bolj si želiš in delaš na slabše je, čim manj psihe poleg in bo uspeh zagotovljen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Kako dolgo ste vozičkali?maca83 RRKako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?uporabljamo le nosilko (
12%)
dokler ni shodil/a (
20%)
dokler ni hotel več v vozek (
17%)
do enega leta (
12%)
do dveh let (
35%)
do treh let (
5%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!