|
RE: Vsi me kregajo,da je razvajena.... 4.11.2005 11:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! tak kot je pred mano napisala:6tednov star otrok NE MORE BIT RAZVAJEN. To povej vsakemu, ki ti gnjavi. Pred casom je ena mama napisala tak lepo o tej isti stvari (ce se ne motim ima dve ze starejsi hcerki) in je rekla, da ji je zal za vsak trenutek ko jih ni cartala, ker tako ali tako prehitro odrastejo. Mislim, da je to "sodobno" razmisljanje, da mora otrok sam zdet v stolcku, se sam igrat, sam zaspat itd...skratka cim manj motit starse, zgreseno. Samostojen bo zagotovo postal, pa ne od tega, ker bo osamljen ždel in gledal v svet! samostojen bo postal, ker bo vedel, da ima doma varno zavetje in ravno te najbolj subtilne vezi se spletejo v rani maldosti. Informacija, ki jo dobi taksen "razvajen" otrok je, da se vedno lahko zanese na mamico oz. starše (in bo zato v življenju bolj samostojen), in sporočilo da je svet lep!To pa je najpomemebnejse sporočilo, ki ga mora prinesti v odraslo dobo, ker je sicer zafrustrirancev dovolj! Tudi sama sem poslušala takšne opazke in se včasih spraševala, če delam prav, ker nosim otroka, spi z mano, se dosti carta...nato pa sem ugotovila, da je to edino prav! želim ti ogromno cartanja, nošenja, žgečkanja, razvajanja itd. ker boš s tem ogromno pridobila tudi! Lp p.s. ne se sekirat, kaj bo , ko bo pretežek- takrat ga boš cartala na postelji, ali pa na kavču....to ni glavni problem
|
|
|