leah
|
Hmmm ne vem kako naj ta post oblikujem, da me nebi razumle narobe in posledično temu napadle(kot nekatere znate)....in sicer:zadnjič mi je moja starejša sestra govorila o neki prijateljici, ki ima kake dve leti starega otroka, o tem kako je razlagala, da se ji je njen sine zdel kot dojenček blazno lep in oh in sploh srčkan dojenček.Potem pa, da zdaj ko gleda slike njegovih prvih mesecov, da se ji zdi grd in da ji ni jasno kako, da se ji je zdel takrat tako lep, pa tudi moji sestri, ki ima načeloma zelo zelo rada otroke in dojenčke, se ji pač zdi zelo ne lep dojenčkek.Ne se zgražat lepo prosim, oni dve sta se to pogovarjali v šali, ampak, da se ji zdaj pač zdi zelo grd kot dojenček. Vem, da me boste sedaj nekatere sku....ampak, potem sem jaz postala malo bolj pozorna na dojenčke, tako v nakupovalnih centrih pa sploh v posvetovalnicah...sej vem mamicam so njeni otroci najlepši zaklad na svetu-razumljivo.In tudi sama rada priznam oz.rečem nekemu otroku oz.dojenčku, da je cortek oz.res lep dojenček.Ampak sem pa opazila, da zares obstajajo grdi dojenčki.Pa kolikor se to grdo sliši, dejansko je na svetu veliko(lepih seveda) zares čudnih dojenčkov, takih z zelo nenavadnimi oblikami glave(če seveda ne gre za deformacijo-pol pa ****t ga), pa za zelo neprivlačnimi proporcijami, očmi, pačenjem. V posvetovačlnici sem nedavno nazaj videla en prav hud primerek otroka-starega tam pb.4 mesec.Jao... Hmmmm.....sej vem...čudno...ampak, dejte lepo prosim povedat, pa kaj so vam naprimer res čisto vsi dojenčki takoooo zellloooo srčkani?Mislim glede na to, da ko sem npr.videla kak album tu gor, ko ga je kaka objavila, da so nekateri prav neprivlačni, drugi res sčkani, tretji nič posebnega....pa potem so sledili komentarji:iiiii kako lepa punčka, dojenček,...pa kako je lepa...Khm....pa v resnici je bila še daleč od tega. Vem, ko je kaka moja kolegica gledala albume tu gori ali pa tako zunaj...mislim....je rekla isto-otrok je blazno neprivlačen.Pa "čudež rojstva"oz."človeštva" gor ali dol. Hmmm...kaj ve mislite, ali smo res samo nekatere(beri:kar nekaj) tako "nenormalne"?
|