Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 11:29:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem, da je marsikatera od vas (nas) zadovoljna v tistem, v čemer živi, ampak... Če si dovolimo malce sanjati - v čem bi živele? Pri meni bi bila pritlična hišica z mansardo, v mestu, pa kljub temu obdana z velikim vrtom in zelenjem, verjetno tudi z ograjo. Ne seveda ob glavni cesti ali ob železnici, ampak v mestu pa vseeno. Na parceli dovolj trave in rožic, pa manjši bazenček, kotiček z otroškimi igrali, vrtiček za jagode. V pritličju hiše velik predprostor, kuhinja z jedilnico, dnevna soba s kaminom in dve otroški sobi. V mansardi pa zakonska spalnica, dva delovni sobi in soba za goste. Iz spalnice dostop na teraso. Moderna oprema seveda, vendar kljub temu čimveč vsega v lesu svetlorjave barve. Zraven hiše prizidek, garaža, za dva avtomobila. In pred hišo živalski vrt...
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 11:31:59
|
|
|
|
mehurčica
|
Takšno hiško, kot si jo opisala ti, Kerensa. Z velikim vrtom, nekje pod Pohorjem. Edino znotraj bi imela malo drugače porihtano. V mansardi bi še imela par fitness naprav in majhen prostor za kakšno telovadbo. Pohištvo - IKEA!
< Sporočilo je popravil mehurčica -- 25.10.2005 11:34:51 >
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 11:42:50
|
|
|
|
darjatimci
|
Tudi pritlično z mansardo v alpskem stilu se razume ob vznožju planin.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 11:47:59
|
|
|
|
viv_
|
V eni fajn veliki pritlični hiši, ki bi bila porinjena na morje, tako da bi bila pod teraso že morska voda, ogroooooooooomna dnevna soba, z belo sedežno garnituro, dobro feršterkerijo, klavirjem in ene tremi veliki palmamai v teglcih (jasno, pogled na morje) in stekleno steno, izhod na teraso, kopalnica z veeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiko banjo, pa zraven banje spet steklena stena proti morju, spalnica z ventilatorjem na stropu, pa čez posteljo zaščita proti komarjem, pa za ta malo dve sobici, ena dnevna in ena spalna (opremo nej si zmisli sama). Poleg tega bi imela pa še eno sobo (obrnjeno proti celini, v kateri bi bilo platno, hišni kino, projektor. Sicer pa pohištva čim manj. Vhod do haciende bi bil s celine, tam bi bil nadstrešek za 2 avta, enega fajn velikega terenca (Hymmer) in enega luštnega športnega cabriota (Porsche Carrera 911 - letnik 80). Zadaj bi bil tudi lep vrt, ne prevelik, s šopi pampa trave in bazenom. Lokacija - nekje na karibih, da imam konstantno malo pod 30 stopinj!
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 11:55:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi si pa samo morje pomaknila malo višje - tako nekje čez cesto. Ampak ne morem, ker bi bila potem Neva podvodna .
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:03:54
|
|
|
|
baguSka
|
jst mam svojo mestno u mojmu albumu drugač pa bi najraj živela nekje na lesenih količkih, na peščeni plaži, brez sten, odprta varianta, da vetrič piha v rito in med lasmi... da bi živela popolnoma ven iz socializacije, kjer ni nobenega pritiska in ves pokojni mir, brez bojev in hinavščine, brez zlonamernih sosedov in naduvanosti.. nabirala pa bi poštne pakete, ki bi mi jih s tega sveta pošiljala mama!
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:05:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Štirisobno stanovanje nekje, kjer je veliko zelenja in sprehajalnih potk in v bližini "otroška infrastruktura". To v realnosti. Sanje so pa drugo, ampak zanje nimam časa.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:13:10
|
|
|
|
puncica
|
Majhna hišica s toliko zemlje okoli, da lahko imaš kakšno sadno drevo, svoj vrt in da lahko greš okol in okol bajte, mačko, psa, gugalnico na vrtu, mogoče manjši bazenček za osvežit poleti pa prijazne sosede in vse to nekje 10 km izven mesta.
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:14:01
|
|
|
|
ZARA
|
Jst bi imela eno manjšo hišo, leseno po možnosti (ne barake, da ne bo pomote) in okrog vsaj 2000m2 zemlje, pa vsaj 1km do prvega soseda...
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi imela eno majhno hiško, veliko teraso, po možnosti en srednje velik bazen s pogledom na morje.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:24:05
|
|
|
|
muki1
|
Jaz bi naše obstoječe stanovanje preselila nekam na obalo. Pa malo bi posodobila opremo ( novo sedežno garnituro, pa mizo in stole bi definitivno imela nove), pa po možnosti bi imela veliko galerijo , pa namesto laminata parket.
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:43:21
|
|
|
|
Reja
|
Jaz bi imela hiško, ki bi bila dovolkj velika za nas in za občasne goste. Nekje, kjer je vse zeleno in od koder se vidi gozd. Okoli hiške pa obvezna travnata ravnina, za otroke, za oddih po službi, piknike, za hišne ljubljenčke. Oprema iz Ikee je tudi meni zelo všeč, tako da se je ne bi branila, predvsem tiste iz svetlega lesa. Aja, moja hiška pa verjetno ne bi bila pritlična, ker obožujem mansarde. Joj, ko začnem sanjariti, sploh ni konca....
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 12:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja sanjska hiša - lahko si jo ogledaš v albumu. Še malo..
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 13:18:16
|
|
|
|
ninocka
|
Taka k jo majo holivudske zvezde - ogromna, z velikim bazenom, pa kinodvorano, pa velko spalnico z ogromno garderobo, pa hisko za goste, pa biljard sobo, pa velko kuhno, pa....pa cist ob morju.... Zraven bi mela pa se ene 10 hisnih pomocnic, da bi to pucale Drugace sem pa s svojo cist zadovoljna, sam se vrt zrihtamo, pa bo
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 13:59:13
|
|
|
|
k1
|
se gradi..... čez kako leto bomo v njej že uživali....
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 14:50:12
|
|
|
|
rija
|
Moje idealno bivališče se končuje in še kak mesec, pa bom v njem tudi fizično uživala!!!!! To je hiška na samem, odana z dveh strani z gozdom, zadnja v ulici, na parceli 4000 m2, na hribu, razgled prekrasen, sončni zahod še bolj, z dvema ogromnima terasama (zimska in poletna), čofotalnik in skoraj polovica hiše steklene, tako, da sploh nimaš občutka, da si v hiši... aaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh..........................
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 14:58:46
|
|
|
|
ur+sa
|
jest pa sanjam ze od majhnega, da bi zivela v hiski z bazenom....
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 16:43:45
|
|
|
|
Anonimen
|
V eni majhni hiški na sončnem koncu v naravi vsaj 500 m stran od najbližjega soseda. Seveda bi moral zraven biti tudi vrt.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 16:49:03
|
|
|
|
soncece24
|
sanje: majhna hiška z veliko teraso in velikim vrtom, ogrevanim bazenom in savno v kleti realne sanje: kjerkoli, samo da je moje
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 17:00:16
|
|
|
|
polona2
|
Moje idealno bivališče izgleda kot kakšno stanovanje iz Ikee. Popolnoma zadovoljna bi bila z okusno opremljenim tro-sobnim stanovanjem, nekje v Mojstrani, brez težav bi zdržala brez bazena in savne. Skratka, nekaj manjšega.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 18:00:49
|
|
|
|
African queen
|
Moja hiška bi bila dvonadstropna iz rdeče opeke z velikim vrtom zadaj,stala bi pa čisto ob morju v Afriki....mogoče pa se bo to uresničilo,malo je za počakat...
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 19:57:49
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem zelo zadovoljna kjer živim.Mislim,kje sem in kakšno prostorsko ureditev imamo.Samo še lepše bi bilo,če bi bila v hiši,na istem mestu,samo z eno veliko verando in polno rož.Pa seveda z sobo za goste in zeleno trato pred hišo in belo ograjo. en lp D.
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 20:31:33
|
|
|
|
Pajaca
|
Sanjska hiša.... no ja saj je čist preprosto. Majhna hišica, tko spodi dnevna s kuhinjo, en kabinet, pa izhod na vrt. Zgoraj tri sobe in kopalnica. Dost veliko parkirišče za 4 avte+obiski. Pokrito parkirišče. Za hišo vrt, na katerega gre miza s stoli, roštil, gugalnica in peskovnik. Več ne rabim. Tud ograje ne, niti jagod, niti grmičkov..... Čist zadost bo. Aja pa na parkirišču dva luštna avtomobilčka. Enga športnega za Pajaca, pa enga velkega zame. Oprema pa.... tko barvito, minimalno pohištva, pa sam to kar se rabi. Aja pa mogoče bi bla hiša raj tko vse v enmu štuku, da mi ne bi bilo treba po stopnicah letat.... tko en del bivalni, drug del pa spalnice..... Ostal denar bi pa raj za potvanja zagonila, ko pa da bi gradove zidala.....
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 25.10.2005 21:37:09
|
|
|
|
Annny
|
Jaz bi si stanovanje uredila tako, da bi v njem imela čim manj pohištva, asketsko, prostorno. Drugače je pa kraj, kjer živimo, kar idealen- narava, lep razgled, dostopnost, vse fajn.
|
|
|
|
RE: Vaše idealno bivališče? 26.10.2005 6:44:04
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Majhna hišica s toliko zemlje okoli, da lahko imaš kakšno sadno drevo, svoj vrt in da lahko greš okol in okol bajte, mačko, psa, gugalnico na vrtu, mogoče manjši bazenček za osvežit poleti pa prijazne sosede in vse to nekje 10 km izven mesta. Tudi jaz enako...izuzela bi edino sosede, ker dobrih več ni!! Se pravi hiša na samem, brez sosedov.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?