|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
19.10.2005 20:41:12   
sazi
PDP imam 13.2. (če mi ga ne bdo še malo prestavili) in imam namen roditi kar v LJ. SIcer se marsikatera pritožuje nad osebjem, samo kaj pa je lahko tako hudega, da se tam ne bi dalo preživeti tistih 3 dni - važno je, da imajo strokovno vse pod kontrolo.
Jaz sem imela morfologijo šele včeraj. SIcer je z otročkom vse v redu, ampak sam pregled - kakšno razočaranje. Za pregeld sem morala vzeti dopust, ker sem bila naročena ob 11h, na vrsti sem bila pa šele ob 13h. Sem bil precej jezna, saj bi lahko šla za 5 ur v službo. Še dobro, da ni še moj mož jemal dopusta, ker je bil pregled ful dolgočasem, zdravnik pa še bolj - ne vem, kje najdejo take. Samo buljil je v monitor in ga ene 3x obrnil k meni, češ, tole je pa glava, pa se razen nečesa krogu podobnega ni videlo.
No, kakor sem že rekla, samo da je z otročkom vse v redu, ga/jo bom pa itak videla že čez 4 mesece - joj, kako hitro bo tu.
Lahko noč vsem

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Februarčice
19.10.2005 21:46:29   
BaGSi
Jaz bom tudi rodila v LJ, mislim pa, da se bom glede na prejšnje izkušnje preselila kar med januarčice (upam samo, da me ne bo prehitelo pred novim letom) ... sicer pa vem, da to ni nujno, vendar se nikoli ne ve...

Kar ne morem pozabit - pred točno 4 leti sem se ob tej uri pripravljala na sprejem v porodno sobo... user posted image kako hitro čas beži...ravnokar sem se pogovarjala s kolegica s katero sva ležali skupaj v porodnišnici... se nama je kar milo storilo...

Lahko nočko!!!

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Februarčice
20.10.2005 8:28:45   
Eviii
dobro jutro..........
kako ste kaj danes? tle na obali imamo kislo vreme - očitno je začelo ponoči deževat. mi res ni simpatično. jutri me pa čaka služba v lj, tko da srčno upam, da ne bom imela takega vremena, ker se mi ne da vozit v džju...
mi ponoči kr fajn spimo. sm prebrala na eni spletni strani (www.pregnancy.org), da je fajn user posted image  že v nosečnosti navajat na spanec. da se ga v bistvu lahko že pred prihodom na svet navadi, da loči dan in noč oziroma da zazna, kdaj je čas za počitek... ne vem, če to drži, bomo pa vidli, kakšni bodo naši razgrajači, ko se bomo srečale v živo z njimi...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Februarčice
20.10.2005 10:08:10   
Tina76
Lp!
Se javlajm na hitro, ker moram potem v službo. user posted image .  Sem imela morfologija danes zjutraj.Vse je ok in izvedela sva tudi spol. Moj dragi je bil ful vesel ko je zvedel kaj pričakujeva. Ampak sva se odločila da ostane to najina skrivnost.....no babici in dedka še vesta. Za ostale bo presenečenje.....razen če nas bo barva pri nakupu oblačil in vseh pripomočkov izdala. Želim si samo, da bi bilo vse ok do konca,  tako kot je bila danes na morfologiji.

G je rekla, ko sem jo vprašala kako veliko je naše dete , da se več ne da izmerit z UZ-jem....je pa rekla ko je izmerila glavico, da je malo večja kot tenis žogica.  Še štiri mesece.... komaj čakam!!


Lep sončen pozdrav s Štajerske!


Tina inuser posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Februarčice
20.10.2005 12:23:16   
Kami
Čao punce!
Meni se tako zelo ne ljubi učit, ampak res moram, ker ne bi rada vlekla ta izpit še tja v porodniško user posted image . Še malo, še malo. Fantiček moj pa brca, po moje bi tud on že rad, da neham sedet na tem stolu in študirat Ustavo in Zakone in ne vem kaj še.
Drugače pa smo doma spet vsi prehlajeni. Ne pomnim, da bi imeli kakšno leto takšne težave kot to jesen. Pa se zdravo prehranjujemo, veliko smo na svežem zraku (kolikor nam pač čas dopušča), pa vse domače arcnije, pa vitamini, pa čajčki, ampak se mi zdi, da poberemo vse, kar mimo leze. user posted image  Me je strah, da ne bo naš dojenček takoj fasal kakšen prehlad, ko se bo rodil. Upam, da se sestavimo do takrat.user posted image
BaGSi - vidim, da naju dajejo podobni občutki, da bova prej rodili, ker sva že dali to izkušnjo čez. Meni so v prvo sicer sporžili, ampak vseeno se mi zdi, da ne bom dočakala februarja. Pa še vem, kdaj sem zanosila in je tako malo prej, ko imam naračunano.
Ali pelje katere v soboto otročke na Lumpijev tek? Mi smo prijavili našega korenjaka in je že sedaj čisto preč od vznemirjenosti! user posted image
Uživajte v tem ""lepem" dnevu!


(odgovor članu Tina76)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Februarčice
20.10.2005 13:52:11   
ursa_p
Pozdravljene!

Danes je pri nas tako kot vsak dan v sluzbi ... nogometna tekma! user posted image user posted image user posted image  Zgleda mu moj sedec polozaj na tem stolu ne ustreza, pa me prosi naj se ze enkrat kam premaknem! user posted image  No, se malo, pa grem domov k mojim puncam! user posted image

Drugace pa mene ponoci nic ne zbudi ... lahko traktor po sobi vozi, pa se ne bom kar tako zbudila ... edino, ce katera od pasjih punc joka za ven, to me zbudi v trenutku ... hehe. Tako da nimam pojma kaj ponoci pocne moj Gal, ampak po moje je kar priden, glede na to, da cel dan razgraja. user posted image  No, ja ... takrat ko bi kdo rac cutil kako to "zgleda" da pa mir ... hehe!

Ima katera od vas v albumu slikce trebuha ... me res zanima kaksne razlicne trebuscke imamo ... moj je prav smesen, pa ze velik! Slike imam v albumu. Sedaj me "mimoidoci" ne morejo vec zgresiti, da sem noseca.

Lp, Ursa

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Februarčice
20.10.2005 14:27:30   
marty5
Jaz nimam še slikce trebuha, ampak lahko povem, da očitno nosim bolj okrog - vsaj zaenkrat, ker trebušček neki je, ampak nič konkretnega. ko sem tvojega pogledala, sem se prav zamislila, kdaj bo moj tako lep in okrogel user posted image  Jaz imam posteljico zadaj, pa morda to kaj vpliva, da ni še trebuščka zunaj....

Sem pa že večkrat slišala, da v 1. nosečnosti kar naenkrat eksplodira nekje konec 5. meseca. Bomo videli.

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Februarčice
20.10.2005 14:37:07   
ursa_p
IZVIRNO SPOROČILO: marty5

Sem pa že večkrat slišala, da v 1. nosečnosti kar naenkrat eksplodira nekje konec 5. meseca. Bomo videli.


Meni je zrasel v enem mesecu in to tocno nekje od cetrtega do petega meseca ... prej se ga skoraj nic ni videlo. Jaz sem ze vedela, da ne morem obleci hlac (me je tiscalo v pasu), ampak tudi ko sem imela oprijeto majico ni nihce opazil.
Zrasel je v enem mesecu! Kaj sele bo! In ko je tako "butnil" ven me je tudi zacel bolet hrbet! user posted image

Ze sedaj se valim po postelji kot kak balon .. hehe!

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Februarčice
20.10.2005 14:58:16   
sarazan
Tudi jaz imam že tak trebuh kot ursa_p. Ali pa mogoče še večji. Meni je najbolj zrasel v zadnjem mesecu - res je eksplodiral po petem mesecu. Prej pa je pocasi dobival obliko.
Ko se gledam navzdol, se mi zdi, da raste navzven v trikotnik user posted image .

Mene boli hrbet samo, če se dolgo časa nepravilno držim. To se mi kar hitro zgodi za računalnikom (kar pa je glavno orodje pri mojem delu).

A ste se že navadile na brcanje user posted image ? Mene včasih še preseneti. Ampak čutim pa zelo dobro in si sploh ne predstavljam, kaj še bo, če bo zrasla še za enkrat toliko in več. Upam, da mi ne bo nalomila kakšnega rebra user posted image .
Ima pa največkrat telovadbo ravno, ko sedim. Mogoče ji pa res ne odgovarja ta moj položaj.

Drugače pa pri nas nič novega. Danes grem na rojstni dan mojega nečaka (6 let), ki že pridno riše risbice za mojo punčko. Ah, kako je zlat tale fantek... vedno bo moj ljubček user posted image . (sem čist usekana na tegale nečaka že od njegovega rojstva)

Pridne bodite in božajte trebuščke.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Februarčice
20.10.2005 15:47:27   
Eviii
mojga bušija tudi še ni videt. razen seveda s strani mojga user posted image , ki trdi, da imam že skori večjega kot on user posted image ... pa ne nosim nobenih oprijetih majc al pa hlač. ljudje mi pa še vedno ne verjamejo, da sm noseča... hlač drugače že dolgo ne oblečem. sm se očitno zredila v dolžino, namesto v širino trebuha... bo pa kr naenkrat eksplodiralo vse skupi in pol bom jamrala, da kaj gre vse tko hitro... jst se bom tudi poslikala in dala slikce v album, da boste vidle, kako zgledamo z user posted image

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Februarčice
20.10.2005 17:14:29   
SašaR
Moj trebuh je tudi večji kot tvoj Ursa, bila pa je tudi taka eksplozija v 19. tednu, da mi kar ni bilo jasno. Do takrat se ga ni videlo, sedaj pa samo raste in raste. kaj šele bo, ko bom na koncu.
Drgač naj bi tudi jaz bolj zadaj nosila in zaradi tega naj bi imela probleme s križem. Me že boli skoraj vsak dan.
Lp kljub slabemu vremenu uživajte!



_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Februarčice
20.10.2005 18:29:45   
sazi
Tudi jaz ima že precej velik trebuh, je pa čisto okrogel in tako zelo napet, da imam vedno občutek, da zdaj se pa ne more več povečat, češ, kam naj pa se user posted image  . Sem pa tudi bolj majhna in je potem še bolj opazno. Imam prijateljico, ki ima skoraj 1m80 in se ji ni skoraj nič videlo, da je noseča, sama se pa že skoraj kotalim, čeprav sem po kilah tam nekje na +4,5.
Moj pa zelo malo in zelo nežno brca - oz samo pobrcne vsake toliko. No, se bo že razživel.
pozdravčke vsem

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Februarčice
21.10.2005 8:09:39   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Jaz sem ze kake tri ure pokonci (od 5h), ker sem ponoci ko sem odlutala na wc zavohala da nekaj smrdi po hisi. Dedek, ki ima v spodnjem nadstropju stanovanje je namrec pustil pečico na 200°C prizgano ze od vecerje. No in tko smrdi zdej gor po stopnišču da to ni za verjet. Bom šla mal na sprehod in pustila okna priprta da se mal razlufta. Hvala bogu da se ni nič vžgalo, lahko bi še plinska bomba šla v luft. No pa dosti o tem.

Drugače se super počutim. Naš otročiček pridno brca zvečer, pa čez dan tudi kaj pobrca, če ga po nogicah požgečkam, ponoči je pa kr priden in ga ponavadi zbudim šele okrog 5h ko odtavam na wc. Spet se mi bo ful vleklo do naslednjega pregleda, ki ga imam šele v sredini novembra. Ampak bom poskušala ta čas mal se zamotit s tem, da bom zapravljala za našega otročička. Grem v začetku meseca novembra v Avstrijo pa upam da bom priepljala domov poln prtljažnik. Zadnje čase mam namreč silne želje po zapravljanju za otroka in delanju seznamčkov kaj rabim in kaj ne, da se mi moj moz samo smeji, tok sem hecna. Ampak kaj čem, če je pa tako luštno načrtovati. A ne???

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Februarčice
21.10.2005 9:12:34   
marty5
Dobro jutro,

vidim, da ste vse že pridne z nakupi. Jaz pa še nič. Edino kar imam že doma je posteljica in nekaj posteljnine, ki sem jo podedovala od najmlajšega člana družine....Načrtujem, da se bom po nakupih odpravila po prvonovembrskih praznikih. Se mi zdi februar še tako daleč....včasih prav pozabim, da sem noseča user posted image

Tedni pa kar letijo. Naslednji pregled imam 7.11. - verjetno ne bo nič posebnega: kak laboratorij pa tehtanje user posted image , pritisk,.....Gor sem šla (glede na stanje danes zjutraj) cca 4,5 kg. Upam, da jih ne bom slišala od sestre kot zadnjič. Samo se mi res ne zdi veliko user posted image

Najbolj pa se trenutno veselim decembra user posted image  Obožujem namreč te božično-novoletne praznike in vzdušje, ki ga prinesejo user posted image . Letos pa bodo še toliko bolj posebni...user posted image user posted image user posted image

Prijeten dan in en dolg, lenobni vikend (glede na vreme, bo pri nas doma prav tak user posted image )



_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Februarčice
21.10.2005 12:00:24   
Kami
Pozdravljene velike in maleuser posted image !
Dan sicer res ni bogve kaj, ampak danes popoldan greva z user posted image  sama za kakšno urico po trgovinah, kar je pri nas skorajda praznik, ker težko dobimo babi za čuvanje tamalega. Sicer ne bova zapravljala za user posted image , ampak za dragega, ki potrebuje nekaj novih stvari. user posted image  pride na vrsto drug mesec. Moram priznati, da mi teli tedni kar letijo. Če dobro pomislim, še dobre 3 mesece pa smo tam. Jaz bi pa še toliko stvari rada naredila!!! Prvo je strokovni izpit v ponedeljek. Punce držite pesti, res bi rada naredila, da se potem lahko posvetim drugim stvarem. Upam, da bo šlo. Več kot toliko se ne morem učit. Danes pa že cel dan poslušam dojenčico v nadstropju nad našim. Ne vem, a je bolana ali kaj, ampak zelo joka. Bi jo šla kar potolažit, ampak verjetno bi me soseda malo čudno gledala user posted image , glede na to, da nimamo kakšnih blaznih stikov. Hormoni pač!user posted image
Uživajte v vikendu in če ne prej, se vam javim v torek, da vam sporočim rezultate izpita.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Februarčice
21.10.2005 12:16:36   
marty5
Joj, ravnokar sem iz malice in sem se kar raznežila, ko sem v lokalu videla skupino mamic z vozički in majhnimi, nekajmesečnimi dojenčki user posted image

Komaj čakam user posted image user posted image user posted image

Kami,

tebi pa srečno za strokovni - držim user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Februarčice
21.10.2005 14:18:49   
ursa_p
Marty5!

Tebi je tezila zaradi kil??? Jaz sem vprasala ce sem se prevec zredila, pa je rekla, da bi lahko bilo malenkost manj (zredila sem se ze 8 kg), ampak da ni krize ... pravijo, da se lahko zredis 1,5 kg na mesec!
Jaz ne morem pomagat, ce mi je pa trebuh kar eksplodiral! user posted image

Midva se vedno nic ne kupujeva (enkrat v novembru greva narocit prvo stvar - vozicek), imam pa le nekaj stvari, in nekaj od teh je se mojih! user posted image

Vcerej sem celo popoldne pospravljala omare in prestavljala oblacila (zimska-letna), pa me je zvecer ze vse bolelo ... zjutraj me je pa se bolj trebuh bolel ... ampak kasneje je bilo boljse. Sedaj sem pa ze super, samo se iz sluzbe se odpravim, pa bo!

Komaj cakam na ponedeljek, ko grem na 3D UZ! Se sigurno javim se kaj prej! user posted image

Koliko pa kaj pocivate?

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Februarčice
21.10.2005 14:31:26   
GILDA
jaz sem jih tudi čula za kg sem se zredila enih 5kg od začetka zadnji mesec pa za 3 kg,...ma bo že,...glede počivanja meni osebno se uspe odpočit samo med vikendi,..med tednom pa je itak norišnica vedno neki,...jaz mislim da ko ne bomo mogle več bomo že čutle,...in takrat bomo MOGLE počivat...

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Februarčice
21.10.2005 15:15:35   
marty5
Ja, očitno so babice in sestre v ZD Koper mahnjene na kg....G mi ni nič rekel.

Počivanje? No, moj dan ta teden je zgledal nekako tako - delam od 7ih do cca 17:30 (imamo tak teden v službi....), pridem domov, spacam skupaj kosilo oz. kar večerjo in potem je le še kavč iz katerega se dobesedno prekotalim v posteljo user posted image

Vikendi pa tako zletijo mimo mene. Ah še dober mesec, pa bom tudi jaz malo več počivala - neham delat user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Februarčice
21.10.2005 15:19:07   
sarazan
Punce, ne pretiravajte s pospravljanjem ali letanjem po trgovini po principu "vse naenkrat". Zorganizirajte si čas in vse delajte po korakih. Zdaj res ni več dobro, da se preobremenite, ker bo to čutil tudi user posted image .
Pospravljanje razdelite po dnevih, nakupe si tudi razporedite...

Jaz imam že skoraj vse doma. Manjkajo mi le kozmetika in lekarna za user posted image , pa nekaj stvari zame (modrček za dojenje, prsne blazinice, vir80,...) Te stvari nameravam kupiti v naslednjih dveh mesecih.
Si kar ne predstavljam, da bi pri sedmih ali osmih mesecih letala po trgovinah in izbirala stvari. To ni tako, da kar prideš in kupiš. Midva sva bila povsod, pa še v Avstrijo ali Nemčijo sva hotela, če ne bi dobila tukaj, kar sva želela. In že zdaj mi je nakupovanje predstavljalo napor, mislim predvsem na tisto gužvo in vročino v trgovinah, pa vožnja sem in tja.

....Tako bom pa zadnja 2 meseca pred porodom s tistim velikim trebuhom uživala doma na toplem ali na sončnem sprehodu. Prebrala bom kakšno knjigo o vzgoji otroka, ki so baje bolj priporočljive kot knjige o negi otroka. (ker baje otroka že spedenaš, o vzgoji pa ponavadi nimamo pojma, poberemo samo vzorce iz našega okolja)

Sicer pa naj vsaka naredi, kar želi, jaz sem se odločila za bolj easy varianto, ki jo pač priporočam tudi vam.

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu GILDA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Februarčice
22.10.2005 9:58:00   
Eviii
dobro jutro, user posted image .
kako ste kej danes? vas je to zaspano vreme kej uničlo? jst sm mela kr naporen teden (trikrat delat v lj in kar precej dela od doma). sm rekla, da si bom vikend vzela malo bolj fraj. se spravljam nad doktorat, pa kr ne gre in ne gre... bi ga rada zagovarjala pred porodom, samo ne vem, če mi bo uspelo. včasih mi prou zmanka energije. tako da popolnoma razumem tiste, ki se učite za strokovne izpite, pa za izpite na faksu in podobno...
moje kile pa nočejo in nočejo gor. sm na tistih +2,5 kg od začetka nosečnosti že skori dva mesca. se malo zredimo (recimo za 20 dag), pa gremo takoj potem pol kilce dol. bo pa vrjetno kr kmalu vse skupi eksplodiralo...
kar se pa tiče nakupov, mi pridno nakupujemo, ko imamo čas in ko si zaželimo malo sprostitve. bi pa rada vse nakupla pred decembrom, ko se bodo cene neznansko dvignle zaradi samih praznikov. pa še v avstrijo nameravava skočit v naslednjih tednih en dan in prpeljat domov celo goro stvari...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Februarčice
22.10.2005 10:19:29   
ursa_p
Eviii!

Pa saj zunaj je prav lep dan. Vsaj v Ljubljani sije soncek! user posted image  Mi se ravno odpravljamo na sprehod! user posted image
Najin Gal se pa danes sploh se ni zbudil ... verjetno je se od vceraj zmatran, ko je tako brcal! user posted image  Al je pa po mamici, ki rada zjutraj malo polezi! user posted image

Zgleda moram pocasi ze zaceti pisati seznam stvari, ki jih bo potrebno kupiti ... sploh ne vem kje naj zacnem! No, zacela bom pri vozicku, ostalo pa se ne vem.

Lp, Ursa

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Februarčice
22.10.2005 12:30:30   
Eviii
pr nas na obali pa nobenga sončka user posted image ... sami oblaki... pa upajmo, da se bodo kmalu umaknili in bomo imeli lep vikend...
kar se nakupov tiče, bomo tudi mi vrjetno začeli pr vozičku. nekaj imamo že ogledanih, ampak so cene strahovito grozne in iščemo alternative po netu, pa v avstriji...

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Februarčice
22.10.2005 15:59:55   
karin412
Eviii, kaj se od Chiccota voziček bolj splača v Trstu kupit ali pri nas? Jaz sem bila enkrat poleti po ogledih.

Tukaj v Kranju je tudi sonček, malo sem šla na sprehod, pa na tržnico, kosilo sem pa imela še od včeraj, edino palačinke sem si poželela. Pa šipe sem pomila.
Ponoči sem spet slabo spala, dosti imam še šmrklja in to me zbudi. Potem pa ratam lačna in ne morem zaspati. Upam, da se čimprej pozdravim.

Jaz pa nič kaj dosti ne kupujem, nekaj stvari bom dobila, zato še čakam, kaj bom imela, potem pa bom kaj nabavila. Tudi jaz bi rada kaj več zapravila, pa se ne upam, ker bom potem imela tako majhno porodniško, da ne vem, kako bova z denarjem (pa še drago najemnino plačujeva, ravno toliko kolikor bom dobila za porodniško). Potem si pa predstavljaj, kako naj si kupimo mladi stanovanje!!! Včasih na cajte sva oba kar razočarana. Ampak ne smem mislit na to. Drugače se ti kar utrga (ker niti za službo ne vem, kako bo, ko pridem potem nazaj, kljub temu, da bom provala dokončat magisterij).




(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Februarčice
22.10.2005 20:39:26   
GILDA
zgleda, da jaz sem ena med redkimi ki še nisem kupila NIČ,..se mi zdi še prezgodaj,...bom že,...glede chicco vozičkov mislim, da se malo bolj splača v trstu,..jaz ga bom verjetno kupla takoj po prvem novembru,...mislim da je  ta zadnji model na tri kolesa s pokrivalom...enih 350EUR,..

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Copatki, copatki, copatki,...
bodoča

Katere copatke ste/bi izbrali za male nadobudneže?

robeez (19%)

starchild (8%)

shoo shoo (12%)

drugo (62%)


Število vseh glasov: 195

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!