Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Pa dajmo še nekaj imen za fantke! 21.10.2005 19:08:26
Anonimen
S partnerjem sva že zdavnaj izbirala imena. Punčk imava ogromno, za fantka pa nobenega primernega imena. Pomagajte. Sicer so mi všeč bolj moderna, tuja, redka imena, po možnosti s pomenom. Sem zahtevna?
RE: Pa dajmo še nekaj imen za fantke! 21.10.2005 19:27:33
Anonimen
U, Ike je bil pa tist od Tine Turner, ne? Ful negativc.
kaj da sem pesniško nadarjena?A zato ker mi je Krasnodar všeč? A pa preberte si še enkrat ime počasi, boste vidle, kakšen lep pomen ima. Krasen....dar....in kaj je otrok drugega?
RE: Pa dajmo še nekaj imen za fantke! 21.10.2005 19:32:50
Anonimen
S težo sicer nimam težav, vendar je ona vseeno večja trska. Žnabli...ja teh pa res nimam silikonskih. Moj še nič ne jamra, da bi mi kaj manjkalo. Angelina je sicer moj ožji izbor za deklico.
RE: Pa dajmo še nekaj imen za fantke! 21.10.2005 19:35:53
Anonimen
Ike tudi ni slab. Mama mi pravi, če se ne morem za normalno slovensko ime odločit ali pa vsaj kaj podobnega, kar se v ustih ne bi zlomilo. Ne vem kaj mi je s temi tujimi imeni.