Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HORMONSKI TEST s-BetaHCG 13.10.2005 17:58:34
|
|
|
|
lana38
|
Vidim, da ti nobena ne odgovori ne tujkaj in ne na Mamini čvekalnici. Mislim, da si ista oseba. Pa ti bom jaz poskušala pomagati, čeprav ne vem ravno kakšna vrednost mora biti. Razlagam pa si tako, da je od 0-5 test negativen, kar pa je več kot 5 pa je potem poz. Tvoja vrednost ja 5,45. To bi potem naj bilo poz. Povečana maternica pa je sigurno eden od nosečniških znakov, ki se pojavi že zgodaj. To povečanje pa lahko odkrije le zdravnik G. Držim pesti, da si noseča.
|
|
RE: HORMONSKI TEST s-BetaHCG 14.10.2005 18:46:19
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljena! Hotela sem ti poslati zasebno sporočilo, pa sem bolj nerodna. Mi napiše, da naj izberem prejemnika, če te vpišem, mi nekaj blokira ali pa mi napiše, da imam prazen imenik. Imeni imam res prazen, ker se ne znjadem, kako naj ga vnesem. Pa dobro. Midve ztako veva, za kaj ge. Mislim pa tako, da je bolj malo verjetno, da bi imela ss, če nisi močno krvavela. Jaz sicer nisem nikoli imela ss, tako da nimam izkušenj. Ampak kolikor vem je za ss značilna močna krvavitev, potrebno je čiščenje, pa še bolečine so hude. Ti pa sploh nisi prav krvavela. Vse to je zelo čudno.
|
|
RE: HORMONSKI TEST s-BetaHCG 14.10.2005 18:50:46
|
|
|
|
S22
|
Lana38, gres k zeljeni osebi in klikneš kontakt, gre samo v imenik.
|
|
RE: HORMONSKI TEST s-BetaHCG 14.10.2005 18:57:33
|
|
|
|
lana38
|
S22! Hvala, bom poskusila.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?