Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
A mi lahko zaupate če pregled z UZ posnamejo na CD ali dobiš samo slikice? Jaz namreč moram 25/10 na kontrolni UZ, ker morfologija ni bila dobro narejena in g. ni bila zadovoljna.
Naročajo na 15 ali 20 minut, ne vem čisto natančno, samo ne se preveč zanašat na točnost...jaz sem bila v torek naročena ob 11.50, na vrsti sem bila ob 12.30 ali nekaj takega. Se mi je pa že tudi zgodilo, da se še nisem dobro vsedla in sem bila že na vrsti. Odvisno od tega koliko dela ima zdravnik na oddelku in ali lahko točno ob uri začne tudi z UZ in seveda, če vmes ne pride kaj nepredvidenega. Aja ...še to...najprej se oglasiš v pritličju na sprejemu, da ti naredijo nalepke, potem imaš pa lahko UZ v pritličju ali pa v 4. nadstropju, odvisno od zdravnika. Za ureditev vseh administrativnih stvari je smiselno, da prideš ene 15 minut pred naročeno uro. Pa računaj še na probleme pri isaknju parkirnega prostora, če boš z avtom.
< Sporočilo je popravil mml -- 20.10.2005 14:13:07 >
Hvala za odgovore. Glede sprejema mi je povedala že sestra po telefonu, ko sem se naročala. Glede ur me je predvsem zanimalo zato, da vidim koliko časa bom v Ljubljani. Hvala bogu pa ne grem z avtom,ampak z vlakom, tako da bom itak verjetno kakšne pol ure prej tam.
Jaz sem bila že 3x na UZ pri Cerarju in najmanj sem čakala 2 uri, največ pa 4. Tko da se kar pripravi na čakanje, čeprav lahko te preseneti in pri de točno.
Ob torkih deltaa UZ v 4. nadstropju dr. Šajina in dr. Pošenjak, za pritličje pa ne vem. Jaz hodim k Šajini in nikoli nisem čakala več kot 1 uro, pa čeprav se mi že to zdi veliko