Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2005 14:52:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 14:57:22
|
|
|
|
Ajsha
|
No, jaz bi že lahko kaj napisala, pa ne morem javno, ker moja svakinja tudi spremlja forum, pa moje odgovore sprinta in svoji mami pokaže.. Dobita na privat
|
|
[Brisano sporočilo] 3.10.2005 15:00:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:01:14
|
|
|
|
MarijaPo
|
Jaz mojega najbolj "zakurim", ce mu kaj pokvarjenega govorim, al pa ce kar neomajano navalim nanj. Se mi zdi, da moski glede tega niti niso najbolj zahtevni in jih ze skoraj kakrsna koli akcija vzburi. Poskusi z masazo in pocasi prehajaj na "tisti" del - tako da si bo zelo zelel, pa ne bo takoj dobil.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:02:06
|
|
|
|
Ajsha
|
Očitno se bo treba v anonimke zakamuflirat....
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:02:49
|
|
|
|
baguSka
|
Ja dej Ajša drugač pa na privat pošl.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:04:15
|
|
|
|
Ajsha
|
Ja, MarijaPo, s tole nezahtevnostjo se pa povsem strinjam s tabo. To je prav priročno, saj ženske lahko počasi doziramo ideje...efekt je pa vseeno velik
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:12:41
|
|
|
|
Jutra
|
Ja, ne vem, kaj pri tebi sodi v osnovne fore Drugač pa, če nimaš predsodkov: 1. ko boš za akcijo, ga postavi pred dejstvo, da ga boš temeljito obdelala. Mislim, oralno do konca, ne 2. striptiz Ampak ne kar nekaj, da se ne osmešiš Bodi izzivalna... Ja, malo se pa bo segrel ob tem, ne
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:17:13
|
|
|
|
Joe
|
MarijaPo je zadela možica na glav... (opala ). Jedro večine (če ne vseh) moških fantazij je, da si ženska strastno želi prave akcije in da se pri tem kar ne more premagovat oz. če se lahko, da se zelo suvereno spušča v zadevo. Vse ostalo je aplikacija.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 15:34:07
|
|
|
|
KIRA
|
ja, najprej ga moraš dobro poznat in vedet, kaj ga rajca. pol pa moraš znat uporabit domišljijo in ne bit preveč sramežljiv. ker če se pri teh rečeh sama dobro ne počutiš, se to odraža tudi v razmerju. je pa odvisno od tipa do tipa, kaj ga rajca in kako. včasih je dobra animacija samo že lahkoten in neprisiljen pogovor o teh rečeh... Lp
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 16:01:18
|
|
|
|
jazz
|
Vprašanje je o čem tvoj ljubi fantazira in kaj ga najbolj žge. Poskusi izvedeti,seveda če še ne veš! Drugače pa vžge, če se ga lotiš dobesedno in preden začneš izvajati prijeme po domače brez zavor poveš kaj vse mu boš delala...lahko oblečeš tudi kakšno izivalno perilo in pustiš da ti strga nogavice,tam kjer je treba,...uf idej je ogromno!!!
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 3.10.2005 16:42:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Moje mnenje... kar je nepričakovano, je sladko...
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 4.10.2005 10:51:59
|
|
|
|
daddy
|
Res je, "element presenečenja" zna tukaj odigrati odločilno vlogo. Nekaj, kar je popolnoma drugače kot sicer. Poleg že skoraj standardnega seksi spodnjega perila v sproščenem ozračju in prijetni atmosferi je dobra fora privezati ga ( na stol, posteljo, whatever ), in ga počasi, zeloo počasi kuriš .... s striptizom, slačenjem "na obroke", približaš prsno bradavičko čisto k njegovim ustnicam - a ko jo želi poljubit, jo izmakneš ( sorči, nič dotikov ), zelo počasi pa sama obdeluješ vsak kvadratni centimeter njegovega telesa ( prsti, dlani, ustnice, jezik ) ..... in ko začutiš da je že tik pred tem da eksplodira, spustiš "zverino z verige" in ... rocknroll. Na enem drugem forumu sem na podobno vprašanje odgovoril podobno, le da sem tam dodal še prihod še enega ženskega osebka, s katerim se rajcata pred nebogljenim privezanim partnerjem, no tam me je potem ena posredno popljuvala, zato tukaj odgovor brez tega dodatka. Sicer pa : domišljiji prosto pot in uspeh ne bo izostal.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 4.10.2005 11:38:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Je rekel igralec Ford v enem filmu.. "Sest dni in sedem noci!" "Moski ne kompliciramo, pokazes se gola in je..."
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 4.10.2005 11:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Moje mnenje... kar je nepričakovano, je sladko...
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 4.10.2005 11:43:14
|
|
|
|
cmokec
|
Pri naju zaenkrat najbolj pali, če se mamica spomni vragolij sredi noči, ko očka trdno spi. Preverjeno, kmalu buden, presenečen in navdušen.
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 4:04:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Presenečenje je seveda lahko kul, ampak ali ste kdaj pomislile na pričakovanje. Rajši mu zjutraj pred službo povej kaj se bo dogajalo zvečer v spalnici. In ne mu sam rečt, »čuj dans pa bova.« Povej mu podrobno kaj se bo dogajalo in pri tem še posebno upoštevaj njegove užitke. Povej mu katere poze bosta izvajala, kako mu ga boš obdelala, kako želiš, da se on tebi posveti in kar je najpomembnejše, povej mu KAKO BO KONČAL. Načinov je seveda ogromno, ampak naj jih nekaj omenim. Prva možnost. Za konec mu ga ponovno dobro osliniš, ga daš med zizike in gremo do konca. Druga možnost, vrhunec doživita skupaj, ampak tu se ne bo počutil tako posebnega, čeprav je feeling nor. Tretja možnost s katero skoraj ne moreš zgrešit je ta, da mu rečeš, da si želiš da sta v dogy style (pač v eni izmed luknjic) in potem, ko je že čisto pri koncu, da ti pove da se obrneš, on pa te pošprica v usta (če to prakticiraš) ali po obrazu, lahko tudi po zizikah. Tak zaključek mu lahko predlagaš tudi iz drugih položajev (npr.stoje in potem hitro na kolena). Seveda lahko postaviš tudi svoje zahteve, katerim bo z veseljem ugodil. Lahko se tudi malo dodatno potrudiš, npr s kako novo ali odbito pozo, ki mu je všeč. Lahko se malo bolj potrudiš pri oralnem začetku odnosa in morda izvedeš globoko grlo. Če pa to že izvajaš, pa se lahko potrudiš malo bolj, oziroma mu (NA)POVEŠ, da se boš potrudila malo bolj. Da boš poskusila če bo šlo malo dlje, ali poskusila malo dalj časa vztrajat. Mnoge rajca tudi ritka, ampak o tem je bilo napisanega dovolj že pod drugimi naslovi. Zapomni si, da je pričakovanje lahko ful močno orožje. Ne pozabi na make up in seveda vsakodnevno nego telesa.. Izgled je važen. Lahko si ogledata kak erotični film in rekonstruirata kaksno akcijo, ki vama je bila všeč. Besedila se ne rabita učit. Morda lahko izkoristita kama sutro al pa si privoščita večerjo brez spodnjega perila............
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 8:51:27
|
|
|
|
Sita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajsha No, jaz bi že lahko kaj napisala, pa ne morem javno, ker moja svakinja tudi spremlja forum, pa moje odgovore sprinta in svoji mami pokaže.. Dobita na privat Hm, Ajsha, pa piši kot anonimna!
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 12:02:39
|
|
|
|
kitty
|
A kako? Tko, da mu ene parkrat ne dam, da gre s strim še smeti odnest. Pol pa navali narod!
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 12:08:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nama pa je tako,da jaz samo malo z ritko pomigam, pa me moj že napade , najbolj pa vžge, če se mu ne pustim, pol pa je napaljen in me ko sam hudič. Pa vžge tudi večkrat na dan. Pa tudi kot pravi cmokec, ponoči malo božanja blago deluje na moško potrebo.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 12:47:47
|
|
|
|
Babaloo
|
Mojga še kr zakuri, če mu že med sližbo pošlejm kak opolzek mejl ali pa sms. Pol pa komaj čaka, da lahko navali. Jaz pa tudi... Pa še to mu je všeč, če ga zbudim z božanjem. Začneš čisto nedolžno, se preseliš na bolj občutljive cone in ko je vzburjen...navališ Pravi, a mu je zelo všeč, če ga tako zbudim.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 17:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
En mesec mu ne daj, pa bo čisto vzburjen že ko te bo videl v narodni noši.
|
|
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 16.6.2006 21:52:55
|
|
|
|
natalia
|
Presenečenje je seveda lahko kul, ampak ali ste kdaj pomislile na pričakovanje. Rajši mu zjutraj pred službo povej kaj se bo dogajalo zvečer v spalnici. In ne mu sam rečt, »čuj dans pa bova.« Povej mu podrobno kaj se bo dogajalo in pri tem še posebno upoštevaj njegove užitke. Povej mu katere poze bosta izvajala, kako mu ga boš obdelala, kako želiš, da se on tebi posveti in kar je najpomembnejše, povej mu KAKO BO KONČAL. Načinov je seveda ogromno, ampak naj jih nekaj omenim. Prva možnost. Za konec mu ga ponovno dobro osliniš, ga daš med zizike in gremo do konca. Druga možnost, vrhunec doživita skupaj, ampak tu se ne bo počutil tako posebnega, čeprav je feeling nor. Tretja možnost s katero skoraj ne moreš zgrešit je ta, da mu rečeš, da si želiš da sta v dogy style (pač v eni izmed luknjic) in potem, ko je že čisto pri koncu, da ti pove da se obrneš, on pa te pošprica v usta (če to prakticiraš) ali po obrazu, lahko tudi po zizikah. Tak zaključek mu lahko predlagaš tudi iz drugih položajev (npr.stoje in potem hitro na kolena). Seveda lahko postaviš tudi svoje zahteve, katerim bo z veseljem ugodil. Lahko se tudi malo dodatno potrudiš, npr s kako novo ali odbito pozo, ki mu je všeč. Lahko se malo bolj potrudiš pri oralnem začetku odnosa in morda izvedeš globoko grlo. Če pa to že izvajaš, pa se lahko potrudiš malo bolj, oziroma mu (NA)POVEŠ, da se boš potrudila malo bolj. Da boš poskusila če bo šlo malo dlje, ali poskusila malo dalj časa vztrajat. Mnoge rajca tudi ritka, ampak o tem je bilo napisanega dovolj že pod drugimi naslovi. Zapomni si, da je pričakovanje lahko ful močno orožje. pa daaaaj.....
|
|
RE: Kako ga popolnoma zakurit? 29.6.2006 14:35:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je nor na mojo ritko in muco .. od zunaj in znotraj... ne vem na kaj bolj.... Najbolj ga vzburi, ko ga presenetim pred TVjem, oblečena v 'orientalsko' polprozorno nošo, spodaj brez, in odplešem počasen trebušni ples.... Med pozibavanjem bokov, nihanjem rok in celega telesa, mimogrede dvignem krilo in mu na kratko pokažem ritko in še kaj... Ponavadi ga z nogo objamem okoli vratu in se mu z mednožjem prisesam na usta...in mu povem kako zelo si ga želim... No, od tu naprej pa... samo še strast...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?