Massa26
|
Dobro jutro! UnderEja, kako uživate v živalskem vrtu , jaz imam naajrajši Aja glede smučanja . Full rada smučam, ampak trenutno bi se pa še rajši, kot je rekla hati, kot sprehajala okrog in čajčke pila . Ne vem, če je smučanje ˝prepovedano˝, na začetku, če je vse v redu, po moje ni. Potem nam pa itak verjetno ne pride več na misel, lahko padeš, pa kakšna vlečnica te udari.. Ah, s tem se bomo ubadale, če bo treba. Navsezadnje se je res še najbolje ukvarjat z vsem, kar nam paše, brez misli na . Jaz sem se lani npr. ful sekirala, ko sva se z ful savnala in je potem ena rekla, da savna uniči zalogo plavalčkov za tri mesece.. . Sem potem vprašala dr. Reša, pa je rekel, potem Finke sploh ne bi rabile zaščite, ker so itak vsi fuč. Kalina, iz vsega ti privoščim, da se tokrat prime!! Vampirka in Astra, naj bo to to. Anitka, kaj če je še danes ne bo !? Bety, sigurno kmalu ! Hati, prej prej! Ne sekiraj se, če nisi čutila O, jaz je tudi prvič nisem, pa se je na UZ videlo, da je bila. Simonas, ne sekiraj se za kg in ne jej samo sadja in zelenjave. Grem stavit, da si luštna . Mucamaca, potem bo oktober že malo slovensko obarvan, da se spet privadiš Navijam za vse bodoče, še posebej za fosečke!
|