|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Negotovost
11.4.2025 12:34:13   
strucke
Mamice pozdravljene.

Pridružujem se vam v upanju, da se bom lahko pridružila novemberčicam 2025.user posted image
Prosila bi vas za mnenje, ker ta negotovost res ubija. :-(

Pretekli teden sem po pozitivnem CB šla še na krvni odvzem krvi. Bhcg je bil pretekli četrtek (3.4.) 9635. Zadnja menstruacija 19.2..
V petek 4.4. sem bila pri svoji ginekologinji, ki je na ultrazvoku videla gestacijsko vrečko in rumenjaček, ploda še ne. Bila je mnenja, da bi se pri tolikšni vrednosti Hcg vseeno moral že videti tudi plod, a da je GV še majhna in da je do oploditve prišlo verjetno kasneje in me naročila na pregled ponovno 14.4..
Ker me ta negotovost res ubija in se mi zadnje dni zdi, da so praktično vsi nosečnostni znaki skoraj zbledeli, sem v sredo odšla še na samoplačniški uz. No ta ginekologinja si niti ni vzela kaj dosti časa (ali tudi uz ni bil najboljši) in je rekla, da vidi samo GV, velikosti 1,86cm...ko je ponesreči malo premaknila sondo pa se je videla v vrečki neka lisa in kot bi se nekaj "premikalo" ali "utripalo" ampak je rekla da ne more reči da to je karkoli, ker se je pojavilo le pod nekim kotom...ni se pa pretirano trudila razjasniti in zaključila da je še prezgodaj da bi karkoli videli. Omenila ni niti rumenjačka ki ga je moja ginekologinja videla že 5 dni prej.
Našla pa je intramularni miom v maternici velikosti cca 3x3,5cm.
Mamice, je katera imela tako izkušnjo, da se je plodek in z njim srček vendarle pokazal? In tudi glede mioma - je nevaren?
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Fotografija, ki je spremenila pogled na ca...
Preverite, zakaj je ena sama fotografija spremenila pogled na carski rez in močno dregnila v skupnost na družabnih omrež...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Gospodinjska opravila.
пеперутка16

Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?