|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRICAKUJEMO || V OKTOBRU 2024
8.10.2024 13:17:32   
Rubilubi
November it is 😁 jaz pa po porodu nimam nobenih krčev več oziroma so tako šibki, da ni omembe vredno. Vsaj to. Samo lahko pa tudi to pomeni, da ovulacija ni ravno ok 🤷🏼‍♀️

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.10.2024 22:06:07   
beba92
Pa ko ni vsak cikel isti, lahko da je sam cist brez izrazitih simptomov... Jaz se kar bojim M ker vem da bo spet bolelo, imam namrec kar precej krce. Oatti? Imas bolece M?

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.10.2024 6:03:25   
Rubilubi
Ne, moje M niso več boleče odkar sem rodila oziroma nazaj dobila spet M. Preden sem zanosila sem se pa prvi dan zvijala od bolečin in skoraj da goltala nalgesine 😣😖

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.10.2024 10:27:44   
beba92
No pa je moja M tudi prisla 😕😕 gremo v nov krog 🍀

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.10.2024 18:10:44   
Rubilubi
Eh ... držimo pesti za nov krog ja 🤞🍀 jaz sem si ene 14 dni nazaj kupila še Catafertyl. Pa da vidimo, če bo kaj nucalo 🙃

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.10.2024 9:31:05   
Rubilubi
Beba, kako si? Jaz sem očitno tudi ta mesec brez ovulacije. Tako da sem se kar na pregled naročila. Sem kar žalostna, ko ta mesec spet ne bo nič 🥺

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.10.2024 11:28:03   
beba92
Joj, kako ves da si brez O? 😕 A si teste delala? Pri meni je 9. dan cikla pa se mi zdi da imam glede na znake danes O ... Tut cisto zmesano vse skupaj 

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.10.2024 12:16:21   
Rubilubi
Ja, teste sem delala. Digitalnega. Sicer bom jutri še enkrat, ampak je tudi črtica na testu vsak dan svetlejša. Danes se že skoraj ne vidi 🤷🏼‍♀️. Niti fizičnih znakov nimam 😕

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.10.2024 6:26:33   
beba92
Kaj pa vem a so ti testi res tolk zanesljivi... 🤔 Men nikol na testu ni pokazalo isto mocni crtici, vedno je bila kontrolna majn 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ zato nevem, a je za verjet tem testom 

(odgovor članu Rubilubi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.10.2024 7:35:06   
Rubilubi
Hja, kdo bi vedel. Mogoče pa res ne zazna pravilno. Upajmo, da je to 🤞 da bi bila brez ovulacije... mal strašljiva mislel. Bomo vidl, čez en mesec sem naročena na pregled.

(odgovor članu beba92)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.