Sofia21
|
Tudi meni ne diši meso, sploh rdeče. Bi pa lahko jedla lignje in ribe vsak dan 😋. Sem pa zaradi opozorila naj pazim na sladkor si zrihtala eno kuharico za diabetike in notri so tako slastni recepti, da sploh ni težav pazit. Slabost tudi ni prehuda. Mislim, da bo že naslednji teden, ko sem naročena pri diabetologu rezultat ok, saj je bil prej ravno na meji, dobro pa vem, da je bilo to ravno po 4 zelo nezdravih tednih (prazniki, potice, čipsi, politanke, čokolada,… 🤪). Pa lepo vreme pridno izkoriščam za gibanje. Je mraz, ampak je vsaj sonček. Mi k sreči imamo se vse, razen lupinico smo že prodali. Edino hči je rojena konec zime, prihajajoči dojenček pa bo konec poletja, tako da nekaj oblačil se pač ne bo poklopilo. Pa bomo videli ali bo fantek ali punčka … Voziček imamo k sreči tak, da se ga da nadgradit za voziček za 2 (bo majhna razlika). Glede gnezdeca pa lahko rečem da je zelo praktična reč. Midva sva ga dobila v dar in nam je zelo prav prišel. Seveda se da brez, ni pa čisto mimo. Se mi zdi da je soparnik veliko bolj zgrešen nakup. Gugalnik smo mi kupili tak, da ne zavzame veliko prostora in je lahek za okoli prenašat. Uporabljat smo ga nehali, ko je mala začela samostojno sedet, potem ni hotela biti vec noter. Na začetku je bil pa zlata vreden, ko sem morala pod tuš (sem malo z gugalnikom dala v kopalnico), ali pa ko sem kuhala. Prijateljica je imela takega ogromnega, ki je še pesmice igral in zibal dete, pa ga je prodala - težek, robusten, ogromen, pa še pesmice so jo živce požrle 😂. Res je veliko stvari, ki niso nujne in se da brez, ampak ene od teh, so pa vseeno praktične. Joj se bom jaz še načakala za nuhalno svetlino. Šele 10. februarja jo imam.
|