tinna88
|
Test s sodo: nalulas v loncek (nisem vedela da jutranji urin) vanj streses zlicko sode in ce se zapeni je fantek, ce se ne zgodi nic je puncka🙂🤷♀️ probat ni greh, js sm iz firbca, pa tud zelim vedet kaj bo😁 sem pa brala po forumih, pa punce pisejo, da je kar prav pokazalo...mah jemljem za rezervo, tko kot tiste ki vejo po obliki trebuha kaj bo😜 Dht, meni je mal zal da ga nisem sla delat, sem bila pa prepozna. Mislim, da ga lahko delas tudi do 12t. Nekje sem zasledila da nesme biti delan vec kot 24ur po nuhalni. Saj pravim, meni je moja G odsvetovala vse, njej se zdi vse nepotrebno. Na UZ je bilo videt vse ok, pa je rekla da nima smisla🤷♀️ ko pa sem sla privat na NS pa je rekla da je bolje ce delam NIFTY ki je 99%, DHT+nuhalna pa "samo" 90%. Moje pocutje je zdaj 2 dni boljse, samo neupam prevec hvalit, da se vrnejo grozne slabosti. Sicer so se prisotne, ampak v lazji obliki. Upam da povsem izginejo🥺 Mene ze grabi, da bi kaj kupovala😂 se prav zadrzujem, se dobro, da mi je slabo pa ne zdrzim z masko po trgovinah.😂Moram pa kupit vse na novo😏 od sina mi ni ostalo nic, sem bila prepricana, da bo edini...tako da...vozicek bom gotovo kak rabljen (vsec mi je mima, sploh ker je visok, sva tudi midva🙂), posteljico moram tudi, bi ful rada imela kosek, ampak ga nebom kupovala. Previjalno bi imela ze zaradi prostora za cunje. Cunje, ce kdo ponudi super, ce ne pa bom pac kupovala. Tudi pri prvem sem, razen prve stevilke sem dobila "na posojo".
|